Black Demis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 hours ago, Witcher1st said: αν το εβαζες αυτο δεν θα φταναμε στην σεληδα 5555 μια χαρα ειναι χρεώσεις 1
meletis_m Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, PedroG είπε Παιδιά μια ερώτηση.....κάθε πότε αλλάζει ο ιμάντας χρονισμού; Citroen C3 diesel 1.5 έκδοση όχι ότι παίζει ρόλο.... Και κάτι ακόμη... Θεωρείται σωστό να απενεργοποιήσει κάποιος το φίλτρο dpf? (Πέστε και μια τιμή απενεργοποίησης σε αντίστοιχο πρόγραμμα;) Όχι δε είναι σωστό και δε φταίνε οι υπόλοιποι να αναπνέουν ότι βγάζει . Πλέον θα αυστηροποιηθουν και τα μέτρα ελέγχου στα ΚΤΕΟ τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Εάν κάνει σωστή χρήση και δε διακόπτεις τις αναγεννήσεις του dpf θα σου βγάλει θέμα και εάν μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. 1
salss Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ρε παιδια για να καταλαβω. Χρεωσε 5λιτρο λαδι και 4 μπουζί για κινητήρα τρικυλινδρο 1000cc;;; Τι καλά λέτε;;;;... τον ξυρισαν κανονικά!!! 2
Witcher1st Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, salss said: Ρε παιδια για να καταλαβω. Χρεωσε 5λιτρο λαδι και 4 μπουζί για κινητήρα τρικυλινδρο 1000cc;;; Τι καλά λέτε;;;;... τον ξυρισαν κανονικά!!! Καθε χρονο τοσα λιτρα λαδι χρεωνουν. Γιατι; 4.6 λιτρα δεν παιρνει κανονικα; Να ζητουσα να μου δωσουν τα 400ml πισω; Το θεμα ειναι τα μπουζι. Γιατι με χρεωσαν 4, δλδ πληρωσα 20 ευρω παραπανω περιπου. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Witcher1st
Black Demis Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 27 minutes ago, Witcher1st said: Καθε χρονο τοσα λιτρα λαδι χρεωνουν. Γιατι; 4.6 λιτρα δεν παιρνει κανονικα; Να ζητουσα να μου δωσουν τα 400ml πισω; Το θεμα ειναι τα μπουζι. Γιατι με χρεωσαν 4, δλδ πληρωσα 20 ευρω παραπανω περιπου. το 1000 εχεις? αν ναι οντος σου τον φόρεσαν και προφανώς έπρεπε να σου δωσουν λαδι στο χερι για να συμπληρώνεις αργοτερα οταν το καει 1
gakost Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 11 hours ago, PedroG said: Παιδιά μια ερώτηση.....κάθε πότε αλλάζει ο ιμάντας χρονισμού; Citroen C3 diesel 1.5 έκδοση όχι ότι παίζει ρόλο.... Και κάτι ακόμη... Θεωρείται σωστό να απενεργοποιήσει κάποιος το φίλτρο dpf? (Πέστε και μια τιμή απενεργοποίησης σε αντίστοιχο πρόγραμμα;) Ναι ρε φίλε πολύ σωστό να απενεργοποιησεις ένα σύστημα που προστατεύει την υγεία όλων μας (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου και των παιδιών σου). Τι μας πειράζουν τα μικροσωματιδια μήπως προκαλούν καρκίνο και τόσα αναπνευστικά προβληματα; προχώρα άφοβα! Στην Ελλάδα μην ακούς κανέναν κάνε ότι θες. Αν ήσουν σε καμία σοβαρη χώρα θα σου εριχναν πολλες χιλιαδες προστιμο και σε εσενα και στο "μαστορα" και το αυτοκίνητο θα στο ακίνητοποιουσανε μέχρι να το φτιαξεις 3 2
Witcher1st Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 7 hours ago, Black Demis said: το 1000 εχεις? αν ναι οντος σου τον φόρεσαν και προφανώς έπρεπε να σου δωσουν λαδι στο χερι για να συμπληρώνεις αργοτερα οταν το καει Μήπως έγινε λάθος με τα μπουζί. Πάντα τα καλύτερα έλεγαν για τον ΠΙΤΑΡΑΚΗ, και στο ford club τον πρότειναν φουλ , και παντού έχει καλές αξιολογήσεις. Χάλασε φέτος;
Witcher1st Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Μόλις πήρα τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αυτή είναι η τιμή για τα τρία μπουζί. 3
mechpanos Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αυτή είναι η τιμή για τα τρία μπουζί. Ε τι θα σου έλεγε... 2
vamvakoolas Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 11 hours ago, salss said: Ρε παιδια για να καταλαβω. Χρεωσε 5λιτρο λαδι και 4 μπουζί για κινητήρα τρικυλινδρο 1000cc;;; Τι καλά λέτε;;;;... τον ξυρισαν κανονικά!!! δε καταλαβαινω γιατι εκπλησεσαι; το συγκεκριμμενο αυτοκινητο εχει χωρητικοτητα 4.1 lt οποτε θα παρει 5lt και θεωρητικα πρεπει να δωσει το περίσσευμα στο πελατη https://www.auto-data.net/en/ford-focus-iii-sedan-facelift-2014-1.0-ecoboost-100hp-s-s-20109 1
GamingMaster424 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 15 hours ago, Morosana said: Οπότε δεν αλλάζει απλα το κουτάκι και αντί για 25€ θέλουν 190 και δεν είναι μόνο η alfa όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στα βιβλία αναφέρουν για ιριδίου. Τα συγκεκριμένα των Alfa δεν είναι τα απλά ιριδίου, γι' αυτό είναι και τόσο ακριβά. Κανείς δεν είπε πως είναι απλά ιριδίου, απλώς σε διαφορετική συσκευασία. Πρόκειται για εντελώς διαφορετική σειρά προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, το αρχικό μου σχόλιο ήταν γενικό, το ότι ενδεχομένως να ισχύει σε μικρότερο βαθμό για τα μπουζί μερικών συγκεκριμένων Alfa (που πάλι η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη) δεν αλλάζει και πολλά. 15 hours ago, definitio said: 130€ από πού; Από μία τεράστια ευρωπαϊκή εταιρεία που πουλάει online ανταλλακτικά και από την εταιρεία που προμηθεύομαι τα ανταλλακτικά για το δικό μου όχημα (ελληνική, online πουλάει μόνο B2B αλλά έχω γνωστό που μου έχει δώσει πρόσβαση στον κατάλογό τους). Για NGK μιλάω πάντα.
Georgebek2 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 34 minutes ago, Witcher1st said: Μόλις πήρα τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αυτή είναι η τιμή για τα τρία μπουζί. Τυπογραφικο λαθος το 4; Οκ... αλλα η τιμη τεμαχιου 15,13 βγαινει αυτοματα... για ξαναπαρε τον φιλο και ρωτα τον ποια ειναι η τιμη τεμαχιου; 1
salss Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου ρε παιδιά λες και δεν ξέρετε τους συνεργειάδες. προφανώς είδαν τον TS ότι δε γνωριζε και πολλά (και δεν ήταν και υποχρεωμένος να γνωρίζει) και τον πετσόκοψαν. Γνωστή τακτική αυτή. Πάλι καλά που κόψανε και μια απόδειξη. Θα μπορούσαν να του πάρουν τα ίδια και να τσεπώσουν και τον ΦΠΑ άμα λάχει 1
Vaguras Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Αν δείτε επίσης όλα τα φίλτρα 12.10 +ΦΠΑ, είτε είναι αέρα, λαδιού, καμπίνας κλπ. Ότ,ι πάρεις 12,10 έλα! πάρε τώρα που το αφεντικό τρελάθηκε! Πραγματικά ότι ναναι τιμολόγηση... 2 1
Nabuko Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Vaguras είπε Αν δείτε επίσης όλα τα φίλτρα 12.10 +ΦΠΑ, είτε είναι αέρα, λαδιού, καμπίνας κλπ. Ότ,ι πάρεις 12,10 έλα! πάρε τώρα που το αφεντικό τρελάθηκε! Πραγματικά ότι ναναι τιμολόγηση... Τα πιο φθηνά φίλτρα τα παίρνει ιδιώτης στα 5-6 ευρώ. 4 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Τυπογραφικο λαθος το 4; Οκ... αλλα η τιμη τεμαχιου 15,13 βγαινει αυτοματα... για ξαναπαρε τον φιλο και ρωτα τον ποια ειναι η τιμη τεμαχιου; 75 ευρώ για 3 μπουζί, δηλ. 25 το ένα. Οκ Εδώ βλέπω το ιριδίου της Bosch στα 15 με φπα μέσα. Το 5λιτρο Castrol 5-20 έχει 50 ευρώ και το χρέωσε 75. Πιστεύω ότι έβγαλε και ένα 70αρι+ από υπερκοστολόγηση υλικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα