Witcher1st Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 1 hour ago, Black Demis said: ανάλογα πχ εγω που παιρνω για το αμάξι μόνος μου τα ανταλλακτικά μπουζί ιριδιου ILFR7H x4 82 ευρω λαδια 5w40 5 λιτρα (62 ευρω φίλτρο 14 ευρω και μου βαράνε καμια 60 ευρω εργασία μας πάει 220 ευρω τωρα αν το λαδι σου ηταν ποιο ακριβο και τα μπουζι μπορει να ηταν και ποιο ακριβο και στην αντιπροσωπεία εργασια κάνα 100+ παει so........ υπολογισε Ποια η διαφορα να αγοραζεις εσυ τα ανταλλακτικα; Ιδιες τιμες εχουν και στα συνεργεια. Το θεμα ειναι η εργασια. 1 hour ago, Black Demis said: +10 15 φίλτρο αερος (κλασσικο απλο) και κανα 20 ευρω καμπινας αν ειναι ενεργουανθρακα και κανα 15 απλο τημη παραλογη παντος δεν την βλεπω αν εβαλαν το κλασσικο 100 ευρω εργατικα Ναι και φιλτρο αερος και καμπινας. Τα εργατικα 60 ευρω χωρις ΦΠΑ. Πλυσιμο κιολας μεσα-εξω για να φυγουν τα φαρμακια!
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 1 minute ago, Witcher1st said: Ποια η διαφορα να αγοραζεις εσυ τα ανταλλακτικα; Ιδιες τιμες εχουν και στα συνεργεια. Το θεμα ειναι η εργασια. εγω παιρνω απο εξωτερικό μήνες πριν έρθει το service ετσι πολλές φορές πετάγονται κάτι ωραία flash sales για αυτά που θέλω ετσι γλυτώνω αρκετά ποσά.. και δεύτερο παιρνω αυτα που θελω και οχι αυτά που έχουν παράδειγμα προσφατα ήθελα να αλλάξω ψαλίδια (δεν ηταν σε τραγική κατάσταση ειχε φάει την βαση που κουμπωνει η αντιστρεπτικος δοκος και ακουγόταν που και που........ μου πρότειναν να βάλω της FEBI BILSTEIN sta 89 ευρώ το καθε ψαλιδι ειχα βρει στα 82 ευρω εγω (μικρή διαφορα) το ειχα στα αγπιμενα καποια φάση πέταξε προσφορά με 56 ευρώ το κάθε ενα (κάτι σαν flash sales) και τα πήρα) 65 ευρω μεν δεν το λες και λαχείο αλλα θα βαλω αλλα τοσα θα παρω δισκόφρενα που θελω κλπ κλπ 2
VonLoutsos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 27 minutes ago, Black Demis said: εγω παιρνω απο εξωτερικό μήνες πριν έρθει το service ετσι πολλές φορές πετάγονται κάτι ωραία flash sales για αυτά που θέλω ετσι γλυτώνω αρκετά ποσά.. και δεύτερο παιρνω αυτα που θελω και οχι αυτά που έχουν παράδειγμα προσφατα ήθελα να αλλάξω ψαλίδια (δεν ηταν σε τραγική κατάσταση ειχε φάει την βαση που κουμπωνει η αντιστρεπτικος δοκος και ακουγόταν που και που........ μου πρότειναν να βάλω της FEBI BILSTEIN sta 89 ευρώ το καθε ψαλιδι ειχα βρει στα 82 ευρω εγω (μικρή διαφορα) το ειχα στα αγπιμενα καποια φάση πέταξε προσφορά με 56 ευρώ το κάθε ενα (κάτι σαν flash sales) και τα πήρα) 65 ευρω μεν δεν το λες και λαχείο αλλα θα βαλω αλλα τοσα θα παρω δισκόφρενα που θελω κλπ κλπ Από που ψωνίζεις στο εξωτερικό;
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 2 minutes ago, VonLoutsos said: Από που ψωνίζεις στο εξωτερικό; καποιες φορες autodoc καποιες φορές απο καποια γερμανικα τοπικά eshop που στέλνουν και εξω ,
chrismoute Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Τα μπουζι ιριδίου τα αλλάζεις γύρω στα 80 με 100 000 χιλιόμετρα , αν θυμάμαι καλά . Δεν τα αλλάζεις σε κάθε service ... 1
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 20 minutes ago, chrismoute said: Τα μπουζι ιριδίου τα αλλάζεις γύρω στα 80 με 100 000 χιλιόμετρα , αν θυμάμαι καλά . Δεν τα αλλάζεις σε κάθε service ... ανάλογα με το όχημα και την χρήση απο 20,000 έως 100,000 πολλα παιζουν ρολο άλογα συμπίεση χρήση οχήματος (αν μπαίνει πίστα η οχι) κλπ
Witcher1st Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Εγω πως μπορω να μαθω τι μπουζι μου εβαλαν; 80 ευρω για τα τεσσερα πληρωσα.
definitio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να μη βάλει κάποιος γνήσια μπουζί, ανεξαρτήτως κόστους...είναι κάτι που αλλάζεις κάθε 60-100Κ χιλιόμετρα για τα περισσότερα αυτοκίνητα κι είναι τόσο κρίσιμα για την ορθή λειτουργία του κινητήρα.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από definitio
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ποια η διαφορα να αγοραζεις εσυ τα ανταλλακτικα; Ιδιες τιμες εχουν και στα συνεργεια. Στάνταρ 😄
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 7 hours ago, Witcher1st said: Εγω πως μπορω να μαθω τι μπουζι μου εβαλαν; 80 ευρω για τα τεσσερα πληρωσα. για καθε μπουζι ή καθε αναλωσιμο, μπορεις να ζητας τα κουτακια/συσκευασιες να τα βαζουν σε μια σακουλα ωστε μετα να δεις τι παιζει
cpc464 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Για το ford focus mk3 1.0l ecoboost της αδερφής μου τόσα παίρνουν, μόνο τα μπουζί έχουν 15 ευρώ το κομμάτι, βέβαια αυτά σε επίσημο συνεργείο.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, cpc464 είπε Για το ford focus mk3 1.0l ecoboost της αδερφής μου τόσα παίρνουν, μόνο τα μπουζί έχουν 15 ευρώ το κομμάτι, βέβαια αυτά σε επίσημο συνεργείο. 3 ή 4 παίρνει; Τρικύλινδρο η τετρακύλινδρο είναι;
cpc464 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε 3 ή 4 παίρνει; τρικύλινδρο είναι άρα 3 , 45€ μόνο για τα μπουζί, λάδι το χρεώνει 60€ και τις δίνει και το υπόλοιπο,φίλτρα λαδιού,καμπίνας και λουριά (μεγάλο service). 1
Witcher1st Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 hour ago, cpc464 said: τρικύλινδρο είναι άρα 3 , 45€ μόνο για τα μπουζί, λάδι το χρεώνει 60€ και τις δίνει και το υπόλοιπο,φίλτρα λαδιού,καμπίνας και λουριά (μεγάλο service). Εμενα χρεωσαν 4 μπουζι, εχω το ιδιο αμαξι. 1 1
mechpanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Πίσω στο 2010, πήγα για το 3ο service το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Μου λέει κόστος 250€. Καλά λέω τί βάζετε και κάνει τόσο; Λέει λάδια, όλα τα φίλτρα συν εργασία. ΟΚ λέω αν σας φέρω εγώ τα αναλώσιμα; Λέει 65€ εργασία αλλά χάνεις εγγύηση (μούφα πήρα επίσημη απάντηση από τον εισαγωγέα ότι δεν ισχύει εκτός αν αποδειχθεί ότι έγινε ζημιά από αγορασμένο από εμένα αναλώσιμο - ρίσκο απόλυτα διαχειρίσιμο, αν επιλέξεις επώνυμα υλικά). Τους πήγα τα πράγματα, όλα τα φίλτρα μαζί με τα λάδια έκαναν 100€. Όλα τα επόμενα service τα έκανα έτσι μέχρι που έληξε η εγγύηση και το πάω έξω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα