theopan Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 5/8/2024 στις 9:53 ΜΜ, kostasw είπε 120€ τα λάδια. Το έχουν γυρίσει σε castrol. 0/20 .DSX φίλτρο λαδιού έβαλαν ufi επειδή το είδα. (περίπου 13-15€στο ίντερνετ) Τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δέχτηκαν να τους πάω λάδια δικά μου τα οποία πληρούν ακριβώς τις προδιαγραφές ACEA C2 και το δέχτηκαν. Φαντάσου 13€ περίπου χρέωσαν την ροδέλα για την τάπα του Κάρτερ Όντως σε έκλεψαν. Σφακιανάκης ή ΒΕΛΜΑΡ; Έχω το ίδιο μοτέρ (Multijet 1.6) αλλά σε Renegade (μινιμουμ ένα 30% παραπάνω ίσως και μόνο επειδή το δικό μου γράφει Jeep). Τόσα (420) είχα πληρώσει ΜΕ μπροστινά τακάκια στο περυσινό σέρβις μαζί με φίλτρο πετρελαίου. Στο φετινό 107€ τα λάδια (Castrol EDGE 0w20 έκανε νέα συμφωνία το "gruppo" μου είπαν και τέρμα τα Selenia). Όχι δα και 120. Φίλτρο λαδιού, καμπίνας και αέρος από 28-34 ευρώ το καθένα. Συν αλλαγή σε υγρά φρένων. 312€ σύνολο με εργατικά και όλον τον ΦΠΑ. Άλλαξε συνεργείο. Έχει 5-6 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα -αν έχεις λόγους να το πας ακόμα σε εξουσιοδοτημένο- η Αττική πλέον, ακόμα καλύτερα αν μπορείς να το πας σε κοντινό νομό.
sakks80 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλά στα χρέωσε τα αναλώσιμα. Το 5w20 castrol 15 ευρώ το λίτρο πάει. Η διαφορά είναι στα εργατικά που πληρώνεις στην αντιπροσωπεία που πάει 60 ευρώ η ώρα. Και μπουζί αν σου βάλε ιριδίου τόσο έχουν τα πιο φτηνά. 15 ευρώ το μπουζί. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγω πάντως στο ford δίνω 1500~ service το χρονο. Ισως επειδη εχω πολλα κμ ολο κατι χαλάει. Δε κανω παρα πολλα αλλα ισως ητν 30.000- 35.000/χρονο. Πχ ποτε δίσκο, πότε επισκευη κρεμαγιέρα, μετα λάστιχα, επισκευη το κάθε τι που θα χαλάσει μαζευονται καθως ολο κάτι χαλάει με το καιρό. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από ΠάρηςΓ
kostasw Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου On 10/08/2024 at 22:35, theopan said: Όντως σε έκλεψαν. Σφακιανάκης ή ΒΕΛΜΑΡ; Έχω το ίδιο μοτέρ (Multijet 1.6) αλλά σε Renegade (μινιμουμ ένα 30% παραπάνω ίσως και μόνο επειδή το δικό μου γράφει Jeep). Τόσα (420) είχα πληρώσει ΜΕ μπροστινά τακάκια στο περυσινό σέρβις μαζί με φίλτρο πετρελαίου. Στο φετινό 107€ τα λάδια (Castrol EDGE 0w20 έκανε νέα συμφωνία το "gruppo" μου είπαν και τέρμα τα Selenia). Όχι δα και 120. Φίλτρο λαδιού, καμπίνας και αέρος από 28-34 ευρώ το καθένα. Συν αλλαγή σε υγρά φρένων. 312€ σύνολο με εργατικά και όλον τον ΦΠΑ. Άλλαξε συνεργείο. Έχει 5-6 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα -αν έχεις λόγους να το πας ακόμα σε εξουσιοδοτημένο- η Αττική πλέον, ακόμα καλύτερα αν μπορείς να το πας σε κοντινό νομό. Ναι castrol μού είπαν ότι βάζουν από εδώ και πέρα. Λάδια πήγα δικά μου και έριξα ελαφρός το κόστος. Τι να συζητάμε εδώ χρέωσαν 13€ την φλάντζα από την τάπα αποστραγγισης του λαδιου. Το έγραψα παραπάνω. Είδη πηγαίνω σε άλλο νομό. Στην πόλη μου δεν έχει τίποτα. Έκανα έρευνα τηλεφωνικός. Από 350 έως και 420 πού ήθελαν αυτοί που πήγα. Καύσιμα και διόδια συν ταλαιπωρία δεν αξίζουν. 22 hours ago, ΠάρηςΓ said: Εγω πάντως στο ford δίνω 1500~ service το χρονο. Ισως επειδη εχω πολλα κμ ολο κατι χαλάει. Δε κανω παρα πολλα αλλα ισως ητν 30.000- 35.000/χρονο. Πχ ποτε δίσκο, πότε επισκευη κρεμαγιέρα, μετα λάστιχα, επισκευη το κάθε τι που θα χαλάσει μαζευονται καθως ολο κάτι χαλάει με το καιρό. Νορμάλ χιλιόμετρα για έτος. Να φανταστώ ότι σε αυτά τα χιλιόμετρα κάνεις μία μόνο αλλαγή λαδιών; Τα αναλώσιμα λόγο φθοράς δεν τα υπολογίζω. Όχι ότι είναι λίγα λεφτά. Με ενοχλεί όμως να με δουλεύουν. 22 hours ago, sakks80 said: Καλά στα χρέωσε τα αναλώσιμα. Το 5w20 castrol 15 ευρώ το λίτρο πάει. Η διαφορά είναι στα εργατικά που πληρώνεις στην αντιπροσωπεία που πάει 60 ευρώ η ώρα. Και μπουζί αν σου βάλε ιριδίου τόσο έχουν τα πιο φτηνά. 15 ευρώ το μπουζί. 17€ περίπου έχει στο ίντερνετ το καστρολ 0w20 πού φοράει. Δεν με ενοχλεί αυτό. Με ενοχλεί που στο πρώτο σέρβις που ήταν μόνο λάδια φίλτρο λαδιού μου άρχισαν μία θεωρία ότι είναι ακριβό το φίλτρο γιατί είναι ιδιαίτερο κτλ κτλ. Χρέωση 34€. Παιρνω τον κωδικό ανταλλακτικου που ήταν επάνω στην απόδειξη και με μια αναζήτηση το βρίσκω απο 3€ έως 15.
Witcher1st Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 6 hours ago, kostasw said: Έκανα έρευνα τηλεφωνικός. Από 350 έως και 420 πού ήθελαν αυτοί που πήγα. Καύσιμα και διόδια συν ταλαιπωρία δεν αξίζουν. Πως ηξερες απο πριν τι θα χρειαστει να αλλαξεις στο service;
kostasw Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 18 hours ago, Witcher1st said: Πως ηξερες απο πριν τι θα χρειαστει να αλλαξεις στο service; Δεν ήξερα. Δεύτερου ετήσιο σέρβις ήτανε. Τους ρωτούσα τι προβλέπετε και έπαιρνα ριμηυ. Το τραγικό είναι ότι κάθε κατάστημα έδινε και διαφορετικό πλάνο σέρβις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα