Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/8/2024 στις 10:09 ΜΜ, @11h είπε

Screenshot 2024-08-05 at 22-05-43 IAPONIKI Telesales.png

μόλις 14 φορές την τιμή λιανικής δηλαδή. Καλοί άνθρωποι φαίνονται

εδω εχει αλλη τιμή https://akritidis-tools.gr/rodeles-tapas-ladiou/12157-rodeles-xalkou-tapas-ladiou-160-temaxiwn-5901969108569.html

αν ειναι και σοβαρο καταστημα και παει σε wurth θα θελει κανενα 250ρι για πλακα.Εκτος αν θες εσυ καθε φορα που ερχεται ενα αμαξι να πεταγεται ο μικρος να παιρνει μια ροδελα να αλλαζει .

Καλο το σκρουτζ αλλα θελει και λιγο σκεψη η χρηση του.

ΥΓ η ροδελα που παραθεσες δεν νομιζω οτι ειναι σωστη(ουτε η δικη μου βεβαια)

Δημοσ.
11 hours ago, kage said:

Σε ολα τα συνεργεια αργά ή γρήγορα θα σ κάνουν ή θα γίνει μλκ

Θα έλεγα ολα τα συνεργεία δύσκολα αλλάζουν προμηθευτή κ ας τους πουλαει ακριβά γ διάφορους λόγους..  π.χ.  του τα πάει,κόβει πίστωση,μπόνους οπότε το κόστος περνάει στον πελάτη.. 

Όταν αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκ ακομη κ πολλαπλασιας αξιας μπορείς να προπληρώνεις πακέτο γ τα σερβις του ...κάποιες αντ.πειες έχουν αντίστοιχα ετήσια πακέτα γ σερβις με φιξ τιμες

Οι πιθανοτητες να αγοράσεις γνησιο λαδι  από μερικα γνωστα κ μη site είναι λιγες

Υπερφορολογηση αρα κ υπερτιμολογηση ;)

Δηλαδή εκτός από αντιπροσωπεία δεν βρίσκεις πουθενά αλλού γνήσιο λάδι; 

Δημοσ.
9 hours ago, vasilllis said:

η ροδελα που παραθεσες δεν νομιζω οτι ειναι σωστη

αυτήν δίνει το ERP μεγάλου supplier στο οποίο  έχω remote access επειδή το υποστηρίζω. Γιαυτό τα συνεργεία ασχολούνται μόνο με προμηθευτές που τους παρέχουν γραφικό περιβάλλον αντιστοίχησης αριθμού πλαισίου και ανταλλακτικού, για να μην νομίζουν

10 hours ago, vasilllis said:

Έχει ERP;

Έχει δεκάδες χιλιάδες κωδικούς ανταλλακτικών;

Μπορεί να δώσει πίστωση;

Μπορεί να παραδώσει δωρεάν σε 1-2 ώρες;

Μπορεί να αναλάβει άμεσα επιστροφές/εγγυήσεις;

Έχει προσφορές/καμπάνιες ανάλογα με τον τζίρο;

Όχι.

Οπότε για ένα συνεργείο το μαγαζί δεν υπάρχει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasw είπε

Δηλαδή εκτός από αντιπροσωπεία δεν βρίσκεις πουθενά αλλού γνήσιο λάδι; 

Στην Ελλάδα να μην είσαι σίγουρος και για το λάδι της αντιπροσωπείας;;;

Δημοσ.
6 hours ago, papoys1 said:

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό; 

Πιθανών και να υπάρχουν μαϊμού ναι αλλά όχι και όλα. 

Υπάρχει τρόπος αναγνώρισης τού fake λαδιού ;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasw είπε

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό; 

Πιθανών και να υπάρχουν μαϊμού ναι αλλά όχι και όλα. 

Υπάρχει τρόπος αναγνώρισης τού fake λαδιού ;

Πιθανώς να υπάρχει αλλά προσωπικά δεν ξέρω. Εχω δει κάτι βιντεάκια που μιλάνε για κάποιες λεπτομέρειες π.χ. αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πες με κολημένο αλλά ενώ υπάρχουν λάδια της GM opel και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές σε πολλά καταστήμαρα ειδικά ιντερντιτικά δεν έχω εμπιστοσύνη και το μόνο που χρησιμοποιώ είναι το 10/40 του lidl που μου έχουν πει ότι είναι ίδιο με το λάδι της gm opel.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, papoys1 said:
25 minutes ago, papoys1 said:

Πιθανώς να υπάρχει αλλά προσωπικά δεν ξέρω. Εχω δει κάτι βιντεάκια που μιλάνε για κάποιες λεπτομέρειες π.χ. αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πες με κολημένο αλλά ενώ υπάρχουν λάδια της GM opel και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές σε πολλά καταστήμαρα ειδικά ιντερντιτικά δεν έχω εμπιστοσύνη και το μόνο που χρησιμοποιώ είναι το 10/40 του lidl που μου έχουν πει ότι είναι ίδιο με το λάδι της gm opel.

Οπότε παίρνεις λάδι. Στέλνει τον κωδικό τού μπουκαλιού στην castrol liqui moly κτλ και σου λένε αν είναι γνήσιο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, @11h είπε

αυτήν δίνει το ERP μεγάλου supplier στο οποίο  έχω remote access επειδή το υποστηρίζω. Γιαυτό τα συνεργεία ασχολούνται μόνο με προμηθευτές που τους παρέχουν γραφικό περιβάλλον αντιστοίχησης αριθμού πλαισίου και ανταλλακτικού, για να μην νομίζουν

Έχει ERP;

Έχει δεκάδες χιλιάδες κωδικούς ανταλλακτικών;

Μπορεί να δώσει πίστωση;

Μπορεί να παραδώσει δωρεάν σε 1-2 ώρες;

Μπορεί να αναλάβει άμεσα επιστροφές/εγγυήσεις;

Έχει προσφορές/καμπάνιες ανάλογα με τον τζίρο;

Όχι.

Οπότε για ένα συνεργείο το μαγαζί δεν υπάρχει

Αυτη ειναι η διαφορα του να καθεσαι σε ενα γραφειο και να παιζεις με το πληκτρολογιο και να ψαχνεις το ERP απο το να πιασεις κλειδι και κατσαβιδι.Μιλησες για μια ροδελα που την βρισκεις 1€ και εχεις καταληξει αναλυση πωλησεων και καμπανιες..

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, papoys1 said:

Για ποιο λόγο να ρισκάρει η αντιπροσωπεία να βάλει το ψεύτικο λάδι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Δεν λέω ότι θα το κάνει επίτηδες, αλλά μπορεί ο προμηθευτής που την εφοδιάζει εν γνώσει του ή μη να μην την εφοδιάσει με γνήσιο.

Δημοσ.

Ναι οκ, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι πολύ γενικο και εφαρμόσιμο σε κάθε σχεδόν καταναλωτικό αγαθό της ζωής μας 

Τώρα για τα λάδια των αντιπροσωπειών, φαντάζομαι ότι έχουν συγκεκριμένους και χρόνιους προμηθευτές ( αν μη τι άλλο για να εφαρμόζουν την οικονομία κλίμακας)

Εκτός και αν κάθε αντιπροσωπεία Ford πχ έχει το δικό της λαδαδικο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tutuyo είπε

Γιατί κανένας πελάτης δεν θα ασχοληθεί και το κέρδος είναι τεράστιο ειδικά στο βαρέλι. Παίρνεις το 200αρι μαϊμού βαρέλι καστρολ από Ασπρόπυργο στο 1/4 1/5 του  γνήσιου  και πουλάς 12€ το λίτρο μαζί με εργασία κτλ κτλ κτλ ή κάνεις refil το μαϊμού στο γνήσιο βαρέλι οπότε και ο περίεργος να βρεθεί που θα σκαναρει το barcode το λάδι θα φαίνεται γνήσιο. Σε επίπεδο αντιπροσωπείας μπορεί να είναι 200+ χιλιάρικα μόνο απ' αυτό 

Μιλάμε για πραφιτ 😛

• Like 3
Δημοσ.

Ολόκληρο vag group και δεν φοβήθηκε να ρισκάρει τη φήμη του με το παράνομο λογισμικό των ρύπων.

Σιγά που δεν θα το (έχει ήδη) σκεφτεί να κλέψει και η κάθε αντιπροσωπεία...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ολόκληρο vag group και δεν φοβήθηκε να ρισκάρει τη φήμη του με το παράνομο λογισμικό των ρύπων.

Σιγά που δεν θα το (έχει ήδη) σκεφτεί να κλέψει και η κάθε αντιπροσωπεία...

Καταρχάς like για το 105 που έχεις στη φωτό σου 

Νομίζουν ότι επειδή υπάρχει μια ταμπέλα alfa turbatos κάνει κουμάντο η alfa και όχι ο turbatos. Μόνο στον επίσημο εισαγωγέα υπάρχει ο φόβος από τη μητρική εταιρεία στα κατά τόπους  συνεργεία είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...