Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι λογικη τιμη τα 295 ευρω για φιλτρα, λαδια, καρτα καυσαεριων, μπουζι, και μια ασφαλεια του ανταπτορα αναπτηρα; 7ο service, τα χιλιομετρα μολις 55.000. Ford Focus mk3.

ford.jpg

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Υπολόγισε τα ανταλλακτικά όπως τα βρίσκεις στο διαδίκτυο και τα υπόλοιπα είναι η εργασία πολύ χοντρικά. Λογικά μου φαίνονται εμένα, αλλά δε ξέρω από Ford. Καπου εκεί θα πλήρωνα για alfa romeo giulietta

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολικά πολλά.

Φιλτρα-λάδια-μπουζί γύρω στα 60-70;

Κάρτα καυσαερίων 5-10 ευρώ.

Η ασφάλεια κοστίζει μισό ευρώ. Το θυμάμαι γιατί την είχα αλλάξει μόνος μου σε opel astra, πανεύκολα παρόλο που είμαι άσχετος από μηχανολογικά-τεχνικά.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ειναι λογικη τιμη τα 295 ευρω για φιλτρα, λαδια, καρτα καυσαεριων, μπουζι, και μια ασφαλεια του ανταπτορα αναπτηρα; 7ο service, τα χιλιομετρα μολις 55.000. Ford Focus mk3.

Δε αναφέρεις και τι μπήκε όμως .

Μπουζί ιριδίου παίρνει μήπως γιατί συνήθως 50-60€

Σε αντιπροσωπεία έγινε ή εκτός εξωτερικά; 

Κάρτα καυσαερίων 10-12€ ξέρω έχει γιατί έβγαλα πρόσφατα .

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ειναι λογικη τιμη τα 295 ευρω για φιλτρα, λαδια, καρτα καυσαεριων, μπουζι, και μια ασφαλεια του ανταπτορα αναπτηρα;

Όχι. Σου έπιασε λίγο τον κ....

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, The_Judas said:

Υπερβολικά πολλά.

Η ασφάλεια κοστίζει μισό ευρώ. Το θυμάμαι γιατί την είχα αλλάξει μόνος μου σε opel astra, πανεύκολα παρόλο που είμαι άσχετος από μηχανολογικά-τεχνικά.

οι τιμες που αναγραφεις μαλλον ειναι καπου στο 2021 και πισω

Το 5λιτρο λαδι (επωνυμο και οχι τηγανελαιο) δεν εχει τοσο, απο εκει ξεκιναει. Η καρτα αν βρεις κατω απο 10 πες το μου μιας και πλεον παει απο 10-15

φιλτρο κατω απο 5 δε παιζει οπως και μπουζι κατω απο 2 το τμχ.

Ολα αυτα αν τα αγορασεις μονος σου απο ιντερνετ με τσαμπα μεταφορικα...

Εγω θα ελεγα κανα 100αρι τα αναλωσιμα και κανα 2 ωρο εργασια. Αν χρεωνει την ωρα 80 ευρ τοτε μαλλον λογικα εισαι (με απόδειξη φυσικα)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό είναι ναι. Και λίγα είναι αν πήγες σε εξουσιοδοτημένο ή ακόμα και εξειδικευμένο. Ένα 40άρι μπουζί (μίνιμουμ, έως πολύ παραπάνω), ένα 80άρι τα λάδια και ένα 100άρι (μίνιμουμ πάλι) τα φίλτρα (αν είναι όλα, αέρος, λαδιού, βενζίνης, καμπίνας, ούτε αυτό δεν διευκρινίζεις). Τα υπόλοιπα εργασία με ελάχιστη τιμή μονάδας (εργατώρα) 40+ΦΠΑ (πιο κάτω ούτε τα γενικά συνεργεία της γειτονιάς δεν δουλεύουν πλέον) έως ακόμα και 90€+ΦΠΑ για αριθμό μονάδων φιξαρισμένο από τον κατασκευαστή.

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Τι και ποια φίλτρα,τι λάδια και πόσα λίτρα ,τι και πόσα μπουζι;Ετσι που ΔΕΝ τα αναλύεις δεν βγαίνει άκρη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

οι τιμες που αναγραφεις μαλλον ειναι καπου στο 2021 και πισω

Το 5λιτρο λαδι (επωνυμο και οχι τηγανελαιο) δεν εχει τοσο, απο εκει ξεκιναει. Η καρτα αν βρεις κατω απο 10 πες το μου μιας και πλεον παει απο 10-15

φιλτρο κατω απο 5 δε παιζει οπως και μπουζι κατω απο 2 το τμχ.

Ολα αυτα αν τα αγορασεις μονος σου απο ιντερνετ με τσαμπα μεταφορικα...

Εγω θα ελεγα κανα 100αρι τα αναλωσιμα και κανα 2 ωρο εργασια. Αν χρεωνει την ωρα 80 ευρ τοτε μαλλον λογικα εισαι (με απόδειξη φυσικα)

Πριν από 1 μήνα έκανα αλλαγή λαδιών, με αυθεντικά της opel. Αυτά βάζω από την 1η μέρα.

κάρτα καυσαερίων πέρσι ήταν εκεί γύρω 5-12. αν το γκουγκλάρεις θα βρεις. Αλλά κατά βάση στα 10 είναι.

2 ώρες εργατικά για αλλαγή λαδιών και 1 μπουζί;

Καλύτερα να μας δείξει την απόδειξη μήπως υπάρχει κάτι έξτρα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Και βεβαια πολλά είναι. Αν πήγες σε εξουσιοδοτημένο εκεί παίρνουν. Με λιγα λόγια σου κάνουν στεγνό ξύρισμα το ξέρεις και δεν μιλάς. Αν πήγες σε εξειδικευμένο σου έβαλαν λίγο σαπουνόνερο🤣 Προσωπικά στο  3ο σερβις το έκοψα  το εξουσιοδοτημένο όταν στο μακρινό παρελθόν μου χρέωσαν δύο υαλοκαθαριστήρες 47 ευρω.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Μου μυριζει παντως προγραμματισμενο service που και καλα θαχει και τιποτα ελεγχους για να δικαιολογησει την αδικαιολογητη 300αρα... Μονο αν δουμε αποδειξη θα καταλαβουμε, ολα τα αλλα ειναι απλως σεναρια...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Υπερβολικά πολλά.

απλά αναφέρω ενημερωτικά ότι ένα 4λιτρο castrol 5W30 πάει στα ~50€. Και εννοείται ανεβαίνει.......Και αν μιλάμε για αντιπροσωπεία άστο....

Επίσης 4 μπουζί ιριδίου άλλα 40-50€  (τιμές skrourtz) Οπότε οι τιμές που αναφέρεις δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. 

Αλλά αν δε ξέρουμε τι εργασίες ακριβώς έχουν γίνει και τι αναλώσιμα έχουν μπει δεν έχει και τόσο νόημα να συζητάμε. Επίσης πολύ σημαντικό. κόπηκε απόδειξη; Σε όλο το ποσό ~60€ είναι το ΦΠΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...