zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 https://www.aliexpress.com/item/1005005550057406.html https://techxreviews.com/lenovo-thinkplus-xt88-review/
power_1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Οι κριτικες στο skroutz και στο amazon δεν ειναι ενθαρυντικες για την αγορα του . 2
grayden Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Πάτος του πάτου. Το μόνο Lenovo είναι το όνομα. Σε όλα αυτά τα σκουπίδια το πρόβλημα δεν είναι ο ήχος (που αν και χάλια, παλεύεται) αλλά ότι σταματάνε να λειτουργούν σωστά. Τα δικά μου Lenovo τα είχα πάρει σε αντίστοιχη τιμή και θα τα δούλευα ακόμα αν μπορούσαν να συνδεθούν και να φορτίσουν σωστά (μετά τους πρώτους λίγους μήνες άρχισε η κατηφόρα). Επειδή η φτήνια τρώει τον παρά, κοιτάξτε κάτι πάνω από 20€ - 30€ (εκεί αρχίζουν τα αξιόπιστα). 3 2
costacurta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, power_1 είπε Οι κριτικες στο skroutz και στο amazon δεν ειναι ενθαρυντικες για την αγορα του . 32 λεπτά πριν, grayden είπε Πάτος του πάτου. Το μόνο Lenovo είναι το όνομα. Σε όλα αυτά τα σκουπίδια το πρόβλημα δεν είναι ο ήχος (που αν και χάλια, παλεύεται) αλλά ότι σταματάνε να λειτουργούν σωστά. Τα δικά μου Lenovo τα είχα πάρει σε αντίστοιχη τιμή και θα τα δούλευα ακόμα αν μπορούσαν να συνδεθούν και να φορτίσουν σωστά (μετά τους πρώτους λίγους μήνες άρχισε η κατηφόρα). Επειδή η φτήνια τρώει τον παρά, κοιτάξτε κάτι πάνω από 20€ - 30€ (εκεί αρχίζουν τα αξιόπιστα). Διαφωνώ κάθετα. Τα έχω 1.5 χρόνο. Για μπατζετ 10 ευρώ είναι η επιτομή του vfm. Καθαρός ήχος άμεση σύνδεση και μεγάλη αυτονομία. Μιον ότι το ακουστικό μενού είναι κινέζικα. Σε σύγκριση με κάτι xiomi που πουλάνε στο σκρουτζ σε ανάλογα λεφτά είναι δέκα φορές καλύτερα. Για ομιλία δεν κάνει(εννοώ κάνει αλλά δεν ακούγεται καθαρά αν είσαι σε μηχανή ή αντίξοες συνθήκες) αλλά για handsfree μουσική είναι η ιδανικότερη επιλογή για δεύτερα
grayden Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, costacurta είπε Διαφωνώ κάθετα. Κάνε ό,τι θες. Υπάρχει λόγος που αυτή η κατηγορία τιμής είναι πάτος στην αξιοπιστία. 1
costacurta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, grayden είπε Κάνε ό,τι θες. Υπάρχει λόγος που αυτή η κατηγορία τιμής είναι πάτος στην αξιοπιστία. Αναφέρω την εμπειρία μου με το προϊόν καθώς επίσης και ότι ενδυκνειται κυρίως για μουσική και φυσικά την αναλογία τιμής/ποιότητας σαν παράγοντα. Εννοείται ότι ακουστικά των 250 ευρώ θα είναι καλύτερα. Καλημέρα
grayden Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, costacurta είπε Αναφέρω την εμπειρία μου με το προϊόν καθώς επίσης και ότι ενδυκνειται κυρίως για μουσική και φυσικά την αναλογία τιμής/ποιότητας σαν παράγοντα. Εννοείται ότι ακουστικά των 250 ευρώ θα είναι καλύτερα. Καλημέρα Το ότι "ενδυκνειται κυρίως για μουσική" το αφήνω ασχολίαστο. Και εγώ την εμπειρία μου παρέθεσα με την συγκεκριμένη κατηγορία. Όσο για τα 250€, υπάρχει μια διαφορά από τα 30€ που πρότεινα.
costacurta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, grayden είπε Το ότι "ενδυκνειται κυρίως για μουσική" το αφήνω ασχολίαστο. Και εγώ την εμπειρία μου παρέθεσα με την συγκεκριμένη κατηγορία. Όσο για τα 250€, υπάρχει μια διαφορά από τα 30€ που πρότεινα. Συγνώμη έχεις δίκιο σε όλα
VagTz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Είναι όντως Lenovo η κινεζική μουφα που έχει μόνο το όνομα ? Ρωτάω γιατί την έχουμε πατήσει σε αντίστοιχη περίπτωση με ηχείο "Lenovo"
beastie74 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 40 minutes ago, VagTz said: Είναι όντως Lenovo η κινεζική μουφα που έχει μόνο το όνομα ? Ρωτάω γιατί την έχουμε πατήσει σε αντίστοιχη περίπτωση με ηχείο "Lenovo" Αν δεν τα βλέπεις στο site τους... δεν πιστεύω οτι είναι τουλάχιστον απο το ίδιο εργοστάσιο κάτι... . είχα τα Lenovo QT81. χάλια μαύρα
w2o4ts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Την έχουμε όντως πατήσει με εκείνο το μίνι soundbar, και -όπως είχα γράψει και στο σχετικό θέμα- την είχα πατήσει και με ακουστικό δικό τους (ένα Lenovo Thinkplus BH4), που φαινόταν πολύ ωραίο -και από specs, και όταν το έβλεπες από κοντά- και σαν ακουστικό ήταν απλώς... για πέταμα. Δεν εμφανίζονται στο site της Lenovo, αλλά δεν πιστεύω πως είναι μούφα, αλλά μάλλον κάποια πολύ φτηνή (βλ... φτηνιάρικη) σειρά που προορίζεται αποκλειστικά για το εσωτερικό της Κίνας, και μαγαζιά σαν το Banggood πάνε και πουλάνε στη διεθνή αγορά. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το συγκεκριμένο ΔΕΝ το αναζήτησα στο site της εταιρίας, μπορεί να είναι μια χαρά και να διατίθεται κανονικά (και το σχόλιό μου να είναι εκτός θέματος!), απλώς παρέθεσα την εικόνα που έχω εγώ πλέον γενικότερα για αυτά τα πολύ φτηνά 'Lenovo' προϊόντα που πουλάει το Banggood (και βλέπω και σε sellers στο Ali επίσης) - και που μετά τα πρόσφατα παθήματά μου τα... προσπερνάω όποτε τα δω (ξαναλέω, το συγκεκριμένο του θέματος ΔΕΝ ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτά). 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Στα 9.11€ ειναι αν και ο τιτλος λεει 9. Και βεβαια για δωρεαν μεταφορικα πρεπει να παρεις και κατι αλλο. ΑΛΛΑ : Παιζει και φτηνοτερα, δεν αξιζει θεμα στα 9.11€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις