valadis1995 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σε όλους! Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό τις συμβουλές από όποιον γνωρίζει κάτι παραπάνω γύρω από την αύξηση κιλών (μυϊκή μάζα), σε συνδυασμό με κάποιο είδος άθλησης. Είμαι 1.80 και 70 κιλά. Αρκετά αδύνατος για το ύψος μου, με γράμμωση μεν αλλά χωρίς όγκο. Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι η διατροφή. Μένω μόνος και το θέμα φαγητό είναι άλυτο πρόβλημα. Υπάρχουν ημέρες που μπορεί να καταναλώσω 2500 θερμίδες και κάποιες άλλες 1000 για παράδειγμα. Γενικά πολύ κακό πρόγραμμα διατροφής, χωρίς πλάνο και στάνταρ γεύματα και λόγω δουλειάς και ωραρίου έχω σταματήσει την άθληση εδώ και μια 5ετία. Επειδή βλέπω την πτώση μου σε θέμα σώματος, ενέργειας, κτλ. είπα να κάνω ξανά την αρχή αλλά σκέφτομαι την αύξηση κιλών (το πώς και πως να την συνδυάσω με άθληση. Κλασσικό γυμναστήριο ή κάτι εναλλακτικό; Κολυμβητήριο για παράδειγμα; Κάποια πολεμική τέχνη; Οποιαδήποτε σχόλιο ή ιδέα θα ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ!
costacurta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Τι να σου πω ρε μαν είναι πολύ απλά τα πράγματα. Χρειάζεσαι πολύ φαΐ μα πολύ φαΐ σε μεγαλύτερο ποσοστό πρωτεΐνη δήλ κοτόπουλα αυγά κτλ μαζί κάποια πρωτεΐνη όγκου ή whey και εστίαση σε γυμναστική με βάρη και προοδευτικά αύξηση κιλών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα