Προς το περιεχόμενο

Ξεκουμπωνει η ταχυτητα

bill33hn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fοrd fοcus mk3 2012.Οταν έχει ζεστσθει αρκετά όλο το συτοκινητο βάζοντάς την 2ρα ταχύτητα μου την πετάει τις περισσότερες φορές όταν δεν παταω το γκάζι. Δεν επιστρέφει στη νεκρά, είναι κάτι μεταξύ νεκράς κ 2ρας.Κατι διαβάζω για συγχρονίζε,κομπλέρ έννοιες αγνωστες για μένα. Εννοείται όταν πατήσω συμπλέκτη το διορθώνω. Όλες οι ταχύτητες κουμπώνουν φυσιολογικά χωρίς δυσκολία.Οποιος γνωρίζει κάτι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ απλά ώστε να το καταλάβεις, πας για επισκευή ή αλλαγή σασμάν. Το σε ποιό ακριβώς σημείο είναι η βλάβη δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι πρέπει να κατέβει και να ανοιχτεί σασμάν. Κι επειδή -κατά πάσα πιθανότητα- η επισκευή θα είναι ασύμφορη οικονομικά, ψάχνεις για μεταχειρισμένο σασμάν.

• Like 1
  • Thanks 1

Μέχρι κ βάση σασμάν η και επιλογέας να θέλει ρύθμιση είναι εκτός από αυτά που διάβασες. Αν δεν το δει μηχανικός άκρη δεν βγάζεις.

• Like 1
  • Thanks 1

αν δε κατεβει σασμαν μπορουμε να γραφουμε για ζημια απο 50 μεχρι....500 ευρ!

Δυστηχως για να κατεβει το σασμαν (χωρις καν να ελεχθει) αναλογα με το μοντελο ειναι μια εργασια που θελει ωρα οποτε αν πχ καποιος χρεωνει 50 ευρ μονο για να το βαλει βγαλει θελει 150 ευρ

Απο εκει και περα εχω δει επισκευες που πραγματι κοστισαν μολις 5 ευρ (π.χ μικρη βαση ή οδηγος γραναζιου) και αλλες που ηθελε πεταμα. Το ιδανικο ειναι ειτε να πας σε καποιο εξιδεικευμενο/επισημο συνεργειο ειτε στη χειροτερη στο συνεργειο της γειτονιας αλλα μετα να πας το σασμαν σε καποιο μηχανουργειο/συνεργειο που ειδικευεται σε αυτα.

Αν πας σε μια πιατσα ταξι ειμαι σιγουρος οτι θα σου προτεινουν για τη περιοχη σου

• Like 2
  • Thanks 1

Εμένα μου πέταξε την ταχύτητα και έμεινε στο κενό. Κόστος 0 ήταν ένα ρουλεμάν στο μοχλό . Αλλά στο παρελθόν σε ανάλογο θέμα άλλαξα σαζμαν 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Φουρκετες  σαζμαν"  τα  ελεγαν  οι  παλαιοτεροι  και  τρωγονται  ειτε απο   κακια  χρηση   ειτε  απο  υπερβολικη  χρηση.

Πολυ   λιγοι  μηχανικοι   πλεον   μπορουν  να   κανουν  σωστη  επισκευη  σαζμαν.

Υπαρχουν   πολλα   αυτοκινητα   (ειδικα  αμερικανικα)  που  εχουν  ευπαθεια  σ  αυτον  τον  τομεα.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...