Alexis407 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα, έχω ένα θέμα με το καλοριφέρ μου στο C2 citroen μου του 2008, το έχω από καινούργιο και τελευταία βάζω το καλοριφέρ να βγάλει αέρα και ενώ δουλεύει για λίγο μετά κόβει μόνο του και μετά ξανά ανάβει πάλι μόνο του αν το αφήσω ανοιχτό. Το ίδιο κ στο κλίμα, ίδια συμπεριφορά. Το σύστημα δεν βγάζει βλάβη κάπου, και ψύξη έχει κ ζέστη το χειμώνα κανονικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι; μήπως έχουν θεμα τα κλαπετα που αλλάζεις το σημείο του αέρα πχ. Μπροστά στο παρμπρίζ, στην καμπίνα, στα πόδια ή να βγάζει σε όλα τα σημεία ταυτόχρονα; το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Alexis407 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Πρόσφατα σε παρόμοιο θέμα στο φόρουμ κατέληξε να είναι αισθητήρας θερμοκρασίας. Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει κ στην περίπτωση σου. Δες κ το θέμα εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Δεν είναι, έχει αλλαχθεί και αυτή, σήμερα έκοψε τελειώσω και το καλοριφέρ. Δεν βγάζει ούτε ζεστό αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Alexis407 είπε Δεν είναι, έχει αλλαχθεί και αυτή, σήμερα έκοψε τελειώσω και το καλοριφέρ. Δεν βγάζει ούτε ζεστό αέρα. Kόβει ο ανεμιστήρας μέσα στο αμάξι;Αν το βάλεις στο τέρμα δυνατό κάνει το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ναι αυτό ακριβώς, ανάβω μπορεί να πάρει ο ανεμιστήρας μπορεί κ όχι, αν πάρει μπορεί μετά από λίγο να κόψει μόνος του.Αν πάρει οι σκάλες του ανεμιστήρα δουλεύουν όλες ρολόι . Εδώ και 2 μέρες δούλευε κομπλέ μέχρι εχθές το βράδυ, σήμερα το πρωί νεκρό δεν κάνει τπτ. Να ενημερώσω ότι τα έχω αλλάξει όλα, ανεμιστήρα καινούριο, αντιστάσεις, κομπρεσορας, συντήρηση κομπλέ όλα. Ο μηχανικός μου λέει μόνο οθόνη αν έχει πρόβλημα και δεν στέλνει εντολές. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Alexis407 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Alexis407 είπε Ναι αυτό ακριβώς, ανάβω μπορεί να πάρει ο ανεμιστήρας μπορεί κ όχι, αν πάρει μπορεί μετά από λίγο να κόψει μόνος του.Αν πάρει οι σκάλες του ανεμιστήρα δουλεύουν όλες ρολόι . Εδώ και 2 μέρες δούλευε κομπλέ μέχρι εχθές το βράδυ, σήμερα το πρωί νεκρό δεν κάνει τπτ. Να ενημερώσω ότι τα έχω αλλάξει όλα, ανεμιστήρα καινούριο, αντιστάσεις, κομπρεσορας, συντήρηση κομπλέ όλα. Ο μηχανικός μου λέει μόνο οθόνη αν έχει πρόβλημα και δεν στέλνει εντολές. αφού εχεις αλλάξει ανεμιστήρα ,αρε δεν ειναι καρβουνάκια στο μοτέρ του,έχεις αλλάξει και την αντίσταση που ρίχνει τις στροφές;Ή αυτή ειναι η αντίσταση που γράφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Αισθητήρας θερμοκρασίας θέλω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είχαν λιώσει από την ζέστη οι καλωδιώσεις και οι δύο αντιστάσεις του κλιματισμού. Ίσως και με τα χρόνια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα