Vstromrider Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Δινει η Vodafone 300mbps οπτικη ινα με 41€ τον μηνα, και δωρο μια TCL 805 55". Εχει παρει κανεις την προσφορα; Εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Οι προσφορές ισχύουν για νέους πελάτες με τη χρονική διάρκεια προσφοράς 24 μήνες. Η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου κινητής με πάγιο 16,80€ και άνω. Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν, καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός αξίας 60€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα Full Fiber 300 Plus με Vodafone TV που θα υποβληθούν στο διάστημα από 12/072024 έως 29/07/2024 Το μοντέλο της τηλεόρασης που δίνεται στην προσφορά είναι: TCL 55C805, 55". Η αποστολή της τηλεόρασης θα γίνεται στους δικαιούχους στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.Πριν την αποστολή θα υπάρχει σχετική ενημέρωση με sms από τη μεταφορική εταιρεία. Η αποστολή της τηλεόρασης θα γίνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ενεργοποίηση της νέας σύνδεσης. Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης για οποιονδήποτε λόγο, δε θα γίνεται αποστολή της τηλεόρασης. Η αξία της τηλεόρασης δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήματα ούτε να επιστραφούν χρήματα. Η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει το μοντέλο της προσφοράς, με άλλο ίδιας αξίας. Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 5/2/23 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. https://www.vodafone.gr/vfcmpgn-c2c-triple-play-hot-offer Μια χαρά τηλεόραση είναι. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από sakis.kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Πολυ καλο deal φαινεται. Η τηλεοραση εχει πραγματικα 650€. Οποτε αν το υπολογισεις στην τιμη του παγιου, η πραγματικη τιμη της υπηρεσιας ειναι κατω απο 20€ τον μηνα. Γυρω στα 16€/μηνα. Παντα με δεδομενο οτι χρειαζεσαι 55αρα τηλεοραση, και δεν μαζευεις σαβουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Έχει λήξει η προσφορά όμως, χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Ευτυχως προλαβα και εκανα την αιτηση χτες. Δεν νομιζω ομως οτι και σημερα να παρεις τηλεφωνο θα σου πουνε οχι. Λογικα θα στην δωσουν την προσφορα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η μεγαλυτερη ρητρα αποχωρησης ειναι 270€. Ευκολα παιρνεις την προσφορα, και προχωρας σε φορητοτητα μετα απο 2 μηνες, και πληρωνεις το προστιμο προωρης αποχωρησης και σου μενει και η τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Πρόλαβα την προσφορά και με τις εκπτώσεις μου βγήκε 38,5ε το μήνα. Αναμένω και την τηλεόραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Σε αυτο το router που δινουν μαζι, μηπως ξερεις πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε τον κανονα για το password του wifi που θελει κεφαλαια γραμματα και ειδικους χαρακτηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Και εγώ ήθελα να έχω ένα πιο εύκολο password αλλά δεν το γλίτωσα. Βάλε ό,τι βάζεις συνήθως, με κεφαλαίο το πρώτο και ένα θαυμαστικό στο τέλος για ευκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Nakis93 είπε Δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Και εγώ ήθελα να έχω ένα πιο εύκολο password αλλά δεν το γλίτωσα. Βάλε ό,τι βάζεις συνήθως, με κεφαλαίο το πρώτο και ένα θαυμαστικό στο τέλος για ευκολία. Δεν γινεται αυτο. Υπαρχουν ετοιμες συσκευες που περιμενουν το wifi να συνδεθουν. Περα απο το γεγονος οτι μπορω να σου πω διαφορες συσκευες που δεν μπορουν να δεχθουν κεφαλαια και θαυμαστικα στο wifi password (βλ, καμερες, διακοπτες κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δοκίμασες να πατήσεις αποθήκευση αγνοώντας το μήνυμα για την ασφάλεια; Ξέρω οτι ακούγεται χαζό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μεσω της εφαρμοργης Vodafone WiFi νομιζω πως μπορεις να βαλεις οτι θελεις για Pass… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Nakis93 είπε Δοκίμασες να πατήσεις αποθήκευση αγνοώντας το μήνυμα για την ασφάλεια; Ξέρω οτι ακούγεται χαζό Δεν σε αφηνει. Λοιπον απο Vodafone εφαρμογη, προσπαθουσα να του βαλω ενα password 1234567890kostas και επαιρνε μονο το 1234567890 τελικα η αλλαγη εγινε απο τις βλαβες της vodafone. Αυτοι μπορουν να βαλουν οτι password θελουν και οτι ονομα θελουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ηρθε η τηλεοραση. Ποια να κρατησω για βασικη λέτε? Την C805 ή την 55C635 που εχω ηδη ? Λογικα η 805 θα ειναι ελαφρως πιο γρηγορη στα μενου, αφου εχει 3gb ram. https://comparador.avpasion.com/vs/tcl-55c635-458-vs-tcl-55c805-771 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Vstromrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Στις 27/9/2024 στις 2:43 ΜΜ, Vstromrider είπε Ηρθε η τηλεοραση. Ποια να κρατησω για βασικη λέτε? Την C805 ή την 55C635 που εχω ηδη ? Λογικα η 805 θα ειναι ελαφρως πιο γρηγορη στα μενου, αφου εχει 3gb ram. https://comparador.avpasion.com/vs/tcl-55c635-458-vs-tcl-55c805-771 Άσχετο, πόσο καιρό τους πήρε να στην στείλουν; Εντός 20 εργάσιμων λέει και είμαι στην 24η (εργάσιμη!) και σε κάθε επικοινωνία μαζί τους η απάντηση είναι "Θα επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική". Επίσης η 805 είναι αρκετά καλύτερη (στα χαρτιά τουλάχιστον) απ' την 635. Βέβαια αν δεν σου χρειάζεται και είσαι οκ με την 635 μπορείς να την πουλήσεις όπως είναι με το κουτί της και βγάζεις περίπου 170 πιτόγυρα για τα movie nights Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δεν ειναι καλυτερη. Ειναι ελαφρως χειροτερη σε εικονα, και τρωει και αρκετα σκαλωματα το netflix με αποτελεσμα να θελει shutdown η τηλεοραση για να ξαναπαιξει το netflix. Την χρειαζομαι την τηλεοραση. Δεν θα εμπλεκα για να την στειλω για πωληση. Θα παει σε αλλο σπιτι. Για την ακριβεια, μπηκε εδω στην βασικη κατοικια, και η 635 εχει μπει στο κουτι της για να παει στο εξοχικο. Εκει γυρω σε αυτες τις μερες μου την εστειλαν. Και παραπανω λιγο. 26 αυγουστου εγινε η εγκατασταση της οπτικης, προχτες ηρθε η τηλεοραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα