Προς το περιεχόμενο

παραβιαση stop συνυπευθυνοτητα;

georgiouu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 30/7/2024 στις 7:26 ΠΜ, spectaculator είπε

Και η δική μου εμπειρία στο θέμα. Φτάνω στο στοπ σε στενό της συνοικίας μου. Σταματώ, κοιτώ δεξιά και δεν βλέπω τίποτα (κοιτώ και αριστερά γιατί μου έχει έρθει και από κει), ξεκινώ και με το που βγαίνω στη διασταύρωση καρφώνεται μια μηχανή που πήγαινε σφαίρα από τα δεξιά μες τ' αυτοκίνητο. Δεν πρόλαβα να την δω, ούτε καν την άκουσα να έρχεται. Τροχαία, ασθενοφόρο, σε δικαστήριο με απόφανση για δική του υπαιτιότητα (80+ χλμ/ω). Η αποζημίωση της ασφάλειας ήταν μερική πλήρωσε καλύπτοντας μέρος της ζημιάς (και λιγότερο από το κόστος μεταχειρισμένου) και τελικά το πούλησα σε μάντρα.

Η γκαντεμιά είναι πως ήταν η δεύτερη φορά. Την πρώτη, πάλι μηχανή, πρεζόνι, και ούτε δικαστήριο, ούτε τίποτα γιατί το πρεζόνι εξαφανίσθηκε.

Παρομοια κατασταση ηταν και ενα συμβαν πριν καμποσο καιρο στο καλαμακι που ειχε βγει στα καναλια. Παππους περναει απο το στοπ για να διασχισει την καλαμακιου ενω δεν περνουσε κανεις, και ξαφνικα εμφανιζεται μια μοτοσυκλετα στην καλαμακιου, η οποια προφανως πηγαινε με χιλια, πεφτει πανω στον παππου και ο τυπας σκοτωνεται. Ολοι μετα λεγανε το αθωο το παιδι το κακομοιρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...