Προς το περιεχόμενο

Erotisi programatos gia metafora DV

xnoydhs(21)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An exeis XP window movie maker 2 einai free mazi me ta XP kai arketa aplo sthn xrhsh tou

An 8eleis kati pio psagemeno auta pou sou leei kai o giannis

An 8eleis kati poly psagmeno: AVID xpress DV :D

Δημοσ.

Αν θέλεις ένα πρόγραμμα μόνο για την μεταφορά του DV από την κάμερα σε αρχεία AVI στον σκληρό (δεν θες δηλαδή πακέτο επεξεργασίας όπως τα προηγούμενα), υπάρχει το ScenalyzerLive, το οποίο έχει το πολύ χρήσιμο feature να χωρίζει το αρχικό αρχείο DV σε πολλά διαφορετικά AVIs, ανάλογα με το timestamp της κάμερας. Δηλαδή, κάθε λήψη αποθηκεύεται χωριστά σε ένα αρχείο AVI.

Δημοσ.

Επίσης καλά προγραμματάκια είναι Roxio DVD Builder και Nero Vision Express, μιας και λες να αναφέρουμε όλα όσα προγράμματα γνωρίζουμε :) Βέβαια ο πιο αρμόδιος να απαντήσει νομίζω πως είναι ο Μάριος.

Δημοσ.
...Βέβαια ο πιο αρμόδιος να απαντήσει νομίζω πως είναι ο Μάριος.

Δάσκαλε,θα σε φάω(lol).Μέχετε παρεξηγήσει όλοι σας.Είμαι ο μεγαλύτερος μπακάλης του Video.Αλλά την ψάχνω.Να φανταστείς,τραβιέμαι (3) μέρες να φέρω τους υπότιτλους από μια ταινία(σε avi) στα μέτρα από μια replica-dvd.Έχει και παραπάνω σκηνές,χ@σ@ μέσα που λένε.Ας μην ανέβαζε ένα παληκαράκι το σωστό timing(στο greeksubs) και μέχρι την άδειά μου μ' αυτό θα τραβιόμουνα... :oops:

Στα δικά μας τώρα.Φίλε Χνούδι,ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.videohelp.com/tools?s=5#5.Θα σε βοηθήσει η πληθώρα τους να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. 8)

Υ.Γ.Καλού-κακού,δεν αγοράζεις και ένα DvdRecorder να σε δει ο Θεός... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...