xnoydhs(21) Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Gia se olous. Tha ithela na mou pite ola osa programata gnorizete pou na mporo na peraso ena video apo psifiaki camera dv sto pc mou meso kalodiou fireware.EUXARISTO
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 -Pinnacle studio -Ulead dvd movie factory κλπ κλπ κλπ !!!!!!!
OXTROS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 An exeis XP window movie maker 2 einai free mazi me ta XP kai arketa aplo sthn xrhsh tou An 8eleis kati pio psagemeno auta pou sou leei kai o giannis An 8eleis kati poly psagmeno: AVID xpress DV
konnak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Αν θέλεις ένα πρόγραμμα μόνο για την μεταφορά του DV από την κάμερα σε αρχεία AVI στον σκληρό (δεν θες δηλαδή πακέτο επεξεργασίας όπως τα προηγούμενα), υπάρχει το ScenalyzerLive, το οποίο έχει το πολύ χρήσιμο feature να χωρίζει το αρχικό αρχείο DV σε πολλά διαφορετικά AVIs, ανάλογα με το timestamp της κάμερας. Δηλαδή, κάθε λήψη αποθηκεύεται χωριστά σε ένα αρχείο AVI.
sotris99 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ScenalyzerLive[/url'], το οποίο έχει το πολύ χρήσιμο feature να χωρίζει το αρχικό αρχείο DV σε πολλά διαφορετικά AVIs, ανάλογα με το timestamp της κάμερας. Δηλαδή, κάθε λήψη αποθηκεύεται χωριστά σε ένα αρχείο AVI. Νομίζω ότι όλα το κάνουν αυτό. Εγώ πάντως προσωπικά χρησιμοποιώ το Ulead dvd workshop, μια πολύ πολύ ελαφρία και φθηνότερη έκδοση του Ulead Movie Factory που προτείνει ο Γιάννης. (Βέβαια δεν έχει τα features του movie factory αλλά καλό είναι να ξεκινήσεις με αυτό και μετά να επεκταθείς παραπέρα...
Teacher Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Επίσης καλά προγραμματάκια είναι Roxio DVD Builder και Nero Vision Express, μιας και λες να αναφέρουμε όλα όσα προγράμματα γνωρίζουμε Βέβαια ο πιο αρμόδιος να απαντήσει νομίζω πως είναι ο Μάριος.
marios1957 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ...Βέβαια ο πιο αρμόδιος να απαντήσει νομίζω πως είναι ο Μάριος. Δάσκαλε,θα σε φάω(lol).Μέχετε παρεξηγήσει όλοι σας.Είμαι ο μεγαλύτερος μπακάλης του Video.Αλλά την ψάχνω.Να φανταστείς,τραβιέμαι (3) μέρες να φέρω τους υπότιτλους από μια ταινία(σε avi) στα μέτρα από μια replica-dvd.Έχει και παραπάνω σκηνές,χ@σ@ μέσα που λένε.Ας μην ανέβαζε ένα παληκαράκι το σωστό timing(στο greeksubs) και μέχρι την άδειά μου μ' αυτό θα τραβιόμουνα... :oops: Στα δικά μας τώρα.Φίλε Χνούδι,ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.videohelp.com/tools?s=5#5.Θα σε βοηθήσει η πληθώρα τους να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. 8) Υ.Γ.Καλού-κακού,δεν αγοράζεις και ένα DvdRecorder να σε δει ο Θεός... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.