vps Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αγορά τέλος Ιανουαρίου... από γνωστή αλυσίδα.. παρουσιάζει γραμμές στο 1/4 της οθόνης χαμηλά..Αρχικά πίστευα ότι μπορεί να οφείλεται και στην κάρτα γραφικών.. αλλά δοκιμάστηκε και σε άλλη πηγή. Τηλέφωνο στην LG με ενημέρωσαν ότι θα έρθει τεχνικός. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αντικατάσταση..(πρόκειται και για το ακριβό μοντέλο) Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ή είχε κάποια παρόμοια κατάσταση. Η LG πάντως στην επίσημη σελίδα μιλά για αντικατάσταση Ευχαριστώ για το χρόνο σας Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2024 από vps
vps Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Με ενημέρωσαν ότι θα γίνει αλλαγή πάνελ ///// Πάντως εγώ αιτήθηκα αντικατάσταση με νέο μόνιτορ σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο --->> https://www.lg.com/gr/about-lg/press-and-media/lg-pr-lg-pc-monitors-warranty-expansion Ευχαριστώ για το χρόνο σας
elpenor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Είναι μάλλον οξείδωση της πλακέτας από κακή αποθήκευση, μου έχει τύχει δύο φορές στο παρελθόν (εκτός εγγύησης) και έφτιαξε με contact spray. Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα Ελληνικά service, θέλει υπομονή και επιμονή. 1
vps Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μετά από δέκα ημέρες αλλαγή πάνελ και ...πάμε οκ Καλό το service αλλά ακόμα δε μου απάντησαν γιατί δεν έγινε ολική αντικατάσταση ... 1
gregtsakil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 είχες άλλο θέμα?? γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. Κάθομαι 9+ ώρες στο PC κάθε μέρα. Είναι ξεκούραστη ??και κατι ακόμα έχει fan ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα