vps Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αγορά τέλος Ιανουαρίου... από γνωστή αλυσίδα.. παρουσιάζει γραμμές στο 1/4 της οθόνης χαμηλά..Αρχικά πίστευα ότι μπορεί να οφείλεται και στην κάρτα γραφικών.. αλλά δοκιμάστηκε και σε άλλη πηγή. Τηλέφωνο στην LG με ενημέρωσαν ότι θα έρθει τεχνικός. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αντικατάσταση..(πρόκειται και για το ακριβό μοντέλο) Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ή είχε κάποια παρόμοια κατάσταση. Η LG πάντως στην επίσημη σελίδα μιλά για αντικατάσταση Ευχαριστώ για το χρόνο σας Επεξ/σία 29 Ιουλίου από vps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καμία γνώμη ...???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Με ενημέρωσαν ότι θα γίνει αλλαγή πάνελ ///// Πάντως εγώ αιτήθηκα αντικατάσταση με νέο μόνιτορ σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο --->> https://www.lg.com/gr/about-lg/press-and-media/lg-pr-lg-pc-monitors-warranty-expansion Ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Είναι μάλλον οξείδωση της πλακέτας από κακή αποθήκευση, μου έχει τύχει δύο φορές στο παρελθόν (εκτός εγγύησης) και έφτιαξε με contact spray. Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα Ελληνικά service, θέλει υπομονή και επιμονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Μετά από δέκα ημέρες αλλαγή πάνελ και ...πάμε οκ Καλό το service αλλά ακόμα δε μου απάντησαν γιατί δεν έγινε ολική αντικατάσταση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα