Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, 

Εχω μια απλή Samsung 4K 50αρα και μου έχει εμφανίσει το πρόβλημα που φαίνεται στην φωτογραφία. Στην ουσία αφορά το κάθετο πλαισιο το οποίο είναι διακριτό στις φωτογραφίες. 

Εχει εγγύηση αλλα από παλιότερη εικόνα , θα αργήσω πολύ να παραλάβω μετά την επισκευή και γι αυτό το καθυστερώ. Τι θεωρειτε πως είναι; Ευχαριστώ πολύ 

5B8EF67B-B999-4581-9398-E97ED72614FF.jpeg

13ACC681-6976-4C14-9E37-944D5F4B0A20.jpeg

• Λύση
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, 

Εχω μια απλή Samsung 4K 50αρα και μου έχει εμφανίσει το πρόβλημα που φαίνεται στην φωτογραφία. Στην ουσία αφορά το κάθετο πλαισιο το οποίο είναι διακριτό στις φωτογραφίες. 

Εχει εγγύηση αλλα από παλιότερη εικόνα , θα αργήσω πολύ να παραλάβω μετά την επισκευή και γι αυτό το καθυστερώ. Τι θεωρειτε πως είναι; Ευχαριστώ πολύ 

Καλησπερα, πρόβλημα η στο πάνελ ειναι η στην πλακέτα οθονης (Τ-CON) κάποιες εχουν ξεχωριστά, και κάποιες ειναι ενσωματωμένη με την πλακέτα tuner, εισοδων και του προσεσορα.
Ειναι σταθερό το πρόβλημα η κάποιες φορες φτιαχνει?.
Δοκίμασε να πιέσεις ελαφρά το πανελ εκει που ειναι η κορνιζά ειτε επανω , ειτε κατω για να δεις αν θα αλλάξει κάτι.
Για το πανελ πολλες φορες το πρόβλημα ειναι στην καλωδιοταινια (απο κακη επαφη, η και αλλη βλαβη επισης) που παει απο το πανελ σε μια πλακέτα και έπειτα μεσω αλλου καλωδίου στην πλακέτα οθονης. Οπως αυτο που σου εχω στην φώτο.
Εφόσον εχεις εγγύηση στειλτην στο service αμεσα.

k4x3jv37h4371.webp

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλησπερα, πρόβλημα η στο πάνελ ειναι η στην πλακέτα οθονης (Τ-CON) κάποιες εχουν ξεχωριστά, και κάποιες ειναι ενσωματωμένη με την πλακέτα tuner, εισοδων και του προσεσορα.
Ειναι σταθερό το πρόβλημα η κάποιες φορες φτιαχνει?.
Δοκίμασε να πιέσεις ελαφρά το πανελ εκει που ειναι η κορνιζά ειτε επανω , ειτε κατω για να δεις αν θα αλλάξει κάτι.
Για το πανελ πολλες φορες το πρόβλημα ειναι στην καλωδιοταινια (απο κακη επαφη, η και αλλη βλαβη επισης) που παει απο το πανελ σε μια πλακέτα και έπειτα μεσω αλλου καλωδίου στην πλακέτα οθονης. Οπως αυτο που σου εχω στην φώτο.
Εφόσον εχεις εγγύηση στειλτην στο service αμεσα.

k4x3jv37h4371.webp

Η απάντηση που περίμενα . Πληρέστατη και αναλυτική! Ευχαριστώ παρά  πολύ ! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...