AromaGynaikas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή
vamvakoolas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 2 hours ago, AromaGynaikas said: Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή θα σου προτεινα μακρυα απο αυτους και εξηγουμαι: ως πελατης τους εμαθα οτι ειναι απο τους πιο ακριβους στο χωρο (αν οχι οι πιο ακριβοι). Επιπλεον εχουν ατομα που δεν εχουν ιδεα απο μεσιτικα και απλως ειναι πισω απο το χρημα. Ευτηχως εμαθα οτι παρα πολλοι κατασκευαστες ή τεχνικα γραφεια εχουν ιδια γνωμη με εμενα. Αντιθετα υπαρχουν πιο αξιοπιστες εταιριες και μαλιστα γνωστες εκτος ελλαδος που μπορεις να συνεργαστεις ή ακομα και μικροτερες ελληνικες. Ειμαι σιγουρος οτι οι μεσιτες που γραφουν εδω θα σε βοηθησουν
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 3 hours ago, AromaGynaikas said: Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή Είναι πολύ λίγα τα χρήματα. Στείλε pm.
Dream_Killer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, AromaGynaikas είπε Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή Πως θα το ανοίξεις με δική σου χρηματοδότηση;
AromaGynaikas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Στις 29/7/2024 στις 2:42 ΜΜ, vagos789 είπε 10 χιλιαρικα για τους καφεδες ισως Τόσα είναι για το franchise Στις 29/7/2024 στις 4:45 ΜΜ, Dream_Killer είπε Πως θα το ανοίξεις με δική σου χρηματοδότηση; Δίκη μου χρηματοδότηση ναι Στις 29/7/2024 στις 3:05 ΜΜ, vamvakoolas είπε θα σου προτεινα μακρυα απο αυτους και εξηγουμαι: ως πελατης τους εμαθα οτι ειναι απο τους πιο ακριβους στο χωρο (αν οχι οι πιο ακριβοι). Επιπλεον εχουν ατομα που δεν εχουν ιδεα απο μεσιτικα και απλως ειναι πισω απο το χρημα. Ευτηχως εμαθα οτι παρα πολλοι κατασκευαστες ή τεχνικα γραφεια εχουν ιδια γνωμη με εμενα. Αντιθετα υπαρχουν πιο αξιοπιστες εταιριες και μαλιστα γνωστες εκτος ελλαδος που μπορεις να συνεργαστεις ή ακομα και μικροτερες ελληνικες. Ειμαι σιγουρος οτι οι μεσιτες που γραφουν εδω θα σε βοηθησουν Μάλιστα καταλαβαίνω έχει κιαλλα franchise βεβαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα