Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή 

Δημοσ.
2 hours ago, AromaGynaikas said:

Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να ανοίξω δικό μου γραφείο REMAX έχει κάποιος εμπειρία ξέρει αν αξίζει μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση εφικτή δηλαδή 

θα σου προτεινα μακρυα απο αυτους και εξηγουμαι:

ως πελατης τους εμαθα οτι ειναι απο τους πιο ακριβους στο χωρο (αν οχι οι πιο ακριβοι). Επιπλεον εχουν ατομα που δεν εχουν ιδεα απο μεσιτικα και απλως ειναι πισω απο το χρημα. Ευτηχως εμαθα οτι παρα πολλοι κατασκευαστες ή τεχνικα γραφεια εχουν ιδια γνωμη με εμενα.

Αντιθετα υπαρχουν πιο αξιοπιστες εταιριες και μαλιστα γνωστες εκτος ελλαδος που μπορεις να συνεργαστεις ή ακομα και μικροτερες ελληνικες.

Ειμαι σιγουρος οτι οι μεσιτες που γραφουν εδω θα σε βοηθησουν

Δημοσ.
3 hours ago, AromaGynaikas said:

Είναι πολύ λίγα τα χρήματα. Στείλε pm.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AromaGynaikas είπε

Πως θα το ανοίξεις με δική σου χρηματοδότηση; 

Δημοσ.
Στις 29/7/2024 στις 2:42 ΜΜ, vagos789 είπε

10 χιλιαρικα για τους καφεδες ισως

Τόσα είναι για το franchise 

Στις 29/7/2024 στις 4:45 ΜΜ, Dream_Killer είπε

Πως θα το ανοίξεις με δική σου χρηματοδότηση; 

Δίκη μου χρηματοδότηση ναι 

Στις 29/7/2024 στις 3:05 ΜΜ, vamvakoolas είπε

θα σου προτεινα μακρυα απο αυτους και εξηγουμαι:

ως πελατης τους εμαθα οτι ειναι απο τους πιο ακριβους στο χωρο (αν οχι οι πιο ακριβοι). Επιπλεον εχουν ατομα που δεν εχουν ιδεα απο μεσιτικα και απλως ειναι πισω απο το χρημα. Ευτηχως εμαθα οτι παρα πολλοι κατασκευαστες ή τεχνικα γραφεια εχουν ιδια γνωμη με εμενα.

Αντιθετα υπαρχουν πιο αξιοπιστες εταιριες και μαλιστα γνωστες εκτος ελλαδος που μπορεις να συνεργαστεις ή ακομα και μικροτερες ελληνικες.

Ειμαι σιγουρος οτι οι μεσιτες που γραφουν εδω θα σε βοηθησουν

Μάλιστα καταλαβαίνω έχει κιαλλα franchise βεβαία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...