Προς το περιεχόμενο

Hyundai atos prime 2000

Arnold81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω το Ατος Prime του 2000. Μου σβήνει το αυτοκίνητο  όταν είμαι σε φανάρι και ξαναπαίρνει μπροστά αμέσως. Έχω αλλάξει βαλβίδα ρελαντί και πάλι τα ιδια.Το έχω πάει 3 φορές στην Hyundai και δεν βγάζει σφάλμα το obd.. Του ελέγχουν τις ενώσεις και φτιάχνει.Το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά μετά από 3 χρόνια κατά την θερινή περίοδο. Τώρα ξανά εμφανίστηκε. Παρουσιάζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Arnold81 said:

Βάζω σε συγκεκριμένο πρατήριο βενζίνη. Η τρόμπα δουλεύει κανονικά όταν γυρνάω τον διακόπτη.

δεν εχει να κανει αν ακους τη τρομπα, αν δε δουλευει σωστα δε μπορει και το ιχ να τροφοδοτειται σωστα και γιαυτο σου σβηνει.

Αν δεν ειναι βενζινη (σπανιο για Ελλαδα) μπορει να ειναι αστοχια υλικου

Στις 29/7/2024 στις 10:14 ΠΜ, Arnold81 είπε

Καλησπέρα. Έχω το Ατος Prime του 2000. Μου σβήνει το αυτοκίνητο  όταν είμαι σε φανάρι και ξαναπαίρνει μπροστά αμέσως. Έχω αλλάξει βαλβίδα ρελαντί και πάλι τα ιδια.Το έχω πάει 3 φορές στην Hyundai και δεν βγάζει σφάλμα το obd.. Του ελέγχουν τις ενώσεις και φτιάχνει.Το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά μετά από 3 χρόνια κατά την θερινή περίοδο. Τώρα ξανά εμφανίστηκε. Παρουσιάζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Με πόση βενζίνη στο ρεζερβουάρ;Δηλαδή το κάνει και με γεμάτο και με 1/4 ?

σε ενα daewoo nubira που ειχα και χωρις συχνη χρηση πανω απο 3,5 χρονια δε κραταγε η τρομπα. Τι ειχα αλλαξει μαρκες τρομπας τι βενζιναδικα, εκει..το χαβα του

Στις 29/7/2024 στις 12:14 ΜΜ, Arnold81 είπε

Μέτρηση πίεσης καυσίμου έχει μετρηθεί ;

Είναι στα όρια που λέει ο κατασκευαστής ;   Το συνεργείο που πας ξέρει από Hyundai; Μήπως είναι θέμα καλωδίωσης ή και εγκεφάλου ; Έχει κάνει έλεγχο γενικα , και λόγω ηλικίας το αναφέρω τη καλωδίωση. 

Μόλις τώρα, Arnold81 είπε

Στην αντιπροσωπεία το πηγαίνω.. Έλεγχο καλωδίων κάνει απ' ότι μου έχει πει και μετά το πρόβλημα φτιαχνει

Τι σόι έλεγχος κάνει ; Μήπως κάποια φίσα καλώδια θέλει εκ νέου τράβηγμα λόγω πιλυκαιριας . Μήπως να έπαιρνες γνώμη και από εξωτερικό συνεργείο που να ξέρει από Hyundai;

Τρόμπα καυσίμου όπως είπαν και παραπάνω, το καλοκαίρι ζεσταίνεται παραπάνω μην αφήνεις γενικά το ρεζερβουάρ κάτω από τη μέση γιατί η τρόμπα είναι μέσα στο ρεζερβουάρ και δροσίζεται από την βενζίνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...