filipprin Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Stratosnis είπε Μας αξίζει που ζούμε στην μπανανία και φοβόμαστε να βρούμε το δίκιο μας. Απο ποτε έχεις δικιο οταν κατεβάζεις το καρότσι βολτα στη λεοφορο.Καπου μπερδεύεσαι. 9 ώρες πριν, dtk-386 είπε Τι και; Λες το παίρνεις στην αγκαλιά. Αν πέσει το Σμαρτ επάνω σου θεωρείς ότι θα το σώσει η αγκαλιά σου; Δεν θα πεσει ,γιατι πρωτα θα περασει το σμαρτ και μετα εγω με ασφαλεια.Κοντρες στο δρομο με τα αυτοκινητα οταν ειμαι πεζος δεν κανω,ουτε κοιταω το κινητό οταν περναω απεναντι και μετα να λεω οτι φταει το αυτοκινητο που με πατησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 hours ago, filipprin said: Απο ποτε έχεις δικιο οταν κατεβάζεις το καρότσι βολτα στη λεοφορο.Καπου μπερδεύεσαι. On 30/07/2024 at 07:30, dtk-386 said: Δεν μίλησε κανείς για λεωφόρο. Μιλάμε για δρομάκι γειτονιάς, όπου η Αθήνα (και λογικά και άλλες περιοχές) έχει άπειρα. Έχω να σου στείλω ένα που για 200 μέτρα όχι καρότσι, ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να περπατήσεις και δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνεις κύκλο. 16 hours ago, filipprin said: Δεν θα πεσει ,γιατι πρωτα θα περασει το σμαρτ και μετα εγω με ασφαλεια.Κοντρες στο δρομο με τα αυτοκινητα οταν ειμαι πεζος δεν κανω,ουτε κοιταω το κινητό οταν περναω απεναντι και μετα να λεω οτι φταει το αυτοκινητο που με πατησε. Κάπου το χάνεις νομίζω ή δεν μένεις Αθήνα για να δεις πόσα περιστατικά υπάρχουν που δεν έχεις επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Μόνο τροχαίος μπορεί να βεβαιωσει παράβαση και μόνο εκείνη τη στιγμή. Πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας τύπος που προκλητικά πέταγε σκουπίδια από το παράθυρο του. Ενώ αποφάσισα να πάω τροχαία για να το τραβήξω το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω το.χρονο μου γιατί η μπατσινα μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το μόνο που έκανα αφού είχα τον αριθμό του ήταν να βρω το αμάξι και στο τέλος του βγήκε ακριβότερα από οποία κλήση θα έτρωγε 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Stratosnis είπε Κάπου το χάνεις νομίζω ή δεν μένεις Αθήνα για να δεις πόσα περιστατικά υπάρχουν που δεν έχεις επιλογή. Αθηνα μενω και δεν εχω χασει τιποτα. 10 ώρες πριν, Stratosnis είπε Δεν μίλησε κανείς για λεωφόρο. Μιλάμε για δρομάκι γειτονιάς, όπου η Αθήνα (και λογικά και άλλες περιοχές) έχει άπειρα. Έχω να σου στείλω ένα που για 200 μέτρα όχι καρότσι, ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να περπατήσεις και δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνεις κύκλο. Και στο δρομακι της γειτονιας το οδόστρωμα ειναι για την κινηση των αυτοκινητων.Μονο σε διάβαση η σηματοδότη εχει προτεραιότητα ο πεζος. Φυσικα στο θεμα μας συμφωνω απολύτως οτι ο οδηγός του σμαρτ εδρασε δολοφονικα,Απλα ειπα οτι το καροτσι δεν επιτρεπεται να κυκλοφορει στο οδοστρωμα και εγω δεν το εκανα ποτε μου με οποιο κόστος και αν ειχα. Και ξαναλεω .ΑΝ υποθεσουμε οτι σμαρτ πήγαινε με 30 χλμ και επεφτε αφρεναριστο στο καροτσι που πήγαινέ βολτα στο οδοστρωμα τοτε ποιος θα έφταιγε??? Επεξ/σία 31 Ιουλίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 hours ago, filipprin said: Αθηνα μενω και δεν εχω χασει τιποτα. Και στο δρομακι της γειτονιας το οδόστρωμα ειναι για την κινηση των αυτοκινητων.Μονο σε διάβαση η σηματοδότη εχει προτεραιότητα ο πεζος. Φυσικα στο θεμα μας συμφωνω απολύτως οτι ο οδηγός του σμαρτ εδρασε δολοφονικα,Απλα ειπα οτι το καροτσι δεν επιτρεπεται να κυκλοφορει στο οδοστρωμα και εγω δεν το εκανα ποτε μου με οποιο κόστος και αν ειχα. Και ξαναλεω .ΑΝ υποθεσουμε οτι σμαρτ πήγαινε με 30 χλμ και επεφτε αφρεναριστο στο καροτσι που πήγαινέ βολτα στο οδοστρωμα τοτε ποιος θα έφταιγε??? Αν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο δικαιούται το καροτσι, από το νόμο, να κινείται στο οδόστρωμα. και όχι, δεν είναι μόνο για την κίνηση των αυτοκινήτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 13 hours ago, filipprin said: ποιος θα έφταιγε??? To smart, τα παράνομα παρκαρισμένα κ.ο.κ. Όταν δεν μπορείς να φρενάρεις με 30χιλ είσαι επικίνδυνος να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι. Τώρα όσον αφορά την καταγγελία δυστυχώς όπως λένε όλοι δεν θα γίνει κάτι. Ίσα ίσα που θα ξενερώσεις και με τους μάρτυρες που δεν θα εμφανιστούν ποτέ. Ίσως μπορείς να ξεκινήσεις με τα παράνομα παρκαρισμένα να αδειάσει ο δρόμος να ανέβει ο πεζός στο πεζοδρόμιο για να έχει περισσότερη ασφάλεια. Γιατί όπως λέει και ο φίλος @filipprin ο άλλος μπορεί να πέσει και πάνω σου ενώ οδηγεί εντός των ορίων, επειδή αποφάσισε να κοιτάξει το κινητό του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Stratosnis είπε Όταν δεν μπορείς να φρενάρεις με 30χιλ είσαι επικίνδυνος να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι. Οταν θα εχει παρει το καροτσι με το μωρο σου απο κατω φωναζε του εσυ οτι θες.Και μετα φωναζε και στο δικαστη που θα του ριξει 1 χρονο με αναστολη γιατι εφοσον ηταν νομιμος σε ολα και εσυ ησουν παρανομα στο οδοστρομα τοσο θα φαει......... 17 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Αν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο δικαιούται το καροτσι, από το νόμο, να κινείται στο οδόστρωμα. Αμε να περασει το εμποδιο και να ξανανεβει στο πεζοδρομιο και ουτο καθεξης.Οχι βολτα στο οδοστρωμα.Και τέλος παντων ο καθενας θα υποστει τις συνέπειες των πραξεων του.την ασφαλεια μου την καθοριζω εγω και δεν την αφηνω στα χερια των αλλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 15 hours ago, filipprin said: Οταν θα εχει παρει το καροτσι με το μωρο σου απο κατω φωναζε του εσυ οτι θες.Και μετα φωναζε και στο δικαστη που θα του ριξει 1 χρονο με αναστολη γιατι εφοσον ηταν νομιμος σε ολα και εσυ ησουν παρανομα στο οδοστρομα τοσο θα φαει......... Αμε να περασει το εμποδιο και να ξανανεβει στο πεζοδρομιο και ουτο καθεξης.Οχι βολτα στο οδοστρωμα.Και τέλος παντων ο καθενας θα υποστει τις συνέπειες των πραξεων του.την ασφαλεια μου την καθοριζω εγω και δεν την αφηνω στα χερια των αλλων. Εννοείτε ότι είσαι υπεύθυνος της ασφάλειάς σου αλλά δυστυχώς μέχρι ένα σημείο. Σου το γράφουν όλοι και αρνείσαι να το καταλάβεις, όταν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο θα κατέβεις στον δρόμο (προφανώς δεν μιλάμε για δρόμους ταχείας κυκλοφορίας) και εσύ με το αμαξάκι σου θα βγάλεις αλάρμ και θα περιμένεις να βρω πεζοδρόμιο, ούτε θα δοκιμάσεις αν χωράς ούτε κόρνα ούτε τίποτα... Εφόσον όπως είπες πας με 30χλμ., όταν δεις το εμπόδιο πολύ απλά θα φρενάρεις δεν θα πατήσεις το γκάζι, απλό είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 15 hours ago, filipprin said: Οταν θα εχει παρει το καροτσι με το μωρο σου απο κατω φωναζε του εσυ οτι θες.Και μετα φωναζε και στο δικαστη που θα του ριξει 1 χρονο με αναστολη γιατι εφοσον ηταν νομιμος σε ολα και εσυ ησουν παρανομα στο οδοστρομα τοσο θα φαει......... Αμε να περασει το εμποδιο και να ξανανεβει στο πεζοδρομιο και ουτο καθεξης.Οχι βολτα στο οδοστρωμα.Και τέλος παντων ο καθενας θα υποστει τις συνέπειες των πραξεων του.την ασφαλεια μου την καθοριζω εγω και δεν την αφηνω στα χερια των αλλων. Το έχεις χάσει εντελώς. Το οδόστρωμα δεν ανήκει στα αυτοκίνητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Το έχεις χάσει εντελώς. Το οδόστρωμα δεν ανήκει στα αυτοκίνητα Μια χαρα τα λεω ΣΤΟΝ πεζο ανηκει το πεζοδρομιο η διαβαση ο σηματοδότης και ο πεζοδρομος.Υπερνομιμος οδηγος που σε πατησει εκτός απο αυτα που λεω παραπανω δεν παει ουτε στο δικαστηριο. 8 ώρες πριν, Stratosnis είπε Εφόσον όπως είπες πας με 30χλμ., όταν δεις το εμπόδιο πολύ απλά θα φρενάρεις δεν θα πατήσεις το γκάζι, απλό είναι... Δεν φρεναρει γιατι κοιταζε αριστερα και δεν προσεξε εσενα που βολταριζες το καροτσι στο οδοστρομα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .Κακια στιγμη που λεμε 8 ώρες πριν, Stratosnis είπε Σου το γράφουν όλοι και αρνείσαι να το καταλάβεις, όταν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο θα κατέβεις στον δρόμο (προφανώς δεν μιλάμε για δρόμους ταχείας κυκλοφορίας) Συμφωνω αλλα οχι βολταροντας το καροτσι με το παιδι σου μεσα.ΤΙ δεν καταλαβενεις 8 ώρες πριν, Stratosnis είπε και εσύ με το αμαξάκι σου θα βγάλεις αλάρμ και θα περιμένεις να βρω πεζοδρόμιο, ούτε θα δοκιμάσεις αν χωράς ούτε κόρνα ούτε τίποτα.. Καλα εσυ εισαι αλλου.Ο λύκος έχει χοντρό το σβέρκο, γιατί κάνει μόνος του τη δουλειά Επεξ/σία 2 Αυγούστου από filipprin 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 5 hours ago, filipprin said: Μια χαρα τα λεω ΣΤΟΝ πεζο ανηκει το πεζοδρομιο η διαβαση ο σηματοδότης και ο πεζοδρομος.Υπερνομιμος οδηγος που σε πατησει εκτός απο αυτα που λεω παραπανω δεν παει ουτε στο δικαστηριο. Δεν φρεναρει γιατι κοιταζε αριστερα και δεν προσεξε εσενα που βολταριζες το καροτσι στο οδοστρομα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .Κακια στιγμη που λεμε Συμφωνω αλλα οχι βολταροντας το καροτσι με το παιδι σου μεσα.ΤΙ δεν καταλαβενεις Καλα εσυ εισαι αλλου.Ο λύκος έχει χοντρό το σβέρκο, γιατί κάνει μόνος του τη δουλειά Ο κλασικός Έλληνας που νομίζει ότι ο δρόμος τος ανήκει. Πεζοί, ποδήλατα, μηχανάκια , πατίνια όλοι απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε το οδόστρωμα, είναι μόνο για τα αυτοκίνητα, όπως μας λέει ο κύριος. ο ΚΟΚ λέει αλλά βέβαια, αλλά αυτά είναι λεπτομερείες για τον νεοέλληνα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου και η γάτα του Γιαννακοπουλου έφταιγε γιατί ήταν στον δρόμο και δεν είχε διάβαση. Οπότε γιατί να σταματήσει το τζιπ Αλλά άμα τον βρει ο Γιαννακόπουλος, κλαψτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Δεν είναι όλα έτσι ακραία. 1.Ο πεζός θα κατέβει στιγμιαία στο οδόστρωμα αν για διάφορους λόγους διακόπτεται η συνέχεια της πορείας του στο πεζοδρόμιο. 2.Ο πεζός θα κατέβει στο οδόστρωμα αν χρειάζεται να περάσει από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο μέσω διάβασης. 3.Ο πεζός τιμωρείται από τον ΚΟΚ αν περάσει από σημείο που δεν έχει διάβαση ή αν κυκλοφορεί μονίμως στο οδόστρωμα γιατί νομίζει ότι είναι τριαξονική νταλίκα και κάνει βρουμ βρουμ. 4.Δικαστήρια έχουν τιμωρήσει πεζούς που με την συμπεριφορά τους έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα. 5.Οδηγός που θα δει ξαφνικά πεζό μπροστά του σε μη προβλεπόμενο σημείο θα προσπαθήσει να τον αποφύγει ή να σταματήσει να περάσει. Δε θα τον σκοτώσουμε επειδή έκανε λάθος ή επειδή είναι ηλίθιος. 6. Αποφεύγετε διαπληκτισμούς με αγνώστους στον δρόμο γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Δώστε τόπο στην οργή και συνεχίστε τη μέρα σας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε 3.Ο πεζός τιμωρείται από τον ΚΟΚ αν περάσει από σημείο που δεν έχει διάβαση ή αν κυκλοφορεί μονίμως στο οδόστρωμα γιατί νομίζει ότι είναι τριαξονική νταλίκα και κάνει βρουμ βρουμ. Αυτο ειναι ορθο αν και δε νομιζω να συμβαινει ποτε στην πραξη. Καθημερινα βλεπω πεζους αχαμπαρους που θα διασχισουν δρομο με κοκκινο και μαλιστα συχνα μιλωντας στο κινητο, ή που θα προσπαθησουν να διασχισουν δρομο απο οπου να'ναι χωρις φαναρι και διαβαση, και μαλιστα απαιτουν (το καταλαβαινεις απο το υφος τους) να σταματησεις για να περασουν. Εχω ριξει απειρες κορνες και παναγιες σε τετοιους. Το χειροτερο ειναι οτι τα κανουν και οι τουριστες αυτα, που αμφιβαλλω αν στη χωρα τους θα κανανε τα ιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα