Burgos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, Black Demis είπε στην ελλαδα οχι δεν εχει νόημα καθώς δεν μπορεις να αποδειξεις ότι έγινε αυτό και καθώς και υλικό απο κάμερες δεν ειναι αποδεκτό αν δεν γινει κατι σοβαρό, πρακτικα δεν μπορεις να κανεις τπτ για αυτο και τουρίστες και ελληνες ονομάζουν την ελλαδα γη της ελευθερίας μπορεις να κανεις οτι γουστάρεις Ενώ στο εξωτερικό αν κάνεις καταγγελία και πεις πως το τάδε αυτοκίνητο έτρεχε στο στενό με 90 θα τον μπαγλαρώσουν; Πουθενά στον κόσμο δεν κόβονται κλήσεις επειδή κάποιος είπε πως κάποιος άλλος έτρεχε. Ακόμα και βίντεο να υπάρχει, αν δεν γίνει ατύχημα δεν γίνεται να βεβαιωθεί κλήση. Με βάση τι θα κοπεί η κλήση; Θα γράψει ο τροχονόμος πως είδε σε ένα βίντεο ένα αμάξι να τρέχει; 2
BertaJourdan Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θυμηθηκα τωρα πριν αρκετα χρονια ειχε πεσει επανω μου ενας μεθυσμενος. Εγω παρκαρισμενος και αυτος στουκαρε με την οπισθεν επανω μου. Μιλαμε κασονι στο μεθυσι. Οταν κατεβηκε κατω το πρωτο που μου ειπε ηταν οτι ηταν συγγενης ενος πολιτικου (δεν θελω να πω ονομα, αλλα ηταν οντως βαρυ ονομα τοτε). Πες μου λεει οτι επεσες επανω μου εσυ μπας και γλυτωσεις κατι. Ηρθε η αστυνομια, ειχε παρει στο μεταξυ τηλεφωνο τον δικο του, και σε μιση ωρα μου λεει μπατσος> αστο αδερφε, δεν μας παιρνει με την καμια. Καντην και εσυ να φυγουμε και εμεις ησυχα και ωραια. Ε, μετα απο λιγο καιρο εριξα σκ@τα πισω μου και εφυγα απο το ελλαδισταν. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από BertaJourdan 1 1 1
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 26 minutes ago, Burgos said: Ενώ στο εξωτερικό αν κάνεις καταγγελία και πεις πως το τάδε αυτοκίνητο έτρεχε στο στενό με 90 θα τον μπαγλαρώσουν; Πουθενά στον κόσμο δεν κόβονται κλήσεις επειδή κάποιος είπε πως κάποιος άλλος έτρεχε. Ακόμα και βίντεο να υπάρχει, αν δεν γίνει ατύχημα δεν γίνεται να βεβαιωθεί κλήση. Με βάση τι θα κοπεί η κλήση; Θα γράψει ο τροχονόμος πως είδε σε ένα βίντεο ένα αμάξι να τρέχει; οχι αλλα εχουν εφαρμογη να τραβηξεις video /foto για καταγγελια και μονο που ξερουν οτι κοσμος εχει κατι τετοιο και να ξερουν οτι το μερος ταδε δεν εχει καμερα δεν τρεχουν γιατι ξερουν οτι θα τους δωσουν κανονικα (ελβετια / γερμανια γαρ)
Burgos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε οχι αλλα εχουν εφαρμογη να τραβηξεις video /foto για καταγγελια και μονο που ξερουν οτι κοσμος εχει κατι τετοιο και να ξερουν οτι το μερος ταδε δεν εχει καμερα δεν τρεχουν γιατι ξερουν οτι θα τους δωσουν κανονικα (ελβετια / γερμανια γαρ) Ναι οκ, μπορείς να τραβήξεις φωτο για καταγγελία για πάρκινγκ πχ. Την ταχύτητα δεν μπορείς να την μετρήσεις. Αν το όριο είναι 50 και ο άλλος πηγαίνει με 60 δε θα φανεί. Και εκεί ανούσια είναι η καταγγελία με βίντεο.
Makis38 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Δως τον κανονικά και ας μη γίνει τίποτε. Μπορεί όμως να έχει βεβαρημένο οδηγικό παρελθόν, που θα έχει όπως τα περιγράφεις, και να βγει λαβράκι. 1
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 13 minutes ago, Burgos said: Ναι οκ, μπορείς να τραβήξεις φωτο για καταγγελία για πάρκινγκ πχ. Την ταχύτητα δεν μπορείς να την μετρήσεις. Αν το όριο είναι 50 και ο άλλος πηγαίνει με 60 δε θα φανεί. Και εκεί ανούσια είναι η καταγγελία με βίντεο. αν καποιος ειναι σε video υπαρχει τροπος να μετρηθεί + αν καταγγελία γινεται πανω απο ενα άτομο μετράει πολύ γενικός τοσα χρονια ζούσα εκει οτι μαλακία και να κανεις θα την πληρώσεις , άκρος σπάνια από όχημα αστυνομίας και σχεδόν παντα απο κάμερες που μονο στον κω... δεν ειναι
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 11 ώρες πριν, DrLo είπε Από τη περιγραφή σου, το μόνο τεκμηριωμένα "παράνομο" είναι που κάποιοι περματούσαν στο δρόμο. Και οτι ο αλλος πετουσε μεσα σε κατοικημενη. 13 ώρες πριν, Fan είπε Το θέμα όμως είναι εάν κάνεις καταγγελία όταν δεις κάποιον να οδηγάει επικίνδυνα θα έχει κάποια εξέλιξη ή απλώς θα καταγραφεί ή ούτε αυτό. Γενικα,οσο και να πιστευετε οτι η αστυνομια δεν ασχολεισαι,μια χαρα ασχολειται εκει που πρεπει. Μια χαρα ξερουν τι γινεται,αλλο που σε πολλες περιπτωσεις δεν προχωρουν για πολλους λογους. Οταν λοιπον παρουν 2-3 παραπονα για το ιδιο οχημα στην ιδια περιοχη, θα ασχοληθουν να δουν τι κανει αυτο το οχημα. 99% το γνωριζουν προσωπικα το οχημα,γιατι τετοιες συμπεριφορες στο δρομο ειναι συνηθεια και οχι εξαιρεση. Αν πχ λαβουν παραπονα για ενα μαυρο σμαρτ, με φιμε τζαμια,δυνατη μουσικη και υπερβολικη ταχυτητα,να εισαι σιγουρος οτι ξερουν και ποιος ειναι. Το κακο με το να εισαι τετοιος καγκουρας,ειναι οτι σταμπαριζεσαι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. Κανε λοιπον μια καταγγελια,εστω και με μερικη πινακιδα, οταν θα ερθει η ωρα θα συμπληρωθει το παζλ. Το χειροτερο με ολα αυτα δεν ειναι αν θα τους πιασουν και τι θα τους κανουν,αλλα οτι οι καγκουρες ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. Θα βγουν στα social να φλεξαρουν τα ροζ χαρτακια με caption "παλι μας γραψαν χωρις λογο οι κωλομπατσοι-ACAB" κτλ. Σιγα μην καταλαβουν που φταιξανε,νομιζουν οτι ειναι μαγκια ή νορμαλ να παρανομεις,αφου το κανουν ολοι. 5
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 10 ώρες πριν, filipprin είπε Ναι καιιι?????Ας προσεχε ο παππούς. Θα ζουσαν και οι δυο. Τι και; Λες το παίρνεις στην αγκαλιά. Αν πέσει το Σμαρτ επάνω σου θεωρείς ότι θα το σώσει η αγκαλιά σου; 1 1
Stratosnis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 10 hours ago, filipprin said: ΔΙΠΛΩΜΈΝΟ ΣΤΟΝ ΟΜΟ και το παιδι αγκαλια.ΟΧΙ θα το παίξω κορονα γραμματα με τον καθε καγκουρα μεθυσμενο αν θα ζησω η οχι.Γενικως εμαθα στο παιδι μου οτι στα πεζοδρομια προτεραιότητα εχουν οι πεζοι και στο δρομο τα αυτοκινητα. κλειδωμένος στο σπίτι καλύτερα, άααντε ρε που θα βγαίνουμε και έξω. Μας αξίζει που ζούμε στην μπανανία και φοβόμαστε να βρούμε το δίκιο μας.
pasxaliskar Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Burgos είπε Ναι οκ, μπορείς να τραβήξεις φωτο για καταγγελία για πάρκινγκ πχ. Την ταχύτητα δεν μπορείς να την μετρήσεις. Αν το όριο είναι 50 και ο άλλος πηγαίνει με 60 δε θα φανεί. Και εκεί ανούσια είναι η καταγγελία με βίντεο. ναι τραβα βιντεο και φωτο να σε τρεχουν μετα για προσωπικα δεδομενα.. καλη ιδεα
Doubt Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 22 ώρες πριν, Fan είπε Μπόρεσα να συγκρατήσω δύο από τους αριθμούς του αυτοκινήτου και τους έδωσα στο ζευγάρι, αλλά μου είπαν ότι δεν θα κάνουν καταγγελία γιατί δεν θα είχε νόημα. Εγώ θεωρώ ότι τέτοια περιστατικά θα πρέπει να καταγγέλλονται, γιατί αυτοί οι οδηγοί είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Το θέμα όμως είναι εάν κάνεις καταγγελία όταν δεις κάποιον να οδηγάει επικίνδυνα θα έχει κάποια εξέλιξη ή απλώς θα καταγραφεί ή ούτε αυτό. Ο (παραλίγο) παθών ας κάνει ότι νομίζει, εσύ ως τρίτος δεν εμπλέκεσαι καθόλου. 1
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 11 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Θυμηθηκα τωρα πριν αρκετα χρονια ειχε πεσει επανω μου ενας μεθυσμενος. Εγω παρκαρισμενος και αυτος στουκαρε με την οπισθεν επανω μου. Μιλαμε κασονι στο μεθυσι. Οταν κατεβηκε κατω το πρωτο που μου ειπε ηταν οτι ηταν συγγενης ενος πολιτικου (δεν θελω να πω ονομα, αλλα ηταν οντως βαρυ ονομα τοτε). Πες μου λεει οτι επεσες επανω μου εσυ μπας και γλυτωσεις κατι. Ηρθε η αστυνομια, ειχε παρει στο μεταξυ τηλεφωνο τον δικο του, και σε μιση ωρα μου λεει μπατσος> αστο αδερφε, δεν μας παιρνει με την καμια. Καντην και εσυ να φυγουμε και εμεις ησυχα και ωραια. Ε, μετα απο λιγο καιρο εριξα σκ@τα πισω μου και εφυγα απο το ελλαδισταν. Tην επόμενη φορά προσπάθησε να γράψεις κάτι πιο πιστευτό 1 3
Dinos1973 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 12 hours ago, BertaJourdan said: Θυμηθηκα τωρα πριν αρκετα χρονια ειχε πεσει επανω μου ενας μεθυσμενος. Εγω παρκαρισμενος και αυτος στουκαρε με την οπισθεν επανω μου. Μιλαμε κασονι στο μεθυσι. Οταν κατεβηκε κατω το πρωτο που μου ειπε ηταν οτι ηταν συγγενης ενος πολιτικου (δεν θελω να πω ονομα, αλλα ηταν οντως βαρυ ονομα τοτε). Πες μου λεει οτι επεσες επανω μου εσυ μπας και γλυτωσεις κατι. Ηρθε η αστυνομια, ειχε παρει στο μεταξυ τηλεφωνο τον δικο του, και σε μιση ωρα μου λεει μπατσος> αστο αδερφε, δεν μας παιρνει με την καμια. Καντην και εσυ να φυγουμε και εμεις ησυχα και ωραια. Ε, μετα απο λιγο καιρο εριξα σκ@τα πισω μου και εφυγα απο το ελλαδισταν. Απλα θα μπορουσες να πεις στον αστυνομικο οτι εχεις καλεσει το ταδε αντιπολιτευτικο καναλι και εχεις πει τι εχει γινει, και συνεργειο με καμερα ειναι καθοδον...ολοι οι πολιτικοι στην ελλαδα εχουν καποιον αντιπαλο, εαν ελεγες επιχειρηματιας αλλο αυτο!
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 ώρες πριν, Fan είπε Η υπερβολική ταχύτητα σε μικρό δρομάκι και μάλιστα να περνάς ξυστά από καρότσι με παιδί, ενώ το βλέπεις μπροστά σου, πιθανώς για να τους τρομάξεις για πλάκα είναι νόμιμο; Τεκμηριωμένο τι εννοείς; Ότι οι μάρτυρες δεν τεκμηριώνουν την επικίνδυνη οδήγηση και θέλει κάμερα; Δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει με το μάτι ότι έγινε υπέρβαση ορίου ταχύτητας. Δεν στέκει εύκολα στο δικαστήριο ως κατηγορία. Επίσης ο άλλος μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν πέρασε από εκείνο το σημείο. Πρέπει να βρουν αποδείξεις ότι ήταν πράγματι εκεί που έγινε το σκηνικό. Μόνη λύση είναι χρήση καμερών σε κεντρικά σημεία και αποστολή προστίμων, καθώς και κάμερες παράβασης του κόκκινου σηματοδότη.
JakeKaufman Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 13 hours ago, BertaJourdan said: Θυμηθηκα τωρα πριν αρκετα χρονια ειχε πεσει επανω μου ενας μεθυσμενος. Εγω παρκαρισμενος και αυτος στουκαρε με την οπισθεν επανω μου. Μιλαμε κασονι στο μεθυσι. Οταν κατεβηκε κατω το πρωτο που μου ειπε ηταν οτι ηταν συγγενης ενος πολιτικου (δεν θελω να πω ονομα, αλλα ηταν οντως βαρυ ονομα τοτε). Πες μου λεει οτι επεσες επανω μου εσυ μπας και γλυτωσεις κατι. Ηρθε η αστυνομια, ειχε παρει στο μεταξυ τηλεφωνο τον δικο του, και σε μιση ωρα μου λεει μπατσος> αστο αδερφε, δεν μας παιρνει με την καμια. Καντην και εσυ να φυγουμε και εμεις ησυχα και ωραια. Ε, μετα απο λιγο καιρο εριξα σκ@τα πισω μου και εφυγα απο το ελλαδισταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα