basilis_n Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Καλησπερα σας αντιμετωπιζω ενα προβλημα με ενα REDMI 9T. Δουλευε και πηγα να κανω ενα restart και απο τοτε δεν ξανανοιξε η οθονη αλλα ουτε και εδειχνε οτι φορτιζει οταν προσπαθησα να το φορτισω. Το πηγα σε ενα "μαστορα" και μου ειπε οτι ηταν η μπαταρια προβληματικη γιατι εβαλε εξωτερικη πηγη και την εφτασε στα 3% και οταν την εβαλε πανω και συνεχισε να μετραει ενω την φορτιζε αυτη επεφτε (ετσι μου ειπε, δεν εβλεπα τι εκανε). Τελος παντων αφου δεν ειχε μπαταρια για να μου δωσει, εφυγα και τελικα βρηκα και αγορασα την original ΒΝ-62 που φοραει, την εβαλα πανω και ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ μεχρι την ωρα που εκανα restart. Και παλι δεν ξεκινησε, οποτε το ξανανοιξα εβγαλε την φισα της μπαταριας και δουλεψε ξανα. Εκανα shutdown και παλι δεν ξαναπηρε μπρος. Μολις εβγαλε την μπαταρια και την ξαναβαλα, δουλεψε κανονικα. Εχει ξανασυμβει σε καποιον κατι τετοιο, μηπως ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει Το τηλεφωνο ειναι μαμα.
BadBoy Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Δοκίμασε με μία μπατονέτα και φαρμακευτικό οινόπνευμα (90%+) να καθαρίσεις το κούμπωμα πάνω στην πλακέτα φόρτισης και τη φύσα της μπαταρίας. Άστο να στεγνώσει και ξαναδοκίμασε. Εάν πάλι κάνει τα ίδια, πιθανόν να θέλει αλλαγή όλο το κύκλωμα φόρτισης.
basilis_n Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχω καποιο προβλημα με την φορτιση της μπαταριας παντως. Οταν κανω restart ή shutdown δεν ξεκιναει ακομα και με 100% η μπαταρια και οταν το φορτιζω, εφοσον εχει ανοιξει, φορττιζει κανονικα. Οταν κλεισει βεβαια δεν φορτιζει ή δεν το δειχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα