Προς το περιεχόμενο

Ντούπ ήχος στο αυτοκίνητο μετά από λακούβες

tzitzikas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Έχω ένα.παλιο Yaris 2005. Χτες ήμουν σε χωματόδρομο και μετά από κάτι λακούβες σε.χαμηλη ταχύτητα ακούστηκε 3 φορές ένα ντούπ από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Μετά γενικά δεν ξανά ακούστηκε, αλλά χτες γυρνώντας στο παρκιν ακούγεται ένα ντούπ ελαχιστες φορές με χαμηλή ταχύτητα. Τι μπορεί να.ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Καλημέρα. Έχω ένα.παλιο Yaris 2005. Χτες ήμουν σε χωματόδρομο και μετά από κάτι λακούβες σε.χαμηλη ταχύτητα ακούστηκε 3 φορές ένα ντούπ από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Μετά γενικά δεν ξανά ακούστηκε, αλλά χτες γυρνώντας στο παρκιν ακούγεται ένα ντούπ ελαχιστες φορές με χαμηλή ταχύτητα. Τι μπορεί να.ειναι?

Είναι ήχος υπενθύμισης οτι πρέπει να το πας σε συνεργείο να το σηκώσουν και να δουν τι παίζει απο κάτω. Πως μπορει κάποιος να καταλάβει απο εδώ τι ντουπ είναι αυτό?

• Like 3

1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

Έλεγχο σε όλο το σύστημα διεύθυνσης σε ράμπα συνεργείου. Μπορεί από κομμένη βάση έως οτιδήποτε .

4 ώρες πριν, lary7 είπε

Αμορτισέρ έχεις αλλαξει ποτέ;

Πρόσφατα άλλαξα πριν περίπου 4 μήνες γιατί είχε χάσει λάδι το ενα

59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η φάση είναι :

Μην το αφήσεις και γίνει (explicit language )

https://www.facebook.com/GidokinisiZingastonAgrotineitzer/videos/868852771770572

Τι εννοείς..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...