Niko09 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Έχω ένα αυτοκίνητο 10ετιας που θέλω να δώσω γρήγορα και όσο - οσο , χωρίς μεγάλο κόπο για να πάρω άλλο.Πού μπορεί συγκεκριμένα να γίνει αυτό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μόνο σε έμπορο αλλά θα χάσεις αρκετά. Αν πάρεις άλλο ρώτα τον έμπορο που θα πας αν το παίρνει για ανταλλαγή. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Γιάννης Platano 1
G.bar Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Μπαίνεις στο car βρίσκεις το μοντέλο που έχεις, βλέπεις πόσα πωλούνται στην ίδια κατάσταση και χλμ με το δικό σου, βλέπεις την χαμηλότερη τιμή και κρίνεις αν σε συμφέρει να το βάλεις πιο χαμηλά για να φύγει γρήγορα. Αν είναι κάποιο πολυ εμπορικό μοντέλο σε μια ώρα θα σε έχουν πάρει 100 τηλέφωνα. 2
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Niko09 είπε Έχω ένα αυτοκίνητο 10ετιας που θέλω να δώσω γρήγορα και όσο - οσο , χωρίς μεγάλο κόπο για να πάρω άλλο.Πού μπορεί συγκεκριμένα να γίνει αυτό; Τι αμαξι ειναι?
gbras Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Αν ειναι καινουργιο ισως να μπορεις να το κανεις ανταλλαγη και στην αντιπροσωπεια. Παντως και στο car να το βαλεις με καλη τιμη θα φυγει αν δεν ειναι κανενα ερειπιο.
tasanton Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Μπορείς να πας και στη Λ. Σχιστού όπου τις Κυριακές η γνωστή ευπαθής ομάδα ανταλάσσει από αυτοκίνητα μέχρι δεν ξέρω γω τι. Όσο-όσο θα το δώσεις.
johnkou77 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Ας γραψει και τι αυτοκινητο ειναι μπορει να ενδιαφερεται καποιος και απο εδω μεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα