Antari Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 γεια χαρά παιδιά λίγο χαζή η ερώτηση ίσως αλλά θέλω να μου φύγει η περιέργια ... https://www.e-shop.gr/g-roc-d18-3d-symphony-lights-p-PER.941977 εχω παρει αυτα τα φωτιστικα και στην αρχή τα είχα σύνδεσης με usb για να πάρουν ρεύμα μέσω της οθόνης αλλά δεν είναι τόσο σταθερά καμία φορά εκεί που δουλεύει σβήνει και μια φορά μου έβγαλε μυνημα από τα windows ότι δεν επαρκή το ρεύμα κάτι τέτοιο ...και είδα στο ρούτερ ότι έχει ένα υσβ και το σύνδεσα εκεί από τότε παίζει πολύ καλά το φώς χωρίς προβλήματα , είναι οκ ? η θα έχει θέμα ρούτερ η τα φώτα να προκαλέσει ζημιά ?
TopCLR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 5V 2A; Ξέρεις το τραγούδι του Κουρκούλη "Παίζεις με την φλόγα"; Μεταφορικά μιλώντας. Εφόσον θέλεις τα φωτάκια γιατί πρέπει να "ζορίζεις" (ή ακόμα και να χαλάσεις) USB από κάποια συσκευή σου; Ο υπολογιστής σου δεν τα "σήκωσε" (σύμφωνα με το μήνυμα που σου έβγαλε). Το ρούτερ δεν έχει "πολυτέλειες" με μηνύματα. Όταν "κολώσει" ή θα σβήσουν τα λαμπάκια (bye-bye USB) ή θα αποχαιρετήσει το ρούτερ (bye-bye internet)! Πάρε ένα αντάπτορα/φορτιστή από πρίζα σε 5V (με τουλάχιστον 2Α) σαν τον δεξιά στην δεύτερη φωτογραφία.
Antari Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 18 ώρες πριν, TopCLR είπε 5V 2A; Ξέρεις το τραγούδι του Κουρκούλη "Παίζεις με την φλόγα"; Μεταφορικά μιλώντας. Εφόσον θέλεις τα φωτάκια γιατί πρέπει να "ζορίζεις" (ή ακόμα και να χαλάσεις) USB από κάποια συσκευή σου; Ο υπολογιστής σου δεν τα "σήκωσε" (σύμφωνα με το μήνυμα που σου έβγαλε). Το ρούτερ δεν έχει "πολυτέλειες" με μηνύματα. Όταν "κολώσει" ή θα σβήσουν τα λαμπάκια (bye-bye USB) ή θα αποχαιρετήσει το ρούτερ (bye-bye internet)! Πάρε ένα αντάπτορα/φορτιστή από πρίζα σε 5V (με τουλάχιστον 2Α) σαν τον δεξιά στην δεύτερη φωτογραφία. μπορεις να μου δειξεις τι να παρω ? δεν σκαμπαζω
TopCLR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 17 λεπτά πριν, Antari είπε μπορεις να μου δειξεις τι να παρω ? δεν σκαμπαζω Είναι σαν φορτιστής κινητού. Απλώς πρέπει να μπορεί να παρέχει 2Α (= δεν είναι όλοι οι φορτιστές τόσο ικανοί)! Τυχαία επιλογή, Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A Quick Charge 3.0 (CD122) που φαίνεται να υπερκαλύπτει αυτό που ψάχνεις. Τον έχει και το e-shop με ~2€ παραπάνω αν σε βολεύει για παραλαβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα