Προς το περιεχόμενο

Συνδρομή skroutz plus για ένα μήνα (με κόστος 4 ευρώ) με δώρο 5 ευρώ σε skroutz points μέχρι 2/8

Goulam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

πας στην σελιδα του Plus και διαχειριση συνδρομης. Δεν ειναι εμφανη ως κουμπια. Το ιδιο ισχυει και στην επομενη σελιδα για ακυρωση

Ευχαριστώ πολύ για φέτος δεν το πρόλαβα , αλλά το απενεργοποίησα για την επόμενη αυτόματη ανανέωση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, PETRITIS13 είπε

Ευχαριστώ πολύ για φέτος δεν το πρόλαβα , αλλά το απενεργοποίησα για την επόμενη αυτόματη ανανέωση 

Αν εισαι εντος 14 ημερων, μπορεις να ακυρωσεις (αν δεν εχεις κανει χρηση δωρεαν μεταφορικων)

Στις 31/7/2024 στις 4:11 ΜΜ, Arkin είπε

Μολις πληρωσεις 4 θα σου δωσει αυτοματα 5 ευρω σε coins. 

Αυτό το γράφει κάπου; ισχύει για όλους; εγώ πχ είχα πάρει με το 1 λεπτό δωρεάν για ένα χρόνο, μήπως δεν ισχύει για μένα; 

Στις 31/7/2024 στις 8:19 ΜΜ, SabotazNic είπε

Σου δινει coins που αντιστοιχουν σε ενα κουπονι των 5 ευρω. Η προσφορα λοιπον ειναι το 1 ευρω που σου δινουν για ενα μηνα plus. Αν μπορεσεις να εκμεταλλευτεις και τα δωρεαν μεταφορικα σε παραγγελιες, καλως

Εγώ ενδιαφέρομαι Να κάνω δυο παραγγελίες, η μία 35 που έχει μεταφορικά 5€ και άλλη μια 110€ οπότε στο σύνολο θα "κερδίσω" 6€ το θέμα είναι ότι δε το γράφει κάπου και σκέφτομαι μήπως δεν ισχύει για μένα γιατί δεν ήρθε mail η κάτι για ενημέρωση, μήπως επειδή είχα πάρει τη προσφορά του 1cent?

58 λεπτά πριν, maparios είπε

σκέφτομαι μήπως δεν ισχύει για μένα γιατί δεν ήρθε mail η κάτι για ενημέρωση,

Και εχεις δικιο:

" Η προωθητική ενέργεια αφορά συγκεκριμένους εγγεγραμμένους χρήστες του Skroutz που έχουν λάβει το παρόν email και δεν μεταβιβάζεται."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ringboy είπε

Και εχεις δικιο:

" Η προωθητική ενέργεια αφορά συγκεκριμένους εγγεγραμμένους χρήστες του Skroutz που έχουν λάβει το παρόν email και δεν μεταβιβάζεται."

Αν και το εψαξα στα μαιλ, ωστοσο δεν ελαβα την προωθητικη ενεργεια. Πηρα τα coins ομως 🤷‍♂️. Ειχα παρει και εγω την προσφορα με το 0.01

3 ώρες πριν, maparios είπε

Εγώ ενδιαφέρομαι Να κάνω δυο παραγγελίες, η μία 35 που έχει μεταφορικά 5€ και άλλη μια 110€ οπότε στο σύνολο θα "κερδίσω" 6€ το θέμα είναι ότι δε το γράφει κάπου και σκέφτομαι μήπως δεν ισχύει για μένα γιατί δεν ήρθε mail η κάτι για ενημέρωση, μήπως επειδή είχα πάρει τη προσφορά του 1cent?

Μπορεις να κανεις ωστοσο την συνδρομη και να δεις. Το πολυ πολυ, αν και οι 2 παραγγελιες ειναι κατω απο 5 κιλα (ξεχωριστα), θα εχεις εκπτωση 3 ευρω στα μεραφορικα. 3+3>4 ευρω συνδρομης ;) 

Επεξ/σία από SabotazNic

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...