Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλά, εντάξει.. 125 αποστολές εγώ ούτε σε 10 χρόνια. (ήμουν με την περσινή προσφορά, ούτε που το σκέφτηκα καν για ανανέωση) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SYZo είπε Δεν κάνω διαφήμιση, απλά εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ, κανω ομαδικες παραγγελιες για αναλωσιμα κλπ και εχω γλυτωσει απειρα χρηματα σε βενζινες. Τελος εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση και οποτε και αν εχει προκυψει προβλημα εχω λυση αμεσα. 😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, drdedus είπε σε παλιους λογαριασμούς που έχουν λήξει δίνει τα 5 ευρω ? 5 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Οχι. Είχα την συνδρομή με το 0.01 και ανανέωσα κανονικά. Μου έδωσε τα 3000 coins. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, drdedus είπε σε παλιους λογαριασμούς που έχουν λήξει δίνει τα 5 ευρω ? Δινει κανονικα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 29/7/2024 στις 1:46 ΜΜ, HatTrick είπε Οταν το 80% των πραγματων που αγοραζω ειναι κατω των 25 ευρω ειναι πρακτικά αχρηστη για μενα η μηνιαια συνδρομη με δωρεαν μεταφορικα. Δεν βγαινει και το skroutz και ειπε να αυξησει την μηνιαία συνδρομη.Αν δεν βιαζομαι κατι παραγγελνω απο temu,aliexpress,ebay και σε 2 βδομαδες το εχω σε κλασμα της τιμής που υπάρχει στο σκρουτζ.Για τα πολύ ακριβά πράγματα φροντίζω να αγοράσω απο επωνυμα καταστήματα που ξερω οτι θα τηρήσουν την εγγυηση που δίνουν και δεν προσπαθούν να με εξαπατήσουν. Δυστυχως δεν ειμαστε για τιποτα,ουτε καν για μεταπώληση κινεζικών προιόντων. μήπως δεν ισχύει για όλους τους λογαριασμούς; γιατ εμένα μου εμφανίζει να πληρώσω τα 4€ δε γραφει κατι για κουπονι ή ποντους 5 ευρω πουθενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, maparios είπε μήπως δεν ισχύει για όλους τους λογαριασμούς; γιατ εμένα μου εμφανίζει να πληρώσω τα 4€ δε γραφει κατι για κουπονι ή ποντους 5 ευρω πουθενα.. Μολις πληρωσεις 4 θα σου δωσει αυτοματα 5 ευρω σε coins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου να αφήσω κι εγω μια θετική αξιολόγηση ότι εχω πάρει από το καλαθι του εχω εξαιρετική εξυπηρέτηση σε περιπτωση στραβης για επιστροφές/αλλαγές/προβλήματα επικοινωνούν αμέσως και συνήθως σου επιστρέφουν τα χρήματα αυτό που μου έκανε εντύπωση, έχω παραγγείλει λαπτοπ σε καλή τιμή που το έβγαζε διαθέσιμο αλλά την επόμενη βγήκε εκτός διαθεσιμότητας και έμεινα στον αέρα. Αφου με ρώτησαν, μου το εστειλαν άμεσα από άλλο ακριβότερο κατάστημα χωρις να πληρώσω τίποτα (διαφορά περίπου 100 ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 ώρες πριν, frap73 είπε Πραγματικά ελπίζω να σκέφτονται όπως γράφεις, να μετρήσουν την αποδοχή δλδ. Ως ένας από τους τσαμπατζήδες του €0.01, αφού είδα πως πήγε η χρονιά, ήμουν έτοιμος να ανανεώσω στα €17 που ήταν η παλιά τιμή, όταν, τσουπ σκάει σκάει η αύξηση και συνάμα οι νέοι όροι (;αξία παραγγελίας 25 αντί 20, λιγότερο βάρος) και λέω, ώπα,, μας δουλεύουν εδώ, Και αυξήσαν την τιμή και λιγοστέψαν τις παροχές, οπότε άκυρο. Ναι, ειναι απολυτα σιγουρο οτι η προσφορα με το ενα λεπτο ηταν ουσιαστικα μια ερευνα ευρειας κλιμακας απο το Σκρουτζ εαν το συμφαιρει να μην χρεωνει την συνδρομη γιατι βγαζει περισσοτερα απο τις περισσοτερες παραγγελιες που κανουμε. Εμεις που πηραμε μερος δεν ημαστε οι τζαμπατζηδες οπως γραφηκε αλλα τα αντικειμενα μελετης. Το Σκρουτζ σε καμια περιπτωση δεν μας βλεπει σαν πελατες αλλα σαν τα προιοντα στο μαγαζι τους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παιδια εστω οτι κανω το πολυ 2-3 μικρο-παραγγελιες καλοκαιριατικα πληρωνω 4 ευρω την "προσφορα" και 3 ευρω τα ταχυδρομικα για καθε παραγγελια και τελικα χανω τα 4 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Ακομα και μια παραγγελια ανω των 25 να κανω παλι χανω 1 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Η προσφορα ειναι και παλι για οσους κανουν πολλες και μεγαλες παραγγελιες, και εκει εχει στρεψει την προσοχη του ο σκρουτζ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από ringboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, ringboy είπε Παιδια εστω οτι κανω το πολυ 2-3 μικρο-παραγγελιες καλοκαιριατικα πληρωνω 4 ευρω την "προσφορα" και 3 ευρω τα ταχυδρομικα για καθε παραγγελια και τελικα χανω τα 4 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Ακομα και μια παραγγελια ανω των 25 να κανω παλι χανω 1 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Η προσφορα ειναι και παλι για οσους κανουν πολλες και μεγαλες παραγγελιες, και εκει εχει στρεψει την προσοχη του ο σκρουτζ. Σου δινει coins που αντιστοιχουν σε ενα κουπονι των 5 ευρω. Η προσφορα λοιπον ειναι το 1 ευρω που σου δινουν για ενα μηνα plus. Αν μπορεσεις να εκμεταλλευτεις και τα δωρεαν μεταφορικα σε παραγγελιες, καλως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, ringboy είπε Παιδια εστω οτι κανω το πολυ 2-3 μικρο-παραγγελιες καλοκαιριατικα πληρωνω 4 ευρω την "προσφορα" και 3 ευρω τα ταχυδρομικα για καθε παραγγελια και τελικα χανω τα 4 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Ακομα και μια παραγγελια ανω των 25 να κανω παλι χανω 1 ευρω. Που ειναι η προσφορα? Η προσφορα ειναι και παλι για οσους κανουν πολλες και μεγαλες παραγγελιες, και εκει εχει στρεψει την προσοχη του ο σκρουτζ. Εάν τυχόν ΔΕΝ κάνεις μια αγορά που θα είναι πάνω από 25 ευρώ, προφανώς και σε συμφέρει να ΜΗΝ ασχοληθείς καν με τη συγκεκριμένη "προσφορά". Αυτονόητο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Ερώτηση, τα 5€ τα παιρνω και εαν βαλω την ετησια με αξία 25€; Η ισχύει μόνο για την Μηνιαία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 11 minutes ago, BALABANIS said: Ερώτηση, τα 5€ τα παιρνω και εαν βαλω την ετησια με αξία 25€; Η ισχύει μόνο για την Μηνιαία; Ναι και με την ετήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETRITIS13 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Άσχετο εγώ που έχω την κανονική από πού απενεργοποιο την αυτόματη ανανέωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, PETRITIS13 είπε Άσχετο εγώ που έχω την κανονική από πού απενεργοποιο την αυτόματη ανανέωση? πας στην σελιδα του Plus και διαχειριση συνδρομης. Δεν ειναι εμφανη ως κουμπια. Το ιδιο ισχυει και στην επομενη σελιδα για ακυρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις