mcstefan7 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, HatTrick είπε Οταν το 80% των πραγματων που αγοραζω ειναι κατω των 25 ευρω ειναι πρακτικά αχρηστη για μενα η μηνιαια συνδρομη με δωρεαν μεταφορικα. Δεν βγαινει και το skroutz και ειπε να αυξησει την μηνιαία συνδρομη.Αν δεν βιαζομαι κατι παραγγελνω απο temu,aliexpress,ebay και σε 2 βδομαδες το εχω σε κλασμα της τιμής που υπάρχει στο σκρουτζ.Για τα πολύ ακριβά πράγματα φροντίζω να αγοράσω απο επωνυμα καταστήματα που ξερω οτι θα τηρήσουν την εγγυηση που δίνουν και δεν προσπαθούν να με εξαπατήσουν. Δυστυχως δεν ειμαστε για τιποτα,ουτε καν για μεταπώληση κινεζικών προιόντων. Αν είναι να αγοράζεις πράγματα του δεκάρικου, δε σε συμφέρει το ονλινε σοπινγκ (πλιν κινεζοσαίτ). Άλλοι αγοράζουμε. Δεν χρειάζεται να σπαμάρεις στο τοπικ! 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Αν είναι να αγοράζεις πράγματα του δεκάρικου, δε σε συμφέρει το ονλινε σοπινγκ (πλιν κινεζοσαίτ). Άλλοι αγοράζουμε. Δεν χρειάζεται να σπαμάρεις στο τοπικ! ειπα την αποψη μου, η οποία εχει μια πληροφορία που σχετιζεται με το τοπικ.Σε αντίθεση με τη δική σου απαντηση που απλα απαντησες για να μου την πεις.Ο,τι μπορει ο καθενας... Και για να μην θεωρήσεις οτι εκανα ποστ μονο και μονο για να σου απαντησω:To ποσό δωρεαν μεταφορικών αυξήθηκε απο 20 σε 25 ευρω.Πράγμα που κάνει ακόμα πιο ασύμφορες τις αγορές για μικροπράγματα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas1269 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε Οταν το 80% των πραγματων που αγοραζω ειναι κατω των 25 ευρω ειναι πρακτικά αχρηστη για μενα η μηνιαια συνδρομη με δωρεαν μεταφορικα. Δεν βγαινει και το skroutz και ειπε να αυξησει την μηνιαία συνδρομη.Αν δεν βιαζομαι κατι παραγγελνω απο temu,aliexpress,ebay και σε 2 βδομαδες το εχω σε κλασμα της τιμής που υπάρχει στο σκρουτζ.Για τα πολύ ακριβά πράγματα φροντίζω να αγοράσω απο επωνυμα καταστήματα που ξερω οτι θα τηρήσουν την εγγυηση που δίνουν και δεν προσπαθούν να με εξαπατήσουν. Δυστυχως δεν ειμαστε για τιποτα,ουτε καν για μεταπώληση κινεζικών προιόντων. Συμφωνω ,ας εβαζε δωρεαν μεταφορικα για ποσο απο 10 ευρω το σκρουτζ...οχι μηναια συνδρομη για 25 ευρω και πανω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, HatTrick είπε ειπα την αποψη μου, η οποία εχει μια πληροφορία που σχετιζεται με το τοπικ.Σε αντίθεση με τη δική σου απαντηση που απλα απαντησες για να μου την πεις.Ο,τι μπορει ο καθενας... Και για να μην θεωρήσεις οτι εκανα ποστ μονο και μονο για να σου απαντησω:To ποσό δωρεαν μεταφορικών αυξήθηκε απο 20 σε 25 ευρω.Πράγμα που κάνει ακόμα πιο ασύμφορες τις αγορές για μικροπράγματα. Δεν κερδίζεις μόνο δωρεάν μεταφορικά στις παραγγελίες άνω των €25, έχεις και έκπτωση στα μεταφορικά στις μικρές παραγγελίες. Πάνω από τις μισές παραγγελίες που έβαλα το 2023-24 ήταν μικρής αξίας αλλά λόγω όγκου έβγαλα τα λεφτα της συνδρομής στο Plus τρεις φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου το best price έχει καλύτερες τιμές και όταν κάνω επιλογή για καταστήματα με box now βρίσκω εξίσου χαμηλές τιμές στα μεταφορικά που δεν αξίζει να κάνω συνδρομή στο skroutz. Eίχα κάνει λογαριασμό πριν καιρό, δεν τον ανανέωσα μέχρι που βγήκε πέρσι η προσφορά με 1 ή 10 λεπτά, όταν έληξε και αυτός δεν ανανέωσα. Σκέφτομαι ότι αφού δίνει περιθώριο 3 διευθύνσεις να κάνω μια κοινή συνδρομή που να την μοιράζουμε με 2-3 φίλους. Μέχρι εκεί 25/3= 8 ευρώ νομίζω αξίζει. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 19 ώρες πριν, HatTrick είπε ειπα την αποψη μου, η οποία εχει μια πληροφορία που σχετιζεται με το τοπικ.Σε αντίθεση με τη δική σου απαντηση που απλα απαντησες για να μου την πεις.Ο,τι μπορει ο καθενας... Και για να μην θεωρήσεις οτι εκανα ποστ μονο και μονο για να σου απαντησω:To ποσό δωρεαν μεταφορικών αυξήθηκε απο 20 σε 25 ευρω.Πράγμα που κάνει ακόμα πιο ασύμφορες τις αγορές για μικροπράγματα. Το 98% των προσφορών δεν με αφορά γιατί έχω κατι καλύτερο ή δε με ενδιαφέρει. Πρέπει να πηγαίνω σε καθε ποστ και να λέω που την είδες την προσφορά γιατι εμένα δε με ενδιαφέρει γιατι έχω καλύτερο πχ κινητό/λάπτοπ/ ηχοσύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Το 98% των προσφορών δεν με αφορά γιατί έχω κατι καλύτερο ή δε με ενδιαφέρει. Πρέπει να πηγαίνω σε καθε ποστ και να λέω που την είδες την προσφορά γιατι εμένα δε με ενδιαφέρει γιατι έχω καλύτερο πχ κινητό/λάπτοπ/ ηχοσύστημα? Μάλλον εχεις μπερδευτεί. Δεν ειπα οτι δεν υπάρχει προσφορά ειπα οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αν αγοραζεις μικροπραγματα.Ειναι τοσο απλο,ελπίζω τωρα που το αναδιατυπωσα να το καταλαβες. Και για να μην νομιζεις (ξανα) οτι καθομαι και σου απαντάω offtopic (κανοντας ουσιαστικά αυτό που κατηγορείς) να πω οτι δεν γνωριζα οτι υπάρχουν μειωμένα μεταφορικά σε παραγγελείες κάτω των 25 ευρω αν εχεις συνδρομη. Αν καποιος εχει συγκεκριμένο παράδειγμα ας μας πει γιατι με ενδια΄φερει. Πχ στα 15 ευωρ παραγγελείας εδινα 3 ευρω μεταφορικα.Αν ειχα skroutz plus ποσο περίπου θα ηταν τα μεταφορικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2 hours ago, HatTrick said: Μάλλον εχεις μπερδευτεί. Δεν ειπα οτι δεν υπάρχει προσφορά ειπα οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αν αγοραζεις μικροπραγματα.Ειναι τοσο απλο,ελπίζω τωρα που το αναδιατυπωσα να το καταλαβες. Και για να μην νομιζεις (ξανα) οτι καθομαι και σου απαντάω offtopic (κανοντας ουσιαστικά αυτό που κατηγορείς) να πω οτι δεν γνωριζα οτι υπάρχουν μειωμένα μεταφορικά σε παραγγελείες κάτω των 25 ευρω αν εχεις συνδρομη. Αν καποιος εχει συγκεκριμένο παράδειγμα ας μας πει γιατι με ενδια΄φερει. Πχ στα 15 ευωρ παραγγελείας εδινα 3 ευρω μεταφορικα.Αν ειχα skroutz plus ποσο περίπου θα ηταν τα μεταφορικα; https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018746858-Πώς-υπολογίζονται-τα-μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Οσον αφορά την συνδρομη με το νέο οριο των 25. Αν πρόκειται να κάνεις παραγγελία από 25 και πάνω, Πολύ απλά αντί να δώσεις 3€ μεταφορικά δίνεις 4 € για μηνιαία και επωφελήσαι της προσφοράς. Προσωπικά αυτό έκανα , τον περασμένο μήνα, έχοντας παραγγελία 26 € (με προφιλ 3-5 παραγγελιες των χρόνο άνω των 25) (και επικείμενη παραγγελία 22 την οποία συμπλήρωσα με αναλώσιμα στα 25)-πήρα αναλώσιμα αξίας 3€ με 1€ (26+4+ 25=55) έναντι (26+3+22+3=54) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulam Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HatTrick είπε Δεν ειπα οτι δεν υπάρχει προσφορά ειπα οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αν αγοραζεις μικροπραγματα. Γενικά η προσφορά για την οποία γράφτηκε αυτό το ποστ είναι τα 5 ευρώ κουπόνι πληρώνοντας 4 ευρώ συνδρομή (δηλαδή 1 ευρώ κέρδος). Οπότε από αυτή την άποψη συμφέρει η προσφορά. Το χειρότερο που μπορείς να κερδίσεις είναι 1 ευρώ καθώς το κουπόνι ισχύει και για αγορές μικρότερες των 25 ευρώ. Ο ένας μήνας skroutz plus που σου μένει από αυτή την προσφορά καθώς και τα μεταφορικά που μπορείς να γλυτώσεις αν κάνεις αγορές πάνω από 25 ευρώ είναι απλά έξτρα. Τώρα, τα προβλήματα και το enshitification που αρχίζει να υφίσταται το skroutz νομίζω όλοι τα βλέπουμε και τα γνωρίζουμε λίγο-πολύ. Παρόλα αυτά όπως είπε και ένας προηγούμενος commenter, συμφέρει ακόμα για κάποιους από εμάς που αγοράζουμε πράγματα πάνω από 25 ευρώ και μπορεί να μένουμε σε "δυσπρόσιτες" περιοχές που τα μεταφορικά θα ήταν 6 ευρώ ή και μπορεί να μην έχουμε boxnow κουτιά δίπλα μας, κτλ. Ο καθένας ζει σε διαφορετικές συνθήκες και για κάποιους μπορεί να συμφέρει πολύ περισσότερο αυτή η συνδρομή από οτιδήποτε εναλλακτικό. Ο καθένας κάνει ότι τον συμφέρει παιδιά. Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για το ποια είναι η καλύτερη εταιρεία, κτλ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Goulam 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismoute Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Φανταζομαι οτι η τωρινη προσφορα του σκρουτζ , οπως και οι αντιστοιχες του BOXNOW είναι για λόγους μάρκετινγκ. Λήξαν οι περσινές προσφορες skroutzplus ME TO 0.01 euro , λογικό είναι αρκετοί τσαμπατζήδες σαν και μένα να μην ανανεώσανε από 0.01 σε 25 ευρώ... και η εταιρεία ψάχνει να δει τι ζήτηση έχει το προιόν της , έστω και με οικονομικότερη συνδρομή ενός μήνα . Ανάλογα τα στοιχεία που θα μαζέψει θα δει αν ξαναβάλει τέτοιες προσφορές του ενός μήνα ή αν πρέπει να κατεβάσει την τιμή της συνδρομής του ενός χρόνου ή του ενός μήνα . Οσο γι αυτο που αναφέρθηκε πρίν , να μοιράζονται 3 άτομα την συνδρομή για να βγαινει 8 ευρω στον καθένα ... από τη στιγμή που μπορείς να στειλεις σε διαφορετικο σκρουτζ μποξ κάθε φορά , και ένα άτομο να υπήρχε το μοιράζεσαι με όσους φίλους σου θέλεις . Το πρόβλημα είναι τα 25 ευρώ ελάχιστη παραγγελία ... Επεξ/σία 30 Ιουλίου από chrismoute 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 10 hours ago, chrismoute said: Λήξαν οι περσινές προσφορες skroutzplus ME TO 0.01 euro , λογικό είναι αρκετοί τσαμπατζήδες σαν και μένα να μην ανανεώσανε από 0.01 σε 25 ευρώ... και η εταιρεία ψάχνει να δει τι ζήτηση έχει το προιόν της , έστω και με οικονομικότερη συνδρομή ενός μήνα . Ανάλογα τα στοιχεία που θα μαζέψει θα δει αν ξαναβάλει τέτοιες προσφορές του ενός μήνα ή αν πρέπει να κατεβάσει την τιμή της συνδρομής του ενός χρόνου ή του ενός μήνα . Πραγματικά ελπίζω να σκέφτονται όπως γράφεις, να μετρήσουν την αποδοχή δλδ. Ως ένας από τους τσαμπατζήδες του €0.01, αφού είδα πως πήγε η χρονιά, ήμουν έτοιμος να ανανεώσω στα €17 που ήταν η παλιά τιμή, όταν, τσουπ σκάει σκάει η αύξηση και συνάμα οι νέοι όροι (;αξία παραγγελίας 25 αντί 20, λιγότερο βάρος) και λέω, ώπα,, μας δουλεύουν εδώ, Και αυξήσαν την τιμή και λιγοστέψαν τις παροχές, οπότε άκυρο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) σε παλιους λογαριασμούς που έχουν λήξει δίνει τα 5 ευρω ? Επεξ/σία 31 Ιουλίου από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, drdedus είπε σε παλιους λογαριασμούς που έχουν λήξει δίνει τα 5 ευρω ? Οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SYZo Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Δεν κάνω διαφήμιση, απλά εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ, κανω ομαδικες παραγγελιες για αναλωσιμα κλπ και εχω γλυτωσει απειρα χρηματα σε βενζινες. Τελος εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση και οποτε και αν εχει προκυψει προβλημα εχω λυση αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις