Goulam Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Δεν είναι και σαν την προηγούμενη προσφορά του ενός χρόνου με 1 cent που είχε βγάλει πέρυσι, αλλά αν θες να αγοράσεις τώρα κάτι πάνω από 25 ευρώ αξίζει. Εγώ πχ. που ήθελα να πάρω κάτι στα 30 ευρώ και την βρήκα, μου μηδένισε τα μεταφορικά των 6 ευρώ και μου αφαίρεσε και τα 5 ευρώ δώρο οπότε κέρδισα 7 ευρώ απ'ότι αν αγόραζα κανονικά και μου έμεινε και η συνδρομή για 1 μήνα. Προσοχή όμως αν κάποιος αγοράσει τη συνδρομή, να αφαιρέσει την αποθηκευμένη κάρτα ή να χρησιμοποιήσει κάρτα μιας χρήσης γιατί θα ανανεωθεί αυτόματα μόνη της στο τέλος του μήνα αν το ξεχάσετε. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Από ότι βλέπω η αυτόματη ανανέωση είναι by default απενεργοποιημένη σε εμένα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulam Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, jodact είπε Από ότι βλέπω η αυτόματη ανανέωση είναι by default απενεργοποιημένη σε εμένα τουλάχιστον. Α οκ. Σε εμένα ήταν ενεργοποιημένη για κάποιο λόγο (ίσως ήταν πατημένο κάποιο τικ για αποθήκευση της κάρτας και δεν το είδα), οπότε γι' αυτό έγραψα να το προσέξουν όσοι τη βάλουν για παν ενδεχόμενο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Goulam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, Goulam είπε Α οκ. Σε εμένα ήταν ενεργοποιημένη για κάποιο λόγο (ίσως ήταν πατημένο κάποιο τικ για αποθήκευση της κάρτας και δεν το είδα), οπότε γι' αυτό έγραψα να το προσέξουν όσοι τη βάλουν για παν ενδεχόμενο. Εννοείται πως καλά έκανες και το επισήμανες γιατί είναι σημαντικό. Απλά ανέφερα τη δική μου περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το προβλημα ειναι οτι η προσφορα ειναι μονο για ενα μηνα και σε χρονο σχεδον νεκρο εμπορικα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Το παίρνεις και στον 1 χρόνο BTW. Εγώ που έψαχνα ευκαιρία να ξαναπάρω, το έβαλα έτσι. Απλά το λέω γιατί όπως το λέει στο banner είναι σαφές ότι ισχύει για το μηνιαίο αλλά δεν είναι σαφές τι ισχύει στο ετήσιο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 47 λεπτά πριν, ringboy είπε Το προβλημα ειναι οτι η προσφορα ειναι μονο για ενα μηνα και σε χρονο σχεδον νεκρο εμπορικα. δεν υπαρχει νεκρος εμπορικος χρονος ιδιως μετα τα μεσα αυγουστου που αρχιζουν οι προσχολικες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, ioannischr said: δεν υπαρχει νεκρος εμπορικος χρονος ιδιως μετα τα μεσα αυγουστου που αρχιζουν οι προσχολικες τιμες κι'όμως έχω αποθηκευμένα στα αγαπημένα περίπου 25 προιόντα. ε τον τελευταίο μήνα ούτε μία μείωση τιμής δεν έχει γίνει σε κάποιο από αυτά. δεν το έχω ξαναδεί να γίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Από που όμως την ενεργοποιούμε; Εμενα μου δείχνει μόνο για χρόνο στα 25€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 5 hours ago, ppmarkos said: Από που όμως την ενεργοποιούμε; https://www.skroutz.gr/plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Καλή και σημαντική η ενημέρωση, η προσφορά όμως ποια είναι; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Καλή και σημαντική η ενημέρωση, η προσφορά όμως ποια είναι; Η προσφορά είναι στον τίτλο. Αν χρειάζεσαι να πάρεις κάτι πάνω από 25 ευρώ που έχει μεταφορικά συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulam Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Καλή και σημαντική η ενημέρωση, η προσφορά όμως ποια είναι; Η προσφορά είναι πρακτικά τα 5 ευρώ που σου κάνει δώρο. Και αυτό το δώρο είναι μεγαλύτερο από το κόστος της μηνιαίας συνδρομής, οπότε αν κάνεις μηνιαία συνδρομή κερδίζεις 1 ευρώ στην αγορά σου κατ' ελάχιστον απ'ότι αν δεν την είχες κάνει, και σου μένει και ο ένας μήνας skroutz plus. Φαντάζομαι αυτό το κάνει σαν προσφορά γνωριμίας της μηνιαιάς συνδρομής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Κάποτε δεν υπήρχε τόπικ Αντιπροσφοράς εδώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Οταν το 80% των πραγματων που αγοραζω ειναι κατω των 25 ευρω ειναι πρακτικά αχρηστη για μενα η μηνιαια συνδρομη με δωρεαν μεταφορικα. Δεν βγαινει και το skroutz και ειπε να αυξησει την μηνιαία συνδρομη.Αν δεν βιαζομαι κατι παραγγελνω απο temu,aliexpress,ebay και σε 2 βδομαδες το εχω σε κλασμα της τιμής που υπάρχει στο σκρουτζ.Για τα πολύ ακριβά πράγματα φροντίζω να αγοράσω απο επωνυμα καταστήματα που ξερω οτι θα τηρήσουν την εγγυηση που δίνουν και δεν προσπαθούν να με εξαπατήσουν. Δυστυχως δεν ειμαστε για τιποτα,ουτε καν για μεταπώληση κινεζικών προιόντων. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις