Προς το περιεχόμενο

Εδω ακομα στο 2008... εως 24 και αποριες :)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bill27,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , ειμαι (ναι ακομη!) σε adsl 24αρι με το h300s ρουτερ,στην περιοχη μου επειδη βρισκομαι σχετικα κοντα στο αστικο κεντρο δεν εχει καμπινες vdsl και απο οτι φαινεται δεν θα περασουν καθολου οπτικες οι τρεις μεγαλοι και δεν ξερω τι θα γινει με την δεη... το προηγουμενο μηνα ανανεωσα το συμβολαιο με την κυρα βφ επειδη εληγε... και μου ειπανε πως δεν υπαρχει μεγαλυτερη ταχυτητα ωστε να αναβαθμισω.Εχω αλλαξει σχεδον ολα τα ρουτερ που δινει η βφ και το h300s ειναι το μοναδικο που δινει το μεγαλυτερο συγχρονισμο 16,5-17,5 οποτε δεν σκεφτομαι να το αλλαξω και θα μεινω με αυτο.

Εχω καποιες ερωτησεις,

1.Πως μπορω να βαλω στο ρουτερ τους google dns ωστε η καθε συσκευη να δουλευει με τους συγκεκριμενους dns?
Πηγα στην καρτελα LAN και τους αλλαξα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευουν οι συσκευες μου με google dns ..

2.Μπορω να κανω καποια ρυθμιση στο ρουτερ ωστε να ανεβει η ταχυτητα γιατι στα 16,5mbps δεν παλευεται καθολου η κατασταση??

3.Μπορω να κανω κατι για το upload...ετος 2024 και εειμαι στο 1 mbps

4.Επειδη εχω και συνδρομητικη τηλεοραση συν ανοιχτο pc κανοντας browsing ορισμενες φορες (μπορει ισως οταν κατεβαζει καποιο update καποια συσκευη) κολλαει η tv.Και αυτο γινεται πολυ συχνα ...Μπορω να κανω κατι για αυτο?

Ποιότητα γραμμής
Καθοδική Ανοδική
Τρέχον ρυθμός 16944 kbps 1002 kbps
Μέγιστος ρυθμός 19072 kbps 1164 kbps
Αναλογία σήματος προς θόρυβο 6.8 dB 7.0 dB
Εξασθένηση 13.0 dB 7.0 dB
Ισχύς 20.5 dBm 12.5 dBm
Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 1 0
Κ (αριθμός των bytes στο πλαίσιο DMT) 239 32
R (αριθμός των bytes στη λέξη κώδικα RS) 16 16
S (μέγεθος λέξης κώδικα RS σε πλαίσιο DMT) 0.45 3.95
D (βάθος παρεμβολής) 64 8
Καθυστέρηση 7.25 ms 8.00 ms
Καθοδική Ανοδική
Super Frames 4590768 4590712
Σφάλματα Super Frames 0 12
Καθοδική Ανοδική
Σφάλματα HEC 0 0
Total Cells 4590768 4590712
Data Cells 4590768 4590712
Καθοδική Ανοδική
Συνολικά ES 1 0
Συνολικά SES 0 0
Συνολικά UAS 98 98

Ευχαριστω

Επεξ/σία από bill27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αντέχεις οικονομικά,και η περιοχή είναι οκ πας για πιάτο του musk .Εσύ τίποτα δεν μπορείς να κανεις .Το κακο είναι ότι και καλό σήμα cosmote να έχεις έκοψε τις extra sim στα απεριοριστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω vodafone unlimited στο τηλεφωνο μου αλλα δεν εχω παρει καρτα i4s ,μεσα στο σπιτι που κανω speedtests ταχυτητα κυμαινετε στα 80-100 dl & 5-10 up αλλα 5G σε 4g ειναι ποιο χαμηλα ,

υπαρχουν και στιγμες που η ταχυτητα παρολο που ειναι σε 5g συνδεδεμενο να παει και ποιο χαμηλα απο την adsl, δεν ξερω αλλα δεν νιωθω τοσο σιγουρος για mobile internet

Επεξ/σία από bill27

2 ώρες πριν, bill27 είπε

Εχω vodafone unlimited στο τηλεφωνο μου αλλα δεν εχω παρει καρτα i4s ,μεσα στο σπιτι που κανω speedtests ταχυτητα κυμαινετε στα 80-100 dl & 5-10 up αλλα 5G σε 4g ειναι ποιο χαμηλα ,

υπαρχουν και στιγμες που η ταχυτητα παρολο που ειναι σε 5g συνδεδεμενο να παει και ποιο χαμηλα απο την adsl, δεν ξερω αλλα δεν νιωθω τοσο σιγουρος για mobile internet

Καλά εισαι, εγώ θα έπαιρνα και την i4s για την τηλεόραση κυρίως.

• Λύση
15 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε

Καλά εισαι, εγώ θα έπαιρνα και την i4s για την τηλεόραση κυρίως.

Αυτο θα κανω σε ευχαριστω αλλα δεν γνωριζω τι χρειαζομαι....Ρουτερ 4g θα επαιζε καλα??Ποσο εχουν??Εχεις να προτεινεις κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...