ramarg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Με ποιον τρόπο ακριβώς αναφέρεσαι; Ρωτάς γιατί δεν ξέρεις πώς να κάνεις clean install.? Στις 30/7/2024 στις 12:13 ΠΜ, Lewnidas1995 είπε Κάτι πάει πολύ λάθος. Θα μιλούσα με το σερβις Το ποσοστό που βλέπεις μέσα στις ρυθμίσεις δεν είναι ακριβές. Ψιλοεξήγησα γιατί γίνεται αυτό αλλά δεν οφελεί να μπούμε σε λεπτομέρειες. Είναι καθαρά κατασκευαστικό θέμα της κάθε μπαταρίας. Αν εσένα έπεσε τόσο νωρίς στο 99% τότε το εργοστάσιο που την παρήγαγε δεν της έδωσε αρκετό πλεόνασμα. Γι'αυτό σου ανέφερα ποσοστά άνω του 100%. Δλδ μέσα στις ρυθμίσεις δεν θα δεις ποτέ 102% capacity. Χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμματάκι που να διαβάζει τα διαγνωστικά της μπαταρίας για να μάθεις το πραγματικό ποσοστό. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι το ποσοστό δεν ανανεώνεται σε κάθε update αλλά κάθε μέρα που το βγάζεις/βάζεις το κινητό στον φορτιστή, το capacity της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει (και το ποσοστό που βλέπεις αντίστοιχα). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2024 από ramarg
Ronnie1985 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, ramarg είπε Ρωτάς γιατί δεν ξέρεις πώς να κάνεις clean install.? Το ποσοστό που βλέπεις μέσα στις ρυθμίσεις δεν είναι ακριβές. Ψιλοεξήγησα γιατί γίνεται αυτό αλλά δεν οφελεί να μπούμε σε λεπτομέρειες. Είναι καθαρά κατασκευαστικό θέμα της κάθε μπαταρίας. Αν εσένα έπεσε τόσο νωρίς στο 99% τότε το εργοστάσιο που την παρήγαγε δεν της έδωσε αρκετό πλεόνασμα. Γι'αυτό σου ανέφερα ποσοστά άνω του 100%. Δλδ μέσα στις ρυθμίσεις δεν θα δεις ποτέ 102% capacity. Χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμματάκι που να διαβάζει τα διαγνωστικά της μπαταρίας για να μάθεις το πραγματικό ποσοστό. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι το ποσοστό δεν ανανεώνεται σε κάθε update αλλά κάθε μέρα που το βγάζεις/βάζεις το κινητό στον φορτιστή, το capacity της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει (και το ποσοστό που βλέπεις αντίστοιχα). Ρωτάω ποιον από τους δύο τρόπους εννοείς clean instal. 1. Σβήσιμο iphone (Factory Reset) μέσα από την ίδια τη συσκευή. 2. Μέσω pc και itunes σβήσιμο και πέρασμα από την αρχή την ΡΟΜ (λογισμικό).
ramarg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2024 στις 6:06 ΠΜ, Ronnie1985 είπε Ρωτάω ποιον από τους δύο τρόπους εννοείς clean instal. 1. Σβήσιμο iphone (Factory Reset) μέσα από την ίδια τη συσκευή. 2. Μέσω pc και itunes σβήσιμο και πέρασμα από την αρχή την ΡΟΜ (λογισμικό). Όταν αναφερόμαστε σε CleanInstall - Καθαρή Εγκατάσταση δηλαδή, αναφερόμαστε πάντα στο 2. Το να κάνεις επαναφορά μέσα από της ρυθμίσεις δε μπορεί να θεωρηθεί εγκατάσταση λογισμικού από το μηδέν. Απλώς σβήνει προσωπικά αρχεία και επαναφέρει τις ρυθμίσεις συστήματος στο default. Και επειδή είδα δύο απαγορευμένες λέξεις, να διευκρινίσω πώς έχω Mac (όχι PC) και το clean install εμείς το κάνουμε εδώ και χρόνια μέσω Finder (και όχι μέσω iTunes) 😂😂 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από ramarg
Ronnie1985 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ramarg είπε Και επειδή είδα δύο απαγορευμένες λέξεις, να διευκρινίσω πώς έχω Mac (όχι PC) και το clean install εμείς το κάνουμε εδώ και χρόνια μέσω Finder (και όχι μέσω iTunes) 😂😂 Μη κολλάς σε λεπτομέρειες. Όταν λέω pc εννοούσα με τη γενική έννοια ηλεκτρονικός υπολογιστής. Επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να κάνω τη διαδικασία που αναφέρεις μέσω ----> MAC!!!! (Η απλού ταπεινού υπολογιστή με windows μιας και δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να έχουμε MAC!!!) Και ανάφερα τα itunes μιας και στο παρελθόν σε αυτά έπεσε το μάτι μου σε 2-3 παρόμοια θέματα. Το Finder που αναφέρεις δε το ήξερα, σορυ κιόλας!!! Γιατί με τα γελακια που έβαλες θα πρέπει να είμαι παράξενος που δε το ξέρω! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από Ronnie1985
geomrk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 11 ώρες πριν, ramarg είπε να διευκρινίσω πώς έχω Mac (όχι PC) μα και το Mac, PC είναι. Personal Computer. θα χρειαζόταν η διευκρίνηση σου αν αναφερόταν σε windows pc παρατηρώ και εγώ drain σε 15 pro αλλά έβαλα ios 18 οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Όμως για την ιστορία μπορώ να πω ότι έφτιαξαν το ποσοστό της μπαταρίας σε σχέση με το 14 pro. το 14αρι σε ένα χρόνο μου είχε πάει 87% και το 15 σε 7-8~ μήνες είναι 97% 1
ramarg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Στις 11/8/2024 στις 1:25 ΜΜ, geomrk είπε μα και το Mac, PC είναι. Personal Computer. θα χρειαζόταν η διευκρίνηση σου αν αναφερόταν σε windows pc παρατηρώ και εγώ drain σε 15 pro αλλά έβαλα ios 18 οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Όμως για την ιστορία μπορώ να πω ότι έφτιαξαν το ποσοστό της μπαταρίας σε σχέση με το 14 pro. το 14αρι σε ένα χρόνο μου είχε πάει 87% και το 15 σε 7-8~ μήνες είναι 97% Καλά προφανώς και δεν το είπα με σκοπό να θίξω προσωπικά κάποιον. Και εγώ ως Windows χρήστης ξεκίνησα, με αυτά μεγάλωσα αλλά κατάλαβα σύντομα το λάθος μου. Επίσης με τις τιμές που έχουν σήμερα τα Mac με M processors δεν τίθεται καν θέμα οικονομικής δυνατότητας να τα αποκτήσεις. Είναι πραγματικά πολύ ευκολότερο να αποκτήσεις Mac σήμερα παρά παλαιότερα. Ως προς τον όρο PC προφανώς και με την γενική του όρου έννοια ΝΑΙ όλοι οι υπολογιστές είναι personal computers αλλά ο όρος PC έπαψε εδώ και δεκαετίες να έχει αυτό τον γενικό χαρακτηρισμό. Το νόημα της λέξης άλλαξε, και εμπορικά έχει ταυτιστεί με συσκευές που τρέχουν Windows. Aντίστοιχα τα Mac είναι μια κατηγορία από μόνα τους και δεν μπορείς να τα βάλεις στο σακί μαζί με εκατοντάδες υπολογιστές που κυκλοφορούν στην αγορά. Με τον ίδιο τρόπο που δεν θα εξοιμοιώσεις μία Ferrari με ένα απλό αυτοκίνητο, αντίστοιχα δεν θα εξομοιώσεις το mac με ένα απλό WindowsPC. Τα Mac είναι γνωστά ως Mac (χωρίς ανάγκη για προσδιοριστικούς όρους).
arxontas2323 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 21 ώρες πριν, ramarg είπε Και εγώ ως Windows χρήστης ξεκίνησα, με αυτά μεγάλωσα αλλά κατάλαβα σύντομα το λάθος μου. Να ρωτήσω γιατί το λάθος; αν μπορείς μια μίνι αναλυση; Είμαι χρήστης και των 4 συστημάτων ( Windows, mac , android + ios)
motoboots Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Στις 11/8/2024 στις 1:25 ΜΜ, geomrk είπε Όμως για την ιστορία μπορώ να πω ότι έφτιαξαν το ποσοστό της μπαταρίας σε σχέση με το 14 pro. το 14αρι σε ένα χρόνο μου είχε πάει 87% και το 15 σε 7-8~ μήνες είναι 97% Σε 14pro είμαι στο 96% στους 9 μήνες…
ramarg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Στις 14/8/2024 στις 8:29 ΜΜ, arxontas2323 είπε Να ρωτήσω γιατί το λάθος; αν μπορείς μια μίνι αναλυση; Είμαι χρήστης και των 4 συστημάτων ( Windows, mac , android + ios) Mini ανάλυση πάνω σε ένα ατελείωτο σεντόνι από προβλήματα δεν μπορώ να κάνω δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα