yiankap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Προσπαθώ να περάσω το Youth Pass του γιού μου στο iphone 11 του και μου βγάζει το μύνημα "Προσθήκη καρτών στο Πορτοφόλι Για προσθήκη καρτών, κλειδιών, εισητηρίων και πάσων στο Πορτοφόλι, αναζητήστε το κουμπί Προσθήκη στο Πορτοφόλι σε εφαρμογές, email και ιστότοπους" Όμως στο site της τράπεζας που δείχνει τα στοιχεία του youth pass δεν έχει τέτοια επιλογή. Πως το κάνω? 1
NikolasKon14 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, yiankap είπε Προσπαθώ να περάσω το Youth Pass του γιού μου στο iphone 11 του και μου βγάζει το μύνημα "Προσθήκη καρτών στο Πορτοφόλι Για προσθήκη καρτών, κλειδιών, εισητηρίων και πάσων στο Πορτοφόλι, αναζητήστε το κουμπί Προσθήκη στο Πορτοφόλι σε εφαρμογές, email και ιστότοπους" Όμως στο site της τράπεζας που δείχνει τα στοιχεία του youth pass δεν έχει τέτοια επιλογή. Πως το κάνω? Σε ποια τράπεζα; Στα στοιχεία της κάρτας δίνει επιλογή.
Λύση kinhthra Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Λύση Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Στις 28/7/2024 στις 2:48 ΜΜ, yiankap είπε Προσπαθώ να περάσω το Youth Pass του γιού μου στο iphone 11 του και μου βγάζει το μύνημα "Προσθήκη καρτών στο Πορτοφόλι Για προσθήκη καρτών, κλειδιών, εισητηρίων και πάσων στο Πορτοφόλι, αναζητήστε το κουμπί Προσθήκη στο Πορτοφόλι σε εφαρμογές, email και ιστότοπους" Όμως στο site της τράπεζας που δείχνει τα στοιχεία του youth pass δεν έχει τέτοια επιλογή. Πως το κάνω? Ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω βίντεο https://youtu.be/aRgtewezF5E 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα