Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Αναρωτιέμαι ποια μέθοδο αποστολής (πχ ΕΛΤΑ, Γενική ταχυδρομική κλπ.) θα ήταν πιο κατάλληλη για να στείλω ένα μικρό δέμα. Έχετε προτάσεις για οικονομικές και ασφαλείς προτιμήσεις ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Μπες στα sites του και κοίτα τους τιμοκαταλόγους τους. Καλά καλά δεν δίνεις διαστασεις και βάρος.Τι να σου απαντήσει κάποιος;
Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μπες στα sites του και κοίτα τους τιμοκαταλόγους τους. Καλά καλά δεν δίνεις διαστασεις και βάρος.Τι να σου απαντήσει κάποιος; Μικρό: Υ: 8 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ. Έχω κοιτάξει και τιμοκαταλόγους, αλλά επειδή δεν έχω στείλει με τέτοια μέθοδο, ποια είναι η πιο ασφαλής και οικονομική; Γνωρίζεις αν πριν την αποστολή δίνουν κάποιο αποδεικτικό παραγγελίας;
Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Μόλις τώρα, iced είπε Μεσω bow now φιλε μου..... 1 λεπτό πριν, Dream_Killer είπε Μικρό: Υ: 8 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ. Έχω κοιτάξει και τιμοκαταλόγους, αλλά επειδή δεν έχω στείλει με τέτοια μέθοδο, ποια είναι η πιο ασφαλής και οικονομική; Γνωρίζεις αν πριν την αποστολή δίνουν κάποιο αποδεικτικό παραγγελίας; Γνωρίζεις αν δίνουν αυτό που ρωτάω;
dbrillis Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Πες τι ακριβώς θες να ψαξουμε για εσενα και θα επιστρέψουμε σε λιγα λεπτά με την απάντηση. 5
piccolino Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Αν θέλεις να στείλεις σε άλλη πόλη από αυτή που μένεις και είσαι σε μια νορμάλ απόσταση από τα ΚΤΕΛ και εσύ και ο παραλήπτης, είναι ιδανική λύση. Ανάλογα την ώρα που θα το παραδόσεις, μπορεί να παραλάβει και την ίδια μέρα και το κόστος δεν είναι μεγάλο. Δεν έχω στείλει/παραλάβει κάτι μεγάλης αξίας ή εύθραυστο, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να καταστραφεί κάτι ή να χαθεί. Τελευταία φορά μου έδωσαν και απόδειξη που έγραφε πόσα πλήρωσα και όνομα αποστολέα/παραλήπτη και την ώρα του δρομολογίου αν θυμάμαι καλά. 1
Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Πες τι ακριβώς θες να ψαξουμε για εσενα και θα επιστρέψουμε σε λιγα λεπτά με την απάντηση. 3 ώρες πριν, piccolino είπε Αν θέλεις να στείλεις σε άλλη πόλη από αυτή που μένεις και είσαι σε μια νορμάλ απόσταση από τα ΚΤΕΛ και εσύ και ο παραλήπτης, είναι ιδανική λύση. Ανάλογα την ώρα που θα το παραδόσεις, μπορεί να παραλάβει και την ίδια μέρα και το κόστος δεν είναι μεγάλο. Δεν έχω στείλει/παραλάβει κάτι μεγάλης αξίας ή εύθραυστο, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να καταστραφεί κάτι ή να χαθεί. Τελευταία φορά μου έδωσαν και απόδειξη που έγραφε πόσα πλήρωσα και όνομα αποστολέα/παραλήπτη και την ώρα του δρομολογίου αν θυμάμαι καλά. Εντάξει, μήπως ξέρετε και για μεγάλο δέμα που δεν μπορώ με τις παραπάνω μεθόδους ; Η uShip είναι σοβαρή μεταφορική;
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι απάντηση ακριβώς περιμένεις. Εγώ προσωπικά στην πόλη που μένω έχω μείνει ικανοποιημένος με ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική, ενώ είχα πρόβλημα με την Speedex. Σε κάποια άλλη πόλη μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό. Αν πάρεις σβάρνα το ίντερνετ θα δεις ότι οι γνώμες διίστανται αναλόγως την τοποθεσία, οπότε δεν μπορείς να λάβεις σαφή απάντηση. Μια καλή ιδέα θα ήταν να ρωτήσεις τον παραλήπτη ποια εταιρία κούριερ τον βολεύει στην πόλη που μένει εκείνος, και να στείλεις το δέμα με την συγκεκριμένη εταιρία. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από gokuthelegend
Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Δεν ξέρω τι απάντηση ακριβώς περιμένεις. Εγώ προσωπικά στην πόλη που μένω έχω μείνει ικανοποιημένος με ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική, ενώ είχα πρόβλημα με την Speedex. Σε κάποια άλλη πόλη μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό. Αν πάρεις σβάρνα το ίντερνετ θα δεις ότι οι γνώμες διίστανται αναλόγως την τοποθεσία, οπότε δεν μπορείς να λάβεις σαφή απάντηση. Μια καλή ιδέα θα ήταν να ρωτήσεις τον παραλήπτη ποια εταιρία κούριερ τον βολεύει στην πόλη που μένει εκείνος, και να στείλεις το δέμα με την συγκεκριμένη εταιρία. Speedex και εγώ είχα πρόβλημα μια φορά που την χρησιμοποίησα οπότε μακριά από αυτήν. 1
czarjuly Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Τα ΕΛΤΑ ειναι μακραν τα πιο οικονομικα για να στειλεις δεμα.....προσεξε μονο να το συσκευασεις καλα
Dream_Killer Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, czarjuly είπε Τα ΕΛΤΑ ειναι μακραν τα πιο οικονομικα για να στειλεις δεμα.....προσεξε μονο να το συσκευασεις καλα Υπάρχουν συγκεκριμένα κουτιά που συσκευάζεις για τα ΕΛΤΑ;
czarjuly Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε Υπάρχουν συγκεκριμένα κουτιά που συσκευάζεις για τα ΕΛΤΑ; Απο οσο ξερω οχι
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dream_Killer είπε Υπάρχουν συγκεκριμένα κουτιά που συσκευάζεις για τα ΕΛΤΑ; Δεν νομίζω να υπάρχουν προδιαγραφές, αρκεί να είναι σωστή η συσκευασία. Αλλά αν πας στα ίδια τα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier και τους ζητήσεις μπορεί να έχουν έτοιμες συσκευασίες και να σου δώσουν. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από gokuthelegend
nikopoup Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Καλημέρα, Όπως προείπε κάποιος είναι ανάλογα την περιοχή. Με κανέναν δεν θα έχεις πρόβλημα (συνήθως) να πάθει κάτι το δέμα σου αρκεί φυσικά να το συσκευασεις και εσύ σωστά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Για αποστολές στο εξωτερικό έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εταιρία? Κυρίως για ταχύτητα αποστολής. Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα