haHa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ωραιος , ευχαριστω! Επειδη το θελω για τον θειο μου, φανταζομαι δεν εχει ελληνικη περιγραφη στο Eurosport? Γιατι μεχρι στιγμης ειχα συνδρομη απευθειας Eurosport και ειχε Ελληνικη περιγραφη σε αγωνες ποδηλασιας. Οποτε η μονη λυση για Ελληνικα στο Eurosport ειναι μεσω Nova? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από haHa
doomnx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, haHa είπε Ωραιος , ευχαριστω! Επειδη το θελω για τον θειο μου, φανταζομαι δεν εχει ελληνικη περιγραφη στο Eurosport? Γιατι μεχρι στιγμης ειχα συνδρομη απευθειας Eurosport και ειχε Ελληνικη περιγραφη σε αγωνες ποδηλασιας. Οποτε η μονη λυση για Ελληνικα στο Eurosport ειναι μεσω Nova? Υπάρχει περίπτωση το discoveryplus.com να έχει ελληνική περιγραφή όπως είχε το eurosport.com αλλά χρειάζεσαι αγγλική κάρτα/paypal για να το δοκιμάσεις, οπότε τζίφος. Η μόνη λύση για ελληνικά στο Eurosport είναι το δωρεάν Vodafone TV για ένα μήνα.
doomnx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, haHa είπε Ωραιος , ευχαριστω! Επειδη το θελω για τον θειο μου, φανταζομαι δεν εχει ελληνικη περιγραφη στο Eurosport? Γιατι μεχρι στιγμης ειχα συνδρομη απευθειας Eurosport και ειχε Ελληνικη περιγραφη σε αγωνες ποδηλασιας. Οποτε η μονη λυση για Ελληνικα στο Eurosport ειναι μεσω Nova? Λοιπόν με αφορμή το post σου έκατσα και το έψαξα λίγο ακόμα και κατάφερα να αποκτήσω Max μέσω του Amazon Prime και έχει και ελληνική περιγραφή σε όσα streams υποστηρίζεται. Μόλις τώρα, doomnx είπε Λοιπόν, σήμερα δοκίμαζα την τύχη μου με το (HBO) Max. Εννοείται απευθείας στο site δεν δέχεται για κανένα λόγο ελληνικές κάρτες και Paypal. Όμως και πάλι μέσω Amazon Prime δουλεύει ως εξής: 1) Συνδέεσαι με VPN (εγώ χρησιμοποιώ το Surfshark) ή Smart DNS (smartdnsproxy για 14 μέρες χωρίς κάρτα) στο https://www.amazon.com/gp/video/offers?benefitId=hbomaxus 2) Αγοράζεις μια συνδρομή (η φθηνή με τα 10 € αρκεί) δίνοντας την κάρτα σου και μια διεύθυνση στις ΗΠΑ. 3) Πας στο max.com και κάνεις είσοδο μέσω Provider 4. Διαλέγεις το Prime, βάζεις τα στοιχεία σου και μετά σου ζητάει να βάλεις εκ νέου email και pass για να δημιουργήσεις account και στο Max. 5. Κάνεις sideload την εφαρμογή για Android ή Android TV και διαλέγεις μια χώρα στο VPN σου και βλέπεις. Αν διαλέξεις Γαλλία έχει διαθέσιμη την τελετή έναρξης σε 4K HDR! Επίσης στο app του Max παίζουν όλα τα streams των Ολυμπιακών Αγώνων στα 50 καρέ/δευτερόλεπτο σε αντίθεση με το discovery+ μέσω Prime που είναι στα 25. Η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη από τα ΕΡΤ της Digea. Και υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες γλώσσες ήχου για επιλογή (και ελληνικά.)
doomnx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Ανακάλυψα μια πιο εύκολη και δωρεάν μέθοδο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ΟΛΑ τα live streams. Με το VPN σας γυρισμένο σε Βραζιλία, Ινδία ή Ρωσία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο επίσημο site www.olympics.com, με μια δωρεάν εγγραφή (δέχεται και throwaway mail). Το τσέκαρα μέσω Βραζιλίας και δουλεύει. Τα streams 1080p στα 6 Mbps στα 25 fps όπως στο Amazon Prime. Δουλεύει και μέσα στο app των Ολυμπιακών Αγώνων και είναι συμβατό με Chromecast. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από doomnx 1 1
doomnx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Να ’ναι καλά το Max γιατί άρση βαρών γυναικών δεν δείχνει κανένας 🙄
Kapetanakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Για να μην ανοίγω νέο θέμα υπάρχει κάπου σε επανάληψη το ματς της Εθνικής να το δω?
ekrepali Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 3 hours ago, Kapetanakos said: Για να μην ανοίγω νέο θέμα υπάρχει κάπου σε επανάληψη το ματς της Εθνικής να το δω? Θα σου στείλω μήνυμα, με αγγλική περιγραφή. Δε νομίζω να είναι διαθέσιμο στον Alpha on demand. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα