Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Παίρνεις ένα ηθοποιό που σας χαρακτήρας είχε την καλύτερη εξέλιξη, έχτισε το σύμπαν της Μάρβελ με το μανδύα του καλού κάνοντας την απόλυτη θυσία και το κάνεις ένα από τους μεγαλύτερου κακούς;

Δεν ξέρω τί πλοκή μπορεί να έχουν στο νου τους αλλά η πρώτη μου αντίδραση είναι , όχι!

Ας ελπίσουμε να μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία του Secret Wars μπορούν να μας πουν αν έχει κάποιο νόημα αυτή η επιλογή;

Τα secret wars είναι από τις πολύ καλές στιγμές της Marvel. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις ταινίες που έχεις δει μέχρι τώρα και δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Αν γίνει σωστή μεταφορά από τα κόμιξ θα ίσως ότι καλύτερο έχει γίνει από ταινία της Marvel. Δύσκολο, ειδικά σε μια ταινία.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Κατά την γνώμη μου κακώς. Όσο νάναι ο RDJ έχει συνδεθεί με τον Iron Man, δεν θα έπρεπε να παίξει άλλους ρόλους στην Marvel. Θα μπορούσαν να βάλουν τον Julian McMahon που είχε παίξει στην διλογία Fantastic Four που είναι βγει το 2005-2007.

Κι εγώ αυτό πιστεύω.
Θα ήθελα να τον ξαναδώ στο ρόλο γιατί ήταν πολύ καλός ως Dr. Doom και στα 2, αλλά θα είχε κι ενδιαφέρον γιατί θα ήταν σαν μία επιστροφή στο MCU.

Δημοσ.

Ο dr doom είναι από τους "μεγαλύτερους κακούς", ακόμα θυμάμαι το δέος να τον βλέπω στα spiderman κομιξ που διάβαζα στα 80s. Πιστεύω θα τον ενσαρκώσει τέλεια!!! 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Είναι κάπως όταν έχεις συνηθίσει έναν ηθοποιό σε ένα ρόλο (ο Robert Downey Jr έχει ταυτιστεί με την εικόνα του Iron Man) να τον δεις τώρα από την αντίθετη πλευρά.

Από ότι διάβασα οι φανς λένε ότι δεν θα παίξει στους Avengers αλλά μόνο στην ταινία των FF , στους Avengers θα είναι άλλος.

4 ώρες πριν, gpgalanis είπε

Αν δεν κάνω λάθος ένα variant του Iron Man κατέληξε να γίνει Dr. Doom. 

Με λίγο ψάξιμο που έριξα έχει γίνει το αντίθετο μετά το θάνατο του Τόνι Στάρκ ο Dr.Doom που γίνεται iron man στο infamous iron man που έχει σχέση με το secret wars.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Ξέμεινε από λεφτά. Με το καλό το cash grab σου λοιπόν!

αναμενομενο. ο Δικαστης που εβγαλε με δικα του λεφτα πατωσε, ενω το Dr Doolittle ηταν απο τις μεγαλυτερε εμπορικες αποτυχιες. Θεμα χρονου ηταν να επιστρεψει, και του πηρε μονο 5 χρονια. μενει να δουμε αν ο ιδιος και οι Ρουσο καταφερου να επαναλαμβουν την επιτυχια των IW/EG, αλλα χλωμο.

παντως το F4 απο το λιγο που δειξανε φαινεται καλο.

1 ώρα πριν, SkaL- είπε

Ο dr doom είναι από τους "μεγαλύτερους κακούς", ακόμα θυμάμαι το δέος να τον βλέπω στα spiderman κομιξ που διάβαζα στα 80s. Πιστεύω θα τον ενσαρκώσει τέλεια!!! 

μα αυτο ειναι το προβλημα. δεν θα κανει τον ΟG Dr Doom, αλλα μια "κακη" εκδοχη του Iron Man απο το πολυσυμπαν. Στην ουσια η Μαρβελ παει να καταστρεψει και τους δυο χαρακτηρες. Απλα μετα τα αποτυχημενοα Phase 4 και 5, και το φιασκο με τον Kang, πανε τωρα να τα μαζεψουν παιζοντας την κασετα "μεγαλες παλιες επιτυχιες'. νοσταλγια, fan service και εχει ο θεος.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω διαβάσει μόνο DC και δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα comic της marvel και προσπαθώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοιο backlash για ένα ρόλο που από ότι κατάλαβα θα είναι σαν το mandalorian, δεν θα τον βλέπουμε.

Έχω δει βέβαια όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές τους και ο Robert Downey Jr. είναι πραγματικά από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Από ότι διάβασα οι φανς λένε ότι δεν θα παίξει στους Avengers αλλά μόνο στην ταινία των FF , στους Avengers θα είναι άλλος.

Με λίγο ψάξιμο που έριξα έχει γίνει το αντίθετο μετά το θάνατο του Τόνι Στάρκ ο Dr.Doom που γίνεται iron man στο infamous iron man που έχει σχέση με το secret wars.

Όχι ακριβώς. Τα comics με τα secret wars κυκλοφόρησαν πριν 40 χρόνια ακριβώς. Το infamous iron man κυκλοφόρησε το 2016. Μην μπερδεύεις τα secret wars με το civil war.

• Like 3
Δημοσ.

Τα χρόνια δεν τα νικά τίποτε (προς το παρόν). Γέρασε και αυτός και μάλιστα άσχημα. Τώρα οκ με τη μάσκα θα παίζει αλλά εντάξει.. όταν ήταν iron man έπαιζε και την συμπαθητική του φάτσα μια χαρά.. τώρα θα πέσει deepfake και μακιγιάζ φουλ για να καλύψουν τα "γηρατειά"...

για την σειρά όπως όλες οι σειρές ξεχείλωσε πάρα πολύ οπότε το ενδιαφέρον είναι μειωμένο.. νέοι δυνατοί ηθοποιοί δεν υπάρχουν να καλύψουν τους ρόλους και παίζουν ακόμη με τους παλιούς... 

σίγουρα θα τα δούμε (να είμαστε καλά) αλλά από τόρεντ μόνο...

Δημοσ.

"New Mask, Same Task" είπε. 

Μην ξεχνάτε, δεν ήταν πότε Comic Accurate το MCU. Αυτό που έκανε, και έκανε πολύ καλά μάλιστα, είναι με σεβασμό στους χαρακτήρες να δημειουργεί νέες ιστορίες (well, almost every time...).

Για μένα προσωπικά θα είναι το χειρότερο σενάριο, να παίξει τον Victor van Doom χωρίς καμία σύνδεση του ως Tony Stark για να είναι Comic Book accurate.  
Μην ξεχνάμε, ο Doctor Doom είναι πολύ περίπλοκος, και τον να τον πεις απλά EVIL & Villain τον μειώνεις πολύ. 

Π.χ. θα γούσταρα να δω τον Tony Stark, να του γυρνάνε τα μυαλά, γιατί σε κάθε ταινία του χάνει, και χάνει και χάνει. (Happy dies, Pepper dies, Peter dies. f.e.)  
Βασικά εκεί πιστεύω θα μας πάνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Όχι ακριβώς. Τα comics με τα secret wars κυκλοφόρησαν πριν 40 χρόνια ακριβώς. Το infamous iron man κυκλοφόρησε το 2016. Μην μπερδεύεις τα secret wars με το civil war.

Μια μικρή διόγκωση, το αρχικό secret wars δεν έχει κανια σχέση με το secret wars του  2015 που ένωσε το ultimate universe Earth-1610 και αλλά, με το κανονικό Earth-616…

αυτή την ιστορία θέλουν να δείξουν με αφορμή την συνένωση των δυο διαφορετικών κινηματογραφικών universe Μarvel (Avengers, Iron Man, Thor κλπ) και Sony (Fantastic Four, Spider Man, X-Men) …

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...