Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημερα Μου βγαζει αυτο . Παταω βελτιστοποιηση στο δισκο Ε που απο απο οτι μου θελει λεει θελει αλλα δεν κανει κατι Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Αν το "GHOST 10 (E :)" έχει image(s) λειτπουργικού συστήματος, δηλ. αρχεία πολλών GB, είναι φυσικό να αργεί η βελτιστοποίηση. Περίμενες αρκετό χρόνο για να δεις αν προχωράει η διαδικασία; Γνώμη μου ωστόσο είναι πως δεν χρειάζεται καν να κάνεις βελτιστοποίηση σε τέτοιου τύπου πολύ μεγάλα αρχεία, δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Το ονομα... Ghost εχει μεινει απο παλια που χρησιμοποιουσα το προγραμμα αλλα τωρα περιεχει image απο Acronis και ακομα ενα προγρμμα παρομοιο που κι αυτα ειναι μεγαλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου Λύση Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Αγνόησέ το. Αφού έχει αρχεία backup, θα είναι τεράστια οπότε θα κάνει πολύ χρόνο. Μόλις γίνει διαγραφή και νέο backup θα σου κάνει πάλι το ίδιο. Δεν αξίζει τον κόπο και θα έχεις ελάχιστη, αν όχι καμία, διαφορά στην ταχύτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Δεν πιστεύω να κάνεις defragment και σε ssd δίσκους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν πιστεύω να κάνεις defragment και σε ssd δίσκους! Το λειτουργικο ειναι σε ssd δισκο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το λειτουργικο ειναι σε ssd δισκο . Το κατάλαβα, γι αυτό το έγραψα. Εδώ δεν είμαι σίγουρος αν τα win κάνουν defrag στους ssd ή μόνο trim. Πρέπει να το ψάξω Επεξ/σία 28 Ιουλίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 minutes ago, micos000 said: Το κατάλαβα, γι αυτό το έγραψα. Εδώ δεν είμαι σίγουρος αν τα win κάνουν defrag στους ssd ή μόνο trim. Πρέπει να το ψάξω Ούτε εγώ το ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι ότι δεν κάνουν αλλιώς θα αλλάζαμε SSD κάθε 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Ούτε εγώ το ξέρω σίγουρα αλλά φαντάζομαι ότι δεν κάνουν αλλιώς θα αλλάζαμε SSD κάθε 2 χρόνια. Ήταν κάτι που ήθελα καιρό να ψάξω και με την ευκαιρία του θέματος του Γιάννη το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα αυτό το άρθρο. https://www.tomshardware.com/how-to/optimize-ssd-in-windows 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, micos000 είπε Ήταν κάτι που ήθελα καιρό να ψάξω και με την ευκαιρία του θέματος του Γιάννη το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα αυτό το άρθρο. https://www.tomshardware.com/how-to/optimize-ssd-in-windows Προσπαθώ με τη μετάφραση του Google στη σελίδα να καταλάβω αλλά δεν βγάζω άκρη. Σε ελληνικά υπάρχει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 27 minutes ago, micos000 said: Ήταν κάτι που ήθελα καιρό να ψάξω και με την ευκαιρία του θέματος του Γιάννη το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα αυτό το άρθρο. https://www.tomshardware.com/how-to/optimize-ssd-in-windows Ενδιαφέρον άρθρο που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει χρονοπρογραμματισμός για trim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Ενδιαφέρον άρθρο που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει χρονοπρογραμματισμός για trim. Σωστά. Επίσης είδα ότι δεν είχα απενεργοποιήσει (το είχα ξεχάσει) το hyberfil.sys και με την ευκαιρία το σούταρα. Έκανα και την αλλαγή στη διαχείριση ενέργειας για να μην κλείνει ο δίσκος ssd στο λάπτοπ καθώς και την αλλαγή στο PCI Express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Πήγα να δω τις ρυθμίσεις μου, με πήγε με το "έτσι θέλω" στον edge browser, τσαντίστηκα και βγήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Γιατί πάτησες σε αποτελέσματα αναζήτησης στο ίντερνετ και όχι σε επιλογή ρυθμίσεων. WINDOWS+R και powercfg.cpl και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα