alexvi Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα Γνωριζει κάνεις αν τα φανάρια στο φράγμα του Μαραθώνα εχουν αρκετά καλό συγχρονισμό και προλαβαίνει να περάσει ένας απέναντι πρώτου ξεκινήσει ο άλλος η απλά παραβίαζουν το κόκκινο και πρέπει να περιμένεις αν και πράσινο να φύγουν οι ξεχασμένοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) μάλλον το δεύτερο. Παντού σε όλα τα φανάρια συμβαινει ανάβει πορτοκαλι και περνάμε ε κάποιοι περνανε και με βαθύ κοκκινο Επεξ/σία 28 Ιουλίου από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Ρωτας δύο διαφορετικά πράγματα. Τα μήλα εχουν χρωμα κόκκινο ή ειναι ξινά; Τα φανάρια στο φράγμα Μαραθώνα δίνουν αρκετο χρονο να περασει κάποιος απέναντι. Εχει συμβεί καποιος να περάσει με κόκκινο και να δημιουργήσει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Μια χαρά είναι ρυθμισμένο το φανάρι ,το χρησιμοποιώ συχνά Τώρα αν ο ηλίθιος περνάει με κόκκινο είναι άλλη ιστορία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Άρα μάλλον είναι σαν τα μηχανάκια που τρέχουν σε πεζόδρομους και έχουν και θράσος. Αναγκαστικα τους ανεχομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, georgiouu είπε μάλλον το δεύτερο. Παντού σε όλα τα φανάρια συμβαινει ανάβει πορτοκαλι και περνάμε ε κάποιοι περνανε και με βαθύ κοκκινο Βαθυ πορτοκαλι ειναι η φραση, και ολα τα φαναρια αφηνουν περιθωριο να περασει καποιος με το που αλλαξει το φαναρι σε κοκκινο. Συνηθως πρασινο γινεται το αλλο 1-2 sec (αναλογως το μεγεθος του κομβου) (δεν εχω βρεθει ποτε στον συγκεκριμενο κομβο*) Επεξ/σία 28 Ιουλίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Βαθυ πορτοκαλι ειναι η φραση, και ολα τα φαναρια αφηνουν περιθωριο να περασει καποιος με το που αλλαξει το φαναρι σε κοκκινο. Συνηθως πρασινο γινεται το αλλο 1-2 sec (αναλογως το μεγεθος του κομβου) (δεν εχω βρεθει ποτε στον συγκεκριμενο κομβο*) δεν ξερω πως ειναι η φραση αλλα οταν λεω βαθυ κοκκινο εννοω οτι υπαρχουν τυποι που περνανε κανονικα με κοκκινο οχι με πορτοκαλοκοκκινο ολοι εχουμε δει τετοιους νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, georgiouu είπε δεν ξερω πως ειναι η φραση αλλα οταν λεω βαθυ κοκκινο εννοω οτι υπαρχουν τυποι που περνανε κανονικα με κοκκινο οχι με πορτοκαλοκοκκινο ολοι εχουμε δει τετοιους νομιζω Συνήθως γυναίκες οδηγοι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, alexvi είπε Συνήθως γυναίκες οδηγοι δε νομίζω γυναίκες να περνάνε με κόκκινο. Οι γυναίκες κάνουν άλλου είδους χαζομάρες. Σε αυτά είναι τυπικές, Να έλεγες ντελιβεράδες να πω οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexvi είπε Συνήθως γυναίκες οδηγοι μπαααα οι γυναίκες δεν περνάνε κόκκινα να σου πω ποιες κατηγορίες περνανε ποδηλάτες,πατίνια,ντελιβεραδες,νεαροί μάγκες πιωμενοι,γυφτοι Επεξ/σία 29 Ιουλίου από georgiouu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 9 ώρες πριν, georgiouu είπε 6 ώρες πριν, georgiouu είπε μπαααα οι γυναίκες δεν περνάνε κόκκινα να σου πω ποιες κατηγορίες περνανε ποδηλάτες,πατίνια,ντελιβεραδες,νεαροί μάγκες πιωμενοι,γυφτοι 8 ώρες πριν, Neptu είπε δε νομίζω γυναίκες να περνάνε με κόκκινο. Οι γυναίκες κάνουν άλλου είδους χαζομάρες. Σε αυτά είναι τυπικές, Να έλεγες ντελιβεράδες να πω οκ. Γυναίκες συνήθως περνάνε κόκκινα εσκεμμένα γτ βαρίουνται να περιμένουν. Κάνουν αναστροφές όπου τους καβλωσει και κλασσικά κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο γιατι η λογική τους είναι τετράγωνη και δεν τα πάνε καλά με το να μπουν στο στενό και να κάνουν τον κύκλο. Άντρες εννοείται ταχύτητα και προσπεράσεις στο φτερό με διακόσια την ώρα ειδικά αν τύχει κανας που συνοδεύεται θέλει να εντυπωσιάσει και να την πείσει ότι είναι καλύτερος από τον άλλο. Και εννοείται τσαμπουκας αφού πρώτα δει από τον καθρέπτη τον έτερο οδηγό. Πατίνια και μηχανάκια πάνω σε πεζοδρόμους με μεγάλη ταχύτητα. Και σε κοιτάνε λες και πρέπει να κανεις και ακρη. Αυτά βέβαια εδώ στην Ελλάδα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 8 ώρες πριν, alexvi είπε Συνήθως γυναίκες οδηγοι 8 ώρες πριν, Neptu είπε δε νομίζω γυναίκες να περνάνε με κόκκινο. Οι γυναίκες κάνουν άλλου είδους χαζομάρες. Σε αυτά είναι τυπικές, Να έλεγες ντελιβεράδες να πω οκ. Εγώ πάντως που μένω επαρχία σε χωριό, όταν πάω στην πρωτεύουσα του νομού μου ή ακόμη και στην Αθήνα, έχω παρατηρήσει ότι στις διαβάσεις πεζών οι άνδρες οδηγοί σταματάνε για να περάσουν οι πεζοί, οι γυναίκες δεν σταματάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 28/7/2024 στις 12:25 ΠΜ, alexvi είπε Καλησπέρα Γνωριζει κάνεις αν τα φανάρια στο φράγμα του Μαραθώνα εχουν αρκετά καλό συγχρονισμό και προλαβαίνει να περάσει ένας απέναντι πρώτου ξεκινήσει ο άλλος η απλά παραβίαζουν το κόκκινο και πρέπει να περιμένεις αν και πράσινο να φύγουν οι ξεχασμένοι? Πρόβλημα υπάρχει συνήθως όταν τα αυτοκίνητα που έχουν μαζευτεί στο φανάρι και περιμένουν είναι πάνω από 10 γιατί όλοι είναι σε μονό στοίχο αναγκαστικά λόγο της στενότητας του δρόμου, εκεί μπορεί ο τελευταίος να περάσει και με κόκκινο, απλά φαίνεται από την απέναντι μεριά του φράγματος οπότε αναγκαστικά περιμένουν οι από εκεί μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος. Αλλά είναι σχετικά σπάνιο να μαψέψει τόσα αυτοκίνητα, παλιά που δούλευε η καφετέρια και πήγαινε ο κόσμος γινόταν λίγο ποιό συχνά, πλέον είναι ερημικά και μόνο ποδηλάτες βρίσκεις ή όσους έχουν παρκάρει και απλά περπατάνεκαι κοιτάνε το φράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 hours ago, alexvi said: Γυναίκες συνήθως περνάνε κόκκινα εσκεμμένα γτ βαρίουνται να περιμένουν. Κάνουν αναστροφές όπου τους καβλωσει και κλασσικά κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο γιατι η λογική τους είναι τετράγωνη και δεν τα πάνε καλά με το να μπουν στο στενό και να κάνουν τον κύκλο. 2024 σε τεχνολογικό φόρουμ, γράφτηκαν τα παραπάνω. συνεχίστε. 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Εγώ πάντως που μένω επαρχία σε χωριό, όταν πάω στην πρωτεύουσα του νομού μου ή ακόμη και στην Αθήνα, έχω παρατηρήσει ότι στις διαβάσεις πεζών οι άνδρες οδηγοί σταματάνε για να περάσουν οι πεζοί, οι γυναίκες δεν σταματάνε. Στην Αθήνα σε κατοικημένες περιοχές, ζήτημα αν θα σταματήσει ο 1 στους 10 για να περάσεις πεζός.Αν υπάρχει απόσταση και προσπαθήσεις να περάσεις απέναντι, το πιο πιθανό είναι να μειώσει ταχύτητα, παρά να σταματήσει τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις