Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Παιδιά παραθέτω εδώ την γραμμή μου είναι 100ρα να μου πείτε αν το snr είναι καλό η ότι άλλο παρατράγουδο βλεπετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Έχεις κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή σου και ρωτάς ή κουβέντα να γίνεται; Η γραμμή σου είναι μέσα στα όρια του attenuation και η απόσταση σου από το dslam είναι 920 μέτρα. Αν τα speedtest σου δίνουν αποδεκτά νούμερα τότε μια χαρά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 46 λεπτά πριν, micos000 είπε Έχεις κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή σου και ρωτάς ή κουβέντα να γίνεται; Η γραμμή σου είναι μέσα στα όρια του attenuation και η απόσταση σου από το dslam είναι 920 μέτρα. Αν τα speedtest σου δίνουν αποδεκτά νούμερα τότε μια χαρά είσαι. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν το snr είναι καλό και γενικά οι μετρήσεις μου αν είναι αποδεκτές για μια καλή γραμμή χωρίς προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, micos000 said: Έχεις κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή σου και ρωτάς ή κουβέντα να γίνεται; Απο ο,τι καταλαβαινεις ... κουβεντα να γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mphxths είπε Απο ο,τι καταλαβαινεις ... κουβεντα να γινεται Είχα θέμα με το εξωτερικό καλώδιο και ήρθε ο ΟΤΕ και το άλλαξε και επειδή άλλαξαν λίγο οι αριθμοί όπως ο.χ snr θέλω να δω που βρίσκομαι.. επίσης για τις 3 μέρες που είμαι up τόσα errors είναι οκ;; Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 9 minutes ago, Ducatista said: Είχα θέμα με το εξωτερικό καλώδιο και ήρθε ο ΟΤΕ και το άλλαξε και επειδή άλλαξαν λίγο οι αριθμοί όπως ο.χ snr θέλω να δω που βρίσκομαι.. επίσης για τις 3 μέρες που είμαι up τόσα errors είναι οκ;; Aυτην την στιγμη εχεις προβλημα με την γραμμη ή κουβεντα να γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, mphxths είπε Aυτην την στιγμη εχεις προβλημα με την γραμμη ή κουβεντα να γινεται ? Σου είπα στο προηγούμενο ποστ μην ξαναλέμε τα ίδια αν ξέρεις τι σημαίνουν οι αριθμοί για την ποιότητα της γραμμής πες μου αλλιώς τζάμπα γράφεις έχω κάνει 2 ερωτήσεις και λες αν η γραμμή έχει πρόβλημα ενώ δεν έχω αναφέρει ότι υπάρχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 6 hours ago, Ducatista said: ενώ δεν έχω αναφέρει ότι υπάρχει θέμα Aφου δεν εχει θεμα η γραμμη , απλα θες να κανεις ψιλη κουβεντα. Τι σημαινουν οι αριθμοι γοογλαρε . Εχω ολη την καλη διαθεση να παρεχω πληροφοριες σε πιθανο προβλημα , οχι να κανω την εγκυκλοπαιδεια , ειδικα οταν οι πληροφοριες υπαρχουν στο ιντερνετ. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τα λαθη που μαζευει η γραμμη παντως ειναι αρκετα για 3 μερες αν δεν ειναι μπαγκ του ρουτερ .Ποιο ρουτερ ειναι?Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ και τα τηλ πως ειναι συνδεμενα? Επεξ/σία 28 Ιουλίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, filipprin said: Τα λαθη που μαζευει η γραμμη παντως ειναι αρκετα για 3 μερες αν δεν ειναι μπαγκ του ρουτερ .Ποιο ρουτερ ειναι?Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ και τα τηλ πως ειναι συνδεμενα? Τα fec errors δεν εχουν σημασια. Μονο τα crc. Ετσι λεει το γοογλε. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ολα εχουν.Ετσι λεω εγω.Για 3 μερες ειναι πολλα.Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ και τα τηλ πως ειναι συνδεμενα? . Επεξ/σία 28 Ιουλίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, filipprin είπε Ολα εχουν.Ετσι λεω εγω.Για 3 μερες ειναι πολλα.Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ και τα τηλ πως ειναι συνδεμενα? . Αυτό νομίζω και εγώ ότι είναι πολλά το καλώδιο απέξω δηλαδή από τις ρακλετες μέχρι το σπίτι είναι καινούριο το άλλαξα πέρσι και το ενταφίασα και πάει καρφί στο ρουτερ! πλέον είναι καινούριο και το εξωτερικό ρου ΟΤΕ καθώς το άλλαξαν πριν μερικές μέρες... Ίσως το πριζακι να έχει θέμα; Και αν ναι μπορώ να βάλω κάποιο ενισχυμένο- επώνυμο; Το ρούτερ είναι το μαύρο ΟΤΕ speed κατι το τηλ είναι πάνω στο ρούτερ και δεν έχω σπλιτερ και σαχλαμάρες πανω Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Αμα ειναι ετσι δεν μπορείς να κανείς κατι αλλο.Το αφηνεις και παρακολουθεις αν έχεις επανεκκινήσεις.Κατα τα αλλα η γραμμη τερματίζει.Κανε και ενα σπιντεστ με καλωδιο να δεις τι δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, filipprin είπε Αμα ειναι ετσι δεν μπορείς να κανείς κατι αλλο.Το αφηνεις και παρακολουθεις αν έχεις επανεκκινήσεις.Κατα τα αλλα η γραμμη τερματίζει.Κανε και ενα σπιντεστ με καλωδιο να δεις τι δινει Μα και στο wifi βγάζει παραπάνω 102 κάπου και στο απ' πάλι παραπάνω η γραμμή φαίνεται σταθερή αλλά δεν είναι πολλά τα σφάλματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου ειναι αλλα εφοσον καλωδιο και γραμη ειναι καινουργια το μονο που μπορείς να κανείς ειναι το παρακολουθησεις.Καποιες φορες ειναι και μπαγκ του ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα