Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη θέση σου, αν ήταν να διαθέσω τόσα χρήματα, δύσκολα θα προτιμούσα το Xiaomi, θα πήγαινα στο Samsung και θα ήμουν ήσυχος. Ενδεχομένως και σε Apple σε αυτά τα χρήματα, Xiaomi δύσκολα, κυρίως λόγω λογισμικού. Αν και λένε ότι στις ακριβές συσκευές, το λογισμικό είναι εντάξει, δεν θα βασιζόμουν να πάω εκεί. 

Αν δεν σε απασχολεί και τόσο το να έχεις το πιο πρόσφατο μοντέλο, πιθανόν να βρεις κάποια καλή τιμή στο S23, δεν υπολείπεται σημαντικά του s24, εκτός από τις ΑΙ δυνατότητες ίσως. Αναβαθμίσεις λογισμικού θα έχεις για αρκετό καιρό επομένως, δεν θα είσαι σύντομα στην απ' έξω....

Δημοσ.

Δεν θα σου προτείνω κάποιο από τα 3,αλλά επειδή είχα S23 ultra και τώρα έχω το απλό Xiaomi 14,έχω να σου πω πως αν ψάχνεις κινητό για εγγραφή βίντεο,τότε μην κοιτάς Samsung.

Είναι πραγματικά άθλιο σε χαμηλό φωτισμό,σε σημείο να μην πιστεύεις ότι είναι ναυαρχίδα.Στα 30fps κάτι κάνει αλλά στα 60 απλά είναι εμετός.

Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και το S24 ultra.

Το Xiaomi είναι κάπως πιο ανεκτό.

Για βίντεο εγώ πάντως θα κοίταγα μόνο κάποιο από τα τελευταία iphone pro.Απλα δεν παίζονται στο βίντεο και δε νομίζω ότι υπάρχει android που μπορεί να τα κοντραρει.

• Like 2
Δημοσ.

Ήθελα να προτείνω κι εγώ iPhone, κυρίως στο θέμα βίντεο. Και για να είμαι ειλικρινής, είχα απλό μοντέλο της σειράς και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και στη φωτογραφία, ήταν αρκετά φυσικό ενώ Samsung & Xiaomi, ενδεχομένως να πειράζουν το τελικό αποτέλεσμα και να μη βγαίνει τόσο φυσικό. 

Η εμπειρία μου σε iPhone, ήταν με απλό μοντέλο της σειράς, το οποίο σε θέμα ζουμ έχει θεματάκια, κάτι το οποίο δε συμβαίνει στα ακριβά μοντέλα, δεν ξέρω όμως αν μπορεί να βρεθεί κάτι στα χρήματα που διαθέτει ο φίλος, ενδεχομένως κάτι σε μεταχειρισμένο.....

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, redhotstef είπε

Το 13 δεν έχει καμία διαφορά από το 14 

Τότε θα το εξετάσω και αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει στο xiaomi 14 ultra είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Δε γράφουν και τα καλύτερα 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ωραίο τεστ @nighthawk6969

Ερώτηση παιδιά. To S23 Ultra Enterprise edition έχει κάποια διαφορά (μείον) από τα άλλα; Γιατί το βλέπω στα 800κάτι με ΦΠΑ, που σημαίνει ότι εταιρικό μπορεί να βγει πολύ καλή προσφορά (με άρθρο 39α εννοώ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...