Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, Dim4653 είπε και θα καταλήξω μίζερος και μόνος Και που είναι το κακό σ' αυτό? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Και που είναι το κακό σ' αυτό? Ε για μένα ναι , δε μαρεσει αυτή η ζωή
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Dim4653 είπε Ε για μένα ναι , δε μαρεσει αυτή η ζωή Κάτσε να μεγαλώσεις και θα αλλάξεις άποψη.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Κάτσε να μεγαλώσεις και θα αλλάξεις άποψη. αν πάει φαντάρος θα δει ότι υπάρχουν και χειρότερα. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε αν πάει φαντάρος θα δει ότι υπάρχουν και χειρότερα. Καλησπέρα να πάρω ι5 μου φαίνεται
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Dim4653 είπε Καλησπέρα να πάρω ι5 μου φαίνεται Γιατί ;Θα γνωρίσεις και κόσμο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 20 λεπτά πριν, Niko09 είπε Όταν μεγαλώσεις η μιζέρια,η βαρεμάρα,η απογοήτευση, η μοναξιά θα είναι μόνιμη Βρες γκόμενα και φύγε εξωτερικό όταν τελειώσεις την σχολή Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να καταλήξω σε αυτό το σημείο που περιγράφεις, και όταν μεγαλώσω εννοείς μετά τα 30 ξέρω γω η στα γεράματα? 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί ;Θα γνωρίσεις και κόσμο. Ισχύει αλλά θα χάσω και ένα χρόνο που θα μπορούσα να είμαι παραγωγικός σε αυτό που θέλω εγώ να εξελίξω
piccolino Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 5 λεπτά πριν, Dim4653 είπε Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να καταλήξω σε αυτό το σημείο που περιγράφεις, και όταν μεγαλώσω εννοείς μετά τα 30 ξέρω γω η στα γεράματα? Ισχύει αλλά θα χάσω και ένα χρόνο που θα μπορούσα να είμαι παραγωγικός σε αυτό που θέλω εγώ να εξελίξω Ναι είσαι πολύ παραγωγικός τώρα και θα σου κόψει τη φόρα ο στρατός... 1 10
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, piccolino είπε Ναι είσαι πολύ παραγωγικός τώρα και θα σου κόψει τη φόρα ο στρατός... το θέμα είναι να γίνω τώρα παραγωγικός, φοβάμαι ότι αν πάω στρατό θα κάνω πράγματα που δε θα με βοηθήσουν πουθενά μετέπειτα 12 λεπτά πριν, Niko09 είπε Τρολαρει Δηλαδή τι πρέπει να απαντήσω όταν μου λέτε πως ό'τι και να κάνω κάποια στιγμή θα καταλήξω μίζερος και μόνος? 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ε, σου έδωσα τη λύση. Τι κάθεσαι.; Αυτό που είπες για τη κοπέλα δε ξέρω , νιώθω πολύ ανασφαλής όταν μιλάω σε κάποια ότι μαρεσει πολύ, και νιώθω ότι και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμος για σχέση
piccolino Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Dim4653 είπε το θέμα είναι να γίνω τώρα παραγωγικός, φοβάμαι ότι αν πάω στρατό θα κάνω πράγματα που δε θα με βοηθήσουν πουθενά μετέπειτα Δηλαδή τι πρέπει να απαντήσω όταν μου λέτε πως ό'τι και να κάνω κάποια στιγμή θα καταλήξω μίζερος και μόνος? Μερικά εκατομμύρια ατόμων που υπηρέτησαν τη θητεία τους δηλαδή, από τότε που ήταν χρόνια, μέχρι τώρα που είναι μερικοί μήνες, έχουν μείνει στάσιμοι επειδή τους έκοψε τη φόρα ο στρατός; Γίνε εσύ ΤΩΡΑ παραγωγικός και μη φοβάσαι, δε θα στο χαλάσει ο στρατός όοοοοοταν τελειώσεις τη σχολή και πας. Αυτό κατάλαβες; Πως ότι και να κάνεις θα καταλήξεις μίζερος και μόνος; Αν δεν κάνεις τίποτα θα καταλήξεις έτσι, λόγω της απραγείας σου. Οκ όταν κάποιος φτάσει σε κάποια ηλικία μεγάλη και έχει αντιμετωπίσει του κόσμου τα προβλήματα στη ζωή του, μπορεί να απογοητευτεί και να μιζεριάσει και να μείνει μόνος του στο τέλος. Αλλά αυτό θα γίνει αφού αντιμετωπίσει μια ολόκληρη ζωή. Και είναι ένα ποσοστό του συνολικού πληθυσμού, δεν σημαίνει πως όλοι έτσι καταλήγουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, piccolino είπε Ο παλιός κολλητός λες πως δουλεύει και πηγαίνει γυμναστήριο, ο μεγαλύτερος σου φοιτητής, ασχολείται με τη σχολή του και έχει περιορισμένο χρόνο, ο "φτωχός" έχει κάνει ένα πλάνο για τη ζωή του και εργάζεται για να το πραγματοποιήσει. Όλοι τους κάτι κάνουν . Εσύ οριακά κάνεις οτιδήποτε. Ασχολήσου με τη σχολή σου εντατικά. Βρες μια part time δουλειά και πήγαινε σιγά σιγά να μείνεις στο σπίτι που σου προσφέρει η μάνα σου. Οι δικοί σου δε θα έχουν πρόβλημα όταν χρειαστεί να σε βοηθήσουν, πχ το χειμώνα αν τα κοινόχρηστα είναι ανεβασμένα λόγω θέρμανσης ή κάτι έκτακτο, μέχρι να τελειώσεις τη σχολή και να βρεις κάτι full time. Οι δουλειές δεν είναι κάτι δύσκολο να μάθεις, σιγά τη δυσκολία να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις. Για το πλυντήριο θα σου δείξει η μάνα σου πως λειτουργεί, σημείωσε τα προγράμματα που θα σου πει σ ένα χαρτί μέχρι να τα μάθεις. Φαγητό θα ξεκινήσεις τα απλά μόνος σου, κανά ταπεράκι τα πιο δύσκολα από μαμά-γιαγιά, μέχρι να μάθεις κι αυτά. Από το χρόνο που θα διαθέτεις για σχολή/δουλειά/σπίτι, δε θα σου μένουν άπειρες ώρες ελεύθερες να βαριέσαι και να κολλάς σε υπολογιστή/κινητό. Απ τη δουλειά θα γνωρίσεις κόσμο, στη σχολή δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο που δεν έχεις παρέες, αλλά λες πως πηγαίνεις μόνο στα υποχρεωτικά εργαστήρια...ε άμα δε περνάς χρόνο στη σχολή, πως θα ενταχθείς σε μια παρέα, πού θα σε γνωρίσουν οι άλλοι; Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με κάποιον για να κάνεις παρέα μαζί του, αν βλέπεις πως γενικότερα βρίσκετε θέματα προς συζήτηση. Και από άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα παίρνεις και ερεθίσματα. Κι όσο λιγότερο ελεύθερο χρόνο έχεις συνήθως τόσο πιο πολύ ασχολείσαι και με πράγματα που σε ενδιαφέρουν, απ το να τον σπαταλάς ανούσια. Ο φαύλος κύκλος που λες είναι απλά η βαρεμάρα σου, οπότε ξεκουνήσου. Ναι είναι πιο κοντά αλλά δε πηγαίνεις. Γιατί από Σεπτέμβρη; Ξεκίνα το ψάξιμο από τώρα. Δες αγγελίες τώρα που είσαι στον υπολογιστή έτσι κι αλλιώς. Βγες τη Δευτέρα στη γειτονιά μια βόλτα και κοίτα σε καφετέριες/καταστήματα μήπως ζητάνε προσωπικό, πολλοί βάζουν στη βιτρίνα τους μια αγγελία για να βρουν άτομο της περιοχής. Αν βρεις κάτι τις επόμενες μέρες, τέλος Αυγούστου θα πάρεις τον πρώτο σου μισθό, θα έχεις μπει σε μια ρουτίνα μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα πάλι. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες και από εκεί θα ξεκινήσω, μόνο στο τελευταίο έχω θέμα γιατί θα πάω με τον πατέρα μου διακοπές τον άλλο μήνα γι'αυτό δε θα ξεκινήσω από Αύγουστο, Σεπτέμβριο όμως πέρα από διάβασμα για την εξεταστική δε θα έχω κάτι να κάνω οπότε λογικά αρχές Σεπτέμβρη θα βρω κάτι
alexvi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Για αρχή μάζεψε κάποια λεφτά και πήγαινε καμία βδομάδα εξωτερικό. Δες πως θα είναι και αν θες βρες κάνα χοστελ της προκοπής. Δεν είναι ότι καλύτερο το ξέρω αλλά εκεί αποκλείεται να μην βρεις άτομα να μιλήσεις. Επίσης ξεκινά να στέλνεις πολλά αιτήματα στο ig σε κοπέλες. Όλο και κάποια θα σε κάνει follow back και ξεκινά συζήτηση χαλαρή. Μια δυο τρεις κάτι θα βρεις. Επίσης όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή μετά το πρώτο έτος. Λογικό . Μετά ανεβαίνει το πράγμα και σε ποιότητα και μπορεί και σε ποσότητα. Μετά την σχολή είναι πιο δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις