alisiapapa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Έχω ένα παλιό iPhone όπου δεν παίζανε πολλές εφαρμογές όπως YouTube επειδή ήθελε ενημέρωση σε ios 15.8.2 . Όταν πήγαινα όμως να την κάνω μου πετούσε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση. Νόμιζα ότι ήταν θέμα μνήμης κι ετσι έσβησα το παλιό λογισμικό του. Όμως πάλι δεν κάνει ενημέρωση. Τώρα έχει μείνει το κινητό χωρίς ios, τι μπορώ να κανω;;
kinhthra Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Στις 27/7/2024 στις 6:30 ΜΜ, alisiapapa είπε Έχω ένα παλιό iPhone όπου δεν παίζανε πολλές εφαρμογές όπως YouTube επειδή ήθελε ενημέρωση σε ios 15.8.2 . Όταν πήγαινα όμως να την κάνω μου πετούσε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση. Νόμιζα ότι ήταν θέμα μνήμης κι ετσι έσβησα το παλιό λογισμικό του. Όμως πάλι δεν κάνει ενημέρωση. Τώρα έχει μείνει το κινητό χωρίς ios, τι μπορώ να κανω;; τι εννοείς έσβησες το παλιό λογισμικό; το youtube ή το ios; Αν πας appstore και ψάχνεις για το youtube θα σας βγάλει την τελευταία έκδοση που είνια συμβατό με το ios που έχετε.
alisiapapa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Το ios διέγραψα. Τώρα δε μπορώ να κατεβάσω άλλο Και φυσικά επειδή δεν έχει ios δεν κατεβαίνει καμία εφαρμογή Όταν πάω να κατεβάσω λογισμικό βλέπω αυτό
CarbonFibre Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Μάλλον έκανες reset φαντάζομαι γιατί να διαγράψεις το ios δεν γίνεται. Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο iphone; Αν είναι γεμάτο άδειασε χώρο γιατί χρειάζεται νομίζω κάποιο χώρο για να γίνει η αναβάθμιση Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από CarbonFibre
alisiapapa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Κι όμως γίνεται. Το διέγραψα για να απελευθερωθεί χώρος να κατεβάσω το καινουριο. Και δε κατεβαίνει το καινούριο. Στις 27/7/2024 στις 10:53 ΜΜ, κουξκουκ είπε Μπορείς να μπαίνεις από τον σαφάρι Εντάξει δεν είναι τόσο βολικό
panatha1369 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 ποσα gb εχεις ελευθερα στο κινητο?πρεπει να εχεις πανω απο το διπλασιο της ενημερωσης..δηλαδη γυρω στα 7 gb..αλλιως μπορεις να το κανεις μεσω υπολογιστη.. 2
KyrGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Αν το τηλέφωνο είναι 16Gb πρέπει να γίνει από itunes ή 3utools μέσω υπολογιστή η ενημέρωση. 2
alisiapapa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Τελικά κατάλαβα τι έγινε. Διέγραψα το λογισμικό και επανήλθε σε μια παλιά έκδοση ios. 13.3.1. . Οπότε θέλω να εγκαταστήσω μια όσο πιο καινουρια έκδοση γίνεται η οποία όμως δεν είναι διαθέσιμη. Τι κάνω ; Μέσω υπολογιστή που γράψατε πιο πάνω πώς γίνεται; Είναι 16 gb και ο διαθέσιμος χώρος είναι 4.99 gb
aces Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 16/9/2024 στις 12:51 ΜΜ, KyrGR είπε Τελικά το 3utools τα κάνει σχεδόν όλα
alisiapapa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτό κάνω τώρα . Για να δούμε. Όμως στις επιλογές μου δίνει μόνο το ios 15.8.3 που δε δέχεται το αρχαίο κινητό μου
KyrGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το δέχεται , το έχω κάνει αλλά δεν έπρεπε η Apple να ανεβάσει συσκευές 16GB στο 15 (πιθανόν για να μην ξεκλειδώνουν εύκολα), είναι σαν να τις αχρηστεύει, με 4,5GB ελεύθερα θα ξεκινήσεις. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εγκαταστήσεις πιο παλιό unsigned λειτουργικό και να είναι untethered (να μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση). Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2024 από KyrGR 2
alisiapapa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Τελικά τα κατάφερα με αυτό το βίντεο. Εγκαταστάθηκε το ios 15.8.3 που μέχρι τώρα μου έβγαζε ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή. Ευχαριστώ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα