Grammyy Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Όλοι μου η οικογένεια έχει ένα Vodafone family plan συμβόλαιο αλλά εγώ για δικούς μου λόγους θέλω να πάω στην what’s up της κόσμοτε αλλά οι υπόλοιποι να μείνουν στη Vodafone. Πως γίνεται αυτό και ποια είναι η χρέωση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγώ αυτήν την στιγμή έκανα οικονομικό συμβόλαιο στην nova 10gb απερ λεπτά απερ sms προς όλους....με 10 ευρώ το μήνα....για ίντερνετ έχω απερ από δεύτερη κάρτα σιμ frog....θεωρώ ότι δεν σε συμφέρει υπάρχουν συμβόλαια 19 ευρώ ολλα unlimited αν θες στείλε μου pm να σου δώσω πληροφοριες Νομίζω ότι γίνεται σε κατάστημα cosmote θα πληρώσεις μόνο την sim και την ανανέωση κάνα 20αρικο περίπου....το καλό δεν έχουν ολλα τα καταστήματα Γερμανός η κόσμοτε κάρτες σιμ για καρτοκινητο....πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με το τοπικό κατάστημα....τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη υπήρχε πέρυσι αυτό το πρόβλημα.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου από e1995kati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα