Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, κληρωθηκα για το voucher tourism4all και το ενεργοποιησα απο το κινητο μου, αλλα επειδη ειναι λιγο πιο παλιο μοντελο δεν εχει nfc. Εκλεισα ενα καταλυμα μεσω booking αλλα με αγχωνει το γεγονος οτι δε θα μπορω να πληρωσω με nfc, εστειλα μηνυμα στον ιδιοκτητη του καταλυματος και μου ειπε πως μπορουμε να συμπληρωσουμε στο pos τους τα στοιχεια της καρτας. Αλλα σκεφτομαι το ενδεχομενο του να μην τη δεχτει για καποιο λογο.

Υπαρχει τετοια περιπτωση; Ή θα τη δεχτει κανονικά;

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος άλλος από τη παρέα που θα πάτε κινητό με nfc? μπορείς να περάσεις τη κάρτα σου στο δικό τους wallet και να πληρώσεις το κατάλυμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Μήπως έχει κάποιος άλλος από τη παρέα που θα πάτε κινητό με nfc? μπορείς να περάσεις τη κάρτα σου στο δικό τους wallet και να πληρώσεις το κατάλυμα.

Γίνεται αυτό; Θα παω με την κοπέλα μου και έχει αυτή nfc. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AlexDeLarge είπε

Γίνεται αυτό; Θα παω με την κοπέλα μου και έχει αυτή nfc. 

Ναι, μπορείς να το κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Και οι 2 λύσεις δουλεύουν. Είτε δίνεις την κάρτα σε κάποιον άλλο που έχει κινητό με nfc είτε κατά την πληρωμή αντί να περαστεί η κάρτα ανέπαφα πληκτρολογούν τα στοιχεία της. Επίσης θα μπορούσες κατά την κράτηση στο Booking απλά να γράψεις τα στοιχεία της και να πληρώσεις σαν μια οποιαδήποτε οnline αγορά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eleni_AEKT είπε

Και οι 2 λύσεις δουλεύουν. Είτε δίνεις την κάρτα σε κάποιον άλλο που έχει κινητό με nfc είτε κατά την πληρωμή αντί να περαστεί η κάρτα ανέπαφα πληκτρολογούν τα στοιχεία της. Επίσης θα μπορούσες κατά την κράτηση στο Booking απλά να γράψεις τα στοιχεία της και να πληρώσεις σαν μια οποιαδήποτε οnline αγορά.

Το σκέφτηκα αυτό, και ρώτησα τον ιδιοκτήτη γιατί θα βόλευε. Αλλά μου είπε πως η πληρωμή γίνεται στο κατάλυμα.

Ίσως επειδή κρατάει κάποια προμήθεια το booking.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eleni_AEKT είπε

Όχι, δε θα περάσει αν πάει να πληρώσει στο Booking. Όταν βάζουμε τα στοιχεία μας στην πληρωμή υπάρχουν 2 "δρόμοι". Είτε το booking στέλνει στο κατάλυμα την κάρτα είτε χρεώνει το booking την κάρτα (βλ. Spoiler). Με τον τουρισμό για όλους, πρέπει τη χρέωση να την κάνει το κατάλυμα (σε ελληνικό POS συνδεδεμένο με το σωστό ΚΑΔ) κι όχι η Booking, οπότε δε μπορεί να "προπληρώσει". 

Spoiler

image.png.744e8dd9ea7f3a5dd8aabd10744f98f8.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...