broxopios Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλημέρα. Βρήκα στον υπολογιστή μου κάποια παλιά προσωπικά αρχεία DVD και επειδή θέλω να τα έχω συμμαζεμένα, θέλω να τα μετατρέψω σε MP4 για να είναι ένα αρχείο κάθε DVD και να μην έχει μέσα 7-8. Τώρα έχει αρχεία με ονομασία VOB, INFO & BUP. Λίγο που προσπάθησα με το davinci που έχω δεν τα δέχεται. Γνωρίζετε πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Λύση Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Αυτό το κάνουν πάρα πολλά προγράμματα π..χ. το handbreak, το format factory, το any video converter free, το dvd fab dvd ripper free κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Σε ευχαριστώ πολύ. Έλεγα αν γινόταν στο davinci που ήδη έχω, αλλά και αυτά μου κάνουν αν γίνεται η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Brorsoft Video Converter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 6 ώρες πριν, broxopios είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Έλεγα αν γινόταν στο davinci που ήδη έχω, αλλά και αυτά μου κάνουν αν γίνεται η δουλειά. Το davinci δεν είναι για τέτοιες δουλειές και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εισάγει dvd-video αρχεία. Το δοκίμασες και δεν τα δέχτηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Το davinci δεν είναι για τέτοιες δουλειές και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εισάγει dvd-video αρχεία. Το δοκίμασες και δεν τα δέχτηκε; Ναι δεν τα δέχτηκε. Αλλά οκ δεν είναι θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα