gg i carry Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλησπερα, Εχω αγορασει data μεσω router που παιρνει sim για να εχω wifi Ολα καλα ομως καποιες φορες κοβεται το ιντερνετ και ενω στο router δειχνει κανονικα πρασινο το φως δεν υπαρχει ιντερνετ Πιθανον ειναι απο το σημα οτι δεν ειναι καλο γτ η περιοχη ειναι καπως απομακρυσμενη Γινεται καπως να βελτιωθει αυτο? σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, gg i carry είπε Καλησπερα, Εχω αγορασει data μεσω router που παιρνει sim για να εχω wifi Ολα καλα ομως καποιες φορες κοβεται το ιντερνετ και ενω στο router δειχνει κανονικα πρασινο το φως δεν υπαρχει ιντερνετ Πιθανον ειναι απο το σημα οτι δεν ειναι καλο γτ η περιοχη ειναι καπως απομακρυσμενη Γινεται καπως να βελτιωθει αυτο? σας ευχαριστω αλλαξε θέση στο ρουτερ.Πιο κοντά σε παράθυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2 hours ago, Ukforthemoment said: αλλαξε θέση στο ρουτερ.Πιο κοντά σε παράθυρο; το δοκιμασα καμια αλλαγη καποιος αλλος τροπος υπαρχει? ισως με κεραια η κατι αλλο που να εχει δοκιμασει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν έχει υποδοχή για κεραία, ναι. Τραβάς καλώδιο και βάζεις κεραία έξω από το σπίτι σε κάποιον τοίχο και δοκιμάζεις. Με την προυπόθεση πως είναι θέμα σήματος της κεραίας τηλεφωνίας, όπως λες που είναι μακρυά, ίσως πετύχει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου από sakis.kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα