Πανος999 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλημέρα...Θ αλλάξω σχετικά άμεσα λάστιχα κ θα ήθελα μια δυο γνώμες σχετικά με μάρκες κ εμπειρίες..Οι διαστάσεις είναι 185/60/15.. Έχω τα continental ultra contact τώρα...Τα έχω 4μιση χρόνια κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Η μια επιλογή είναι να πάω στα ίδια,τιμή 400€ με εγκατάσταση.. Μια άλλη επιλογή που σκέφτομαι χωρίς να εχω εμπειρία πάνω σε αυτά,είναι τα Bridgestone Turanza.. Άλλες προτάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Αφού τα conti ταιριάζουν στο αυτοκίνητο και το στυλ οδήγησης σου και είσαι ικανοποιημένος θα σου έλεγα να μη πειραματιστείς και να μείνεις σ αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου continental. ειναι απο τις κορυφαιες μαρκες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 57 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Καλημέρα...Θ αλλάξω σχετικά άμεσα λάστιχα κ θα ήθελα μια δυο γνώμες σχετικά με μάρκες κ εμπειρίες..Οι διαστάσεις είναι 185/60/15.. Έχω τα continental ultra contact τώρα...Τα έχω 4μιση χρόνια κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Η μια επιλογή είναι να πάω στα ίδια,τιμή 400€ με εγκατάσταση.. Μια άλλη επιλογή που σκέφτομαι χωρίς να εχω εμπειρία πάνω σε αυτά,είναι τα Bridgestone Turanza.. Άλλες προτάσεις? Τα bridgestone είναι σκληρά λάστιχα, θα βγάλεις παραπάνω χλμ αλλά θα χάσεις σε άνεση. Το ότι είναι ακριβότερα δεν σημαίνει και καλύτερα... π.χ. εγώ κάνω την δουλειά μου με Kleber Dynaxer HP4 χωρίς κανένα θέμα εδώ και 2.5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Τα eco contact έχω..Διορθώνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλημέρα...Θ αλλάξω σχετικά άμεσα λάστιχα κ θα ήθελα μια δυο γνώμες σχετικά με μάρκες κ εμπειρίες..Οι διαστάσεις είναι 185/60/15.. Έχω τα continental ultra contact τώρα...Τα έχω 4μιση χρόνια κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Η μια επιλογή είναι να πάω στα ίδια,τιμή 400€ με εγκατάσταση.. Μια άλλη επιλογή που σκέφτομαι χωρίς να εχω εμπειρία πάνω σε αυτά,είναι τα Bridgestone Turanza.. Άλλες προτάσεις? Τα Bridgestone Turanza t005 έτσι αγοράστηκε τα είχα σε Corsa σε 185/60/14 αρκετά καλό πάτημα και μαλακό ελαστικό . Επιπλέον κάνε και ένα έλεγχο στο σύστημα διεύθυνσης πριν πας για ελαστικά μήπως κάτι θέλει αλλαγή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Από τα eco προτιμώ τα turanza. Αν κινείσαι αρκετά σε βρεγμένο δες και τα uniroyal rain expert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Τα eco contact σε σχέση με τα T005 είναι σκουπίδια. Η σειρά eco είναι από τα χειρότερα λάστιχα που έχει βγάλει η Continental ever. Τώρα αν κάποιος οδηγεί ήρεμα με αυτοκίνητο 75 - 90 άλογα ίσως να μην χρειάζεται κάτι καλύτερο. Πάντως είναι πανάκριβα για την διάσταση που θέλει ο φίλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Τα turanza είναι πιο ακριβά νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Έχουν βγει και τα Turanza 6 που αντικαθιστούν τα Τ005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Αγορασα το Megane μου με τα Turanza Τ005. Απο τα καλυτερα ελαστικα που ειχα ποτε σε αυτοκινητο μου, πηγα προσφατα στα Turanza 6 αλλαζοντας και διασταση απο 205/50R17 σε 225/45R17 μιας και εβγαιναν και φθηνοτερα (400€ με περαστικα και καινουργιες βαλβιδες)… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, liakinen είπε Τα eco contact σε σχέση με τα T005 είναι σκουπίδια. Η σειρά eco είναι από τα χειρότερα λάστιχα που έχει βγάλει η Continental ever. Τώρα αν κάποιος οδηγεί ήρεμα με αυτοκίνητο 75 - 90 άλογα ίσως να μην χρειάζεται κάτι καλύτερο. Πάντως είναι πανάκριβα για την διάσταση που θέλει ο φίλος. Το αμάξι μου είναι σ αυτήν την κατηγορία...Polo 16..Τα συγκεκριμένα τα έχω 4μιση χρόνια κ τους βάζω 10/10..Κ δοκιμάστηκαν σε όλες τις συνθήκες..Χιόνια,βροχή,ζέστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Το αμάξι μου είναι σ αυτήν την κατηγορία...Polo 16..Τα συγκεκριμένα τα έχω 4μιση χρόνια κ τους βάζω 10/10..Κ δοκιμάστηκαν σε όλες τις συνθήκες..Χιόνια,βροχή,ζέστη.. Τότε δεν σου χρειάζεται κάτι καλύτερο ούτε να μπεις σε ρίσκα. Βάζεις τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 7 ώρες πριν, meletis_m είπε Τα Bridgestone Turanza t005 έτσι αγοράστηκε τα είχα σε Corsa σε 185/60/14 αρκετά καλό πάτημα και μαλακό ελαστικό . Επιπλέον κάνε και ένα έλεγχο στο σύστημα διεύθυνσης πριν πας για ελαστικά μήπως κάτι θέλει αλλαγή . Τα εχω κι εγω σε 185/70/14, απο το 2020, καλο πάτημα οντως. Σε συζητηση με τον λαστιχά μου, μου ειπε οτι η Bridgestone "σταματαει" την παραγωγη ή έστω την επιβραδυνει σε λαστιχα 13 14 ή και 15 ρια... Επειδη ειναι για πιο παλια αυτοκίνητα Και δεν ξερω αν λεει παπατζες ή οντως παιζει κατι τετοιο Παντως στο σκρουτζ ενδεικτικα βλέπω bridgestone 14ρια αλλα οχι σε 70 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Για κοίτα και σε dunlop sport blurespone... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα