telis_petsotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, Εχω μαζέψει ένα σχεδόν τριψήφιο πόσο στο cu μου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξαργυρωσω, αγοράζοντας πχ κουπόνια για κάποιο μάρκετ. 1
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μέσω της cu εφαρμογής, εδώ και κάποιο διάστημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο για αγορές μέσω efood. Smart pocket το έχουν ονομάσει. Στο efood έχει αγορές τύπου super market, οπότε φαντάζομαι αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος. 2
PedroG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Πάρε E food με κωδικό που ισχύει ένα μήνα έκπτωση σε πλειοψηφία καταστημάτων με φαγητό fast food καφέδες κλπ. Έχω πάρει πολλές φορές delivery 1
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Ψιλό χαιτζακ Έχω πάνω από 200 ευρώ υπόλοιπο στο cosmote από ανανέωσης κάρτας που την έχω πρακτικά μόνο για να με καλούν Τι μπορώ να τα κανω? Εκτός από το να πληρώσω λογαριασμό άλλου
telis_petsotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε μου το επιτρέπει όμως καθώς εμφανίζει ότι έχω χρήματα και από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Κάθε αρχή του μήνα μπαίνουν 10 ευρώ αλλά τέλος του μήνα εξαφανιζονται. Μπορώ μήπως να πληρώσω λογαριασμό τρίτου με χρέωση του υπολοίπου μου;
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 οχι δεν μπορεις να πληρωσεις λογαριασμο τριτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα