tz_aristotelis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Κύριοι καλημέρα , καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε σε ώρα που δεν υπήρχε κάποιο θέμα , σε κινητό που ΔΕΝ έχει κάρτες sim μύνημα (το γνωστό , με τον γνωστό θόρυβο , και την γνωστή φωνή που μιλά) από το 112 και είχε μια μόνο λέξη : "NICK" Αν βοηθαει κάτι το κινητό έχει custom ROM. (Mi note 3). Κανένα άλλο τηλέφωνο (συσκευή) στο σπίτι δεν δέχτηκε κάτι. Έχει κάποιος φίλος κάποια εξήγηση? Σας ευχαριστώ Αριστοτελης
JakeKaufman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Το έλαβα και εγώ. Προφανώς κάποια δοκιμή gone wrong
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Σας ευχαριστώ. Προς στιγμή νόμισα ότι ίσως υπάρχει κάποιο θέμα hack!! Καλή συνέχεια
sdikr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Υπάρχει επιλογη στην συσκευή για το αν θέλουμε να λαμβάνουμε δοκιμαστικές εκπομπές ανάγκης 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, sdikr είπε Υπάρχει επιλογη στην συσκευή για το αν θέλουμε να λαμβάνουμε δοκιμαστικές εκπομπές ανάγκης Και από προεπιλογή είναι απενεργοποιημένο. Μάλλον όντως στάλθηκε καταλάθος.
sdikr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 41 minutes ago, SabotazNic said: Και από προεπιλογή είναι απενεργοποιημένο. Μάλλον όντως στάλθηκε καταλάθος. Ξέρεις τι επιλογές έχει ο ts στο κινητό του; Μπράβο σου!!!
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, sdikr είπε Ξέρεις τι επιλογές έχει ο ts στο κινητό του; Μπράβο σου!!! Οχι, αλλά για να ήρθε σε πολλούς δεν νομίζω όλοι αυτοί να ασχολήθηκαν με μια ρύθμιση που είναι "κρυμμένη"
sdikr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 17 minutes ago, SabotazNic said: Οχι, αλλά για να ήρθε σε πολλούς δεν νομίζω όλοι αυτοί να ασχολήθηκαν με μια ρύθμιση που είναι "κρυμμένη" Αυτός μπορεί όχι, αυτός που έκανε όμως την custom μπορεί. Σκέψου το λογικά, θα ερχόταν σε πολλούς παραπάνω αν απλά είχανε κάνει λάθος απο το 112 και το στείλανε σε production message
hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 20 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Σήμερα μου ήρθε σε ώρα που δεν υπήρχε κάποιο θέμα , σε κινητό που ΔΕΝ έχει κάρτες sim 1 1
csontheline Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Αυτά παθαίνεις όταν κλείνουν τα σχολεία και κουβαλάς τα παιδιά στο παραγωγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα