skepasti21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Γεια σε όλους, είμαι Αμερικανός υπήκοος, διαμένω μόνιμα στην Ελλάδα και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω φορολογική δήλωση στις HΠΑ, αλλά επειδή είμαι στο σκοτάδι με την τύχη των δηλώσεων μου, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει αμερικανικό my taxisnet. Ο λογιστής που με βοηθάει στις δηλώσεις δεν είναι και πολύ συνεργάσιμος για να με βοηθήσει σε αυτό και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να εξηγώ τι και πώς. Το μόνο στοιχείο που έχω είναι η ετήσια ενημέρωση που έρχεται από το IRS με τα ένσημα μου. Σας ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 33 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Γεια σε όλους, είμαι Αμερικανός υπήκοος, διαμένω μόνιμα στην Ελλάδα και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω φορολογική δήλωση στις HΠΑ, αλλά επειδή είμαι στο σκοτάδι με την τύχη των δηλώσεων μου, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει αμερικανικό my taxisnet. Ο λογιστής που με βοηθάει στις δηλώσεις δεν είναι και πολύ συνεργάσιμος για να με βοηθήσει σε αυτό και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να εξηγώ τι και πώς. Το μόνο στοιχείο που έχω είναι η ετήσια ενημέρωση που έρχεται από το IRS με τα ένσημα μου. Σας ευχαριστώ! https://www.irs.gov/payments/online-account-for-individuals
skepasti21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Τι είχα κάνει αυτο, και με βγάζει στο ID.me στο οποίο για να δημιουργήσεις acc, θέλει να έχεις μόνιμη κατοικία στις ΗΠΑ.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δηλ δεν έχεις κάποιον συγγενή εκεί να δηλώσεις μια διεύθυνση? Ποιος σ κάνει δήλωση στην αμερικη ?με τι διεύθυνση? Εδώ έχεις αφμ? Φορολογικός κάτοικος είσαι εκεί π μένεις περισσότερες μέρες . Επειδη εχουμε 2024 κ Δεν ξέρω αν τρολαρεις, νομιζω επόμενο ποστ θα είναι "ο λογιστής δεν πλήρωσε τίποτα κ τώρα χρωσταω" Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2024 από kage 1
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Συγγνώμη, αλλά ρωτάς σε Ελληνικό φόρουμ για κάτι που αφορά την Αμερική; Και μιλάμε για κάτι εξειδικευμένο, όχι για κάτι απλό. Καλύτερα να έβρισκες κάποιο φόρουμ στην Αμερική για να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα