Προς το περιεχόμενο

Sony Playstation VR2 - Αγγλικό Amazon - 460 τελική

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.co.uk/dp/B0C2Q1GWGT

Στα ~460 τελική με τελωνείο σε ευρώ. 

Ελλάδα από 600. Βγαίνει σύντομα και αντάπτορας για το PC (50-60 ευρώ), οπότε ίσως είναι καλή κίνηση για κάποιον που ήθελε vr σε 2 πλατφόρμες 

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Sony Playstation VR2 - Αγγλικό Amazon - 460 τελική

Έλα μωρό μου... ναι, ναι άκυρες οι διακοπές. Ε σε μένα τι το λές στον @SabotazNic πες τα...

Στα σοβαρά τώρα, το μόνο που με σταμάταει είναι η έλλειψη χρόνου. Ξέρω ότι υπάρχουν παράπονα αλλά για 460 θα ήθελα να το δοκιμάσω και ας είναι για 4 φορές 

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τοσες θα ειναι αλλα ok . Aμα δε δουλευει πως το στελνεις πισω ?

Αυτό είναι το κακό με αγορές από UK, πως σου καλύπτουν την βλάβη αλλά όχι τα μεταφορικά!
Με ΕΛΤΑ είναι η πιο φτηνή λύση που θέλει ωστόσο και μια διαδικασία (  Εννοώ το Web Labeling, να τυπώσεις δηλαδή καρτέλα αποστολής με κάποια στοιχεία απαραίτητα για εκτός EU )

Επεξ/σία από hasiotis_john

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexzzz είπε

Έλα μωρό μου... ναι, ναι άκυρες οι διακοπές. Ε σε μένα τι το λές στον @SabotazNic πες τα...

Στα σοβαρά τώρα, το μόνο που με σταμάταει είναι η έλλειψη χρόνου. Ξέρω ότι υπάρχουν παράπονα αλλά για 460 θα ήθελα να το δοκιμάσω και ας είναι για 4 φορές 

Δεν χρειάζεται να πας διακοπές, αν φέρετε τις διακοπές σπίτι σας https://store.steampowered.com/app/1683340/Kayak_VR_Mirage/

😉

Πάντως, 4 φορές δεν θα είναι σίγουρα (με βάση τις δοκιμές των παιχνιδιών που θα κάνετε). Και, αν ψήνεται και η γυναίκα (ή γενικά παρέα), μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Haha 3

2 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Ειδικα αν φορτωσες την βιβλιοθηκη του Ps5 με παλιες καλες τουρκικες τιμες στα VR games ποπα!
image.png.7d7d4aab9fffde644d18d85c4d392637.png

Σε ευχαριστούμε για αυτό btw.

Στις 26/7/2024 στις 7:19 ΜΜ, Sotosgl είπε

Ειδικα αν φορτωσες την βιβλιοθηκη του Ps5 με παλιες καλες τουρκικες τιμες στα VR games ποπα!
image.png.7d7d4aab9fffde644d18d85c4d392637.png

Ωραιος ο μπρο , να τοεχουμε στο νου μας. ( στα γενεθλια μου βγαινει :Ρ)

17 λεπτά πριν, sirdiman είπε

Ωραιος ο μπρο , να τοεχουμε στο νου μας. ( στα γενεθλια μου βγαινει :Ρ)

Πρέπει να πάρεις και τον εξωτερικό αντάπτορα, και ένα καλώδιο dp 1.4.

Οφφτοπικ, αλλά τον αντάπτορα ακόμα δεν τον βρίσκω 

Χίλιες φορές πάρε το Quest 3. Να πάρεις psvr2 για ποιο λόγο? Η sony το έχει παρατήσει, δεν επενδύει σε software. Τα μόνα που αξίζουν είναι τα res4 και gran turismo. 

• Haha 1

10 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Χίλιες φορές πάρε το Quest 3. Να πάρεις psvr2 για ποιο λόγο? Η sony το έχει παρατήσει, δεν επενδύει σε software. Τα μόνα που αξίζουν είναι τα res4 και gran turismo. 

Δεν είναι το hardware σημαντικά ανώτερο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημαντικά ανώτερο σε τι ακριβώς? Οκ έχει oled φακούς αλλα η ευκρίνεια στο quest 3 είναι καλύτερη. Και έχει haptic feedback. Το quest δεν έχει. Το quest 3 είναι wireless, συνδέεται με το pc χώρος καλώδια, πολύ σημαντικό αυτό. Ακόμα και πολύ ανώτερο να ήταν το psvr2 τι να το κάνεις το hardware χωρίς software? 

Επεξ/σία από screaming_trees

1 ώρα πριν, screaming_trees είπε

Σημαντικά ανώτερο σε τι ακριβώς? Οκ έχει oled φακούς αλλα η ευκρίνεια στο quest 3 είναι καλύτερη. Και έχει haptic feedback. Το quest δεν έχει. Το quest 3 είναι wireless, συνδέεται με το pc χώρος καλώδια, πολύ σημαντικό αυτό. Ακόμα και πολύ ανώτερο να ήταν το psvr2 τι να το κάνεις το hardware χωρίς software? 

Βρισκόμαστε στις προσφορές, και όχι στο pc section αυτό καθαυτό. Αν κάποιος έχει ps5 και pc, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ακόμα και για μόνο το pc να το πάρει ο άλλος, μαζί με τον αντάπτορα, συνεχίζουμε να μιλάμε για 10% κάτω για μια καλύτερη εμπειρία. Το μοναδικό καλώδιο δεν το έχω βρει εμπόδιο προσωπικά (και όπως και πολλοί πολλοί άλλοι) 

Επίσης είναι κάπως περίεργο να λέμε ότι το έχει παρατήσει, ενώ έπεται λανσάρισμα στο PC, αλλά οκ. Όπως το βλέπει ο καθένας. 

Ότι βρισκόμαστε στις προσφορές δεν σημαίνει κάτι. Εγω είπα ότι το quest 3 είναι καλύτερη αγορά και πιο future proof. Ανέφερα το pc καθώς πιο πάνω αναφέρθηκε ο αντάπτορας οπότε μιλάμε και για χρήση σε pc. Και το Quest 3 είναι ετη μπροστά σε αυτόν τον τομέα μόνο και μόνο λόγο του virtual desktop. Το steamvr δεν το χρησιμοποιεί κανείς λόγω lag. Και ναι η sony το έχει παρατήσει καθώς δεν αναπτύσσει software γι αυτό. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...