The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει ή το έχει δοκιμάσει να μου πει αν αξίζει σαν κινητό;Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν αξίζει σαν συσκευή για i-mode.Έχει κάνα ελάττωμα;Γενικά είναι σταθερό κινητό ή παρουσιάζει αρκετά προβλήματα;
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Ρε παιδιά δεν το έχει πάρει κανένας;Δεν το έχετε δει πουθενά;
vjshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Το πηρα πριν απο 4 μερες. Θα ελεγα οτι μου αρεσε αρκετα σαν μενου και λειτουργιες. Το i-mode δεν το δοκιμασα ακομη αλλα μου φανηκε λειτουργικο το μενου του.
tak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Το έχω εδώ και 2 μήνες είναι πραγματικά καταπληκτικό κινητό. Έχει οθόνη με 256000 χρώματα κάμερα με 3πλο ζοομ java και doja για ότι παιχνίδια θέλεις και καταπληκτικούς ήχους, εντυπωσιακή απόδοση. Το καλύτερο όμως εκτός του I mode το οποίο είναι έτσι και αλλιώς ίδιο σε όλες τις I mode συσκευές είναι ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ δεν έχει σβήσει ποτέ η να χάσει το σήμα του (βλέπε nokia). Και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βρεις καμία συσκευή που να προσφέρει όλα αυτά στα 190 ευρώ χωρίς σύνδεση!
DarkOrion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 re su, to provlima me to mikos twn mnm den se periorizei. Me ta aonomata tis sim pou ta emfanizei kommena??? episis den krataei kai ligo i mpataria tou??? Egw auta ta 3 provlimata exw. An ta 2 prwta luthoun me software update tha einai gamato kinito.
vjshadow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 tak μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις εβαλες στο i mode για να συνδεθει; Προσπαθω να μπω αλλα μου λεει ο πλοηγος οτι η συνδεση απετυχε. Εχω σύνδεση οχι καρτα, αν και δεν φανταζομαι να παιζει κανενα ιδιαιτερο ρολο.
memis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει το imode. Πάρε στο 1212 (δωρεάν) και θα στο ενεργοποιήσουν αυτοί
vjshadow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστω το ενεργοποιησα προχθες στον ΟΤΕ (ηταν και πολυ εξυπηρετικοι!)....Απο τοτε εχω βαρεθει να φορτιζω το κινητο....Το τσακισα το i-mode!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.