Προς το περιεχόμενο

Fritz!box 7530 και SIP Voip, δεν δέχεται κλήσεις.


NickBalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,
Έχω ένα Fritzbox 7530, στο οποίο έχω περάσει τον λογαριασμό μου της Yuboto.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ως εξής : Μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις κανονικότατα. Όμως οι εισερχόμενες φτάνουν τα 3-4 πρώτα λεπτά αφού σετάρω τον λογαριασμό στο fritz, και μετά εμφανίζονται σαν declined(?) (Δεν καλεί καν απλά κλείνει χωρίς να αφήνει κάποιο μήνυμα). Τα call blocks, do not disturb κλπ είναι όλα απενεργοποιημένα τα έχω ελέγξει.

Έχω μιλήσει πολλαπλές φορές με την τεχνική υποστήριξη της Yuboto, έχω παίξει με τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω με τίποτα άκρη.

Επίσης έχω δοκιμάσει μήπως φταίει η τηλεφωνική συσκευή που έχω συνδέσει επάνω (Panasonic ασύρματο τηλέφωνο), έχω αλλάξει συσκευή, έχω απενεργοποιήσει τις αναλογικές τελείως και δοκίμασα με την εφαρμογή του κινητού Fritz Fon, παρ'όλα αυτά μετά από 5 λεπτά περίπου παύει να λαμβάνει κλήσεις.

Με το Zoiper στον υπολογιστή (αφού έχω σβήσει τον λογαριασμό από το fritz) φαίνεται να δουλεύει άψογα επομένως δεν φαίνεται θέμα της yuboto.

Παραθέτω και μερικά screenshot από τις ρυθμίσεις μου : (έχω βάλει xxx στο username klp είναι σωστά ρυθμισμένα πάντως.)

image.png.cd1d22245aae57f73f4dc53ee901f22e.pngimage.png.a27fe87c5a22a323c206b1ba50cb7995.pngimage.png.45dec916cd2203c9f1af060d50d836e9.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...