Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είχα πάρει πριν ένα χρόνο ένα δάνειο κατακαναλωτικο από εθνική πλήρωνα μέχρι Μάρτιο επειδή μετα έμεινα άνεργη δεν μπορούσα και θα πιάσω από Σεπτέμβρη δουλειά και θα έχω την δυνατότητα να πληρώνω....είχα αγοράσει ένα αμάξι Ιανουάριο αλλά δεν έχει φανεί στην φετινή φορολογική θα φανεί του χρόνου μπορούν να κάνουν κατάσχεση ενώ δεν φαίνεται??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Ιανουραιο του 2023 το πηρες ?

Μιλα με την Τραπεζα για να δεις τι μπορει να γινει . Συνηθως δεν κατασχουν αμμεσα αυτοκινητα αλα με επιφυλλαξη 

Εδω το βλεπεις ?  https://www.aade.gr/mycar 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Το αμάξι θα φανεί του χρόνου στην φορολογική μέχρι τότε θα έχω ξεχρεωσει πιστεύω μπορεί να δει η τράπεζα αν έχω αγοράσει αμάξι??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον είναι στο όνομα σ η αδεια φαίνεται.το πότε θα δηλώσεις   την αγορα στο taxis είναι άλλο θέμα ...

αν βγήκε διαταγη πληρωμής γράφεις ανάποδα κ για προσημειωση ακινητου...αν σ έβγαλαν καλό πόσο χωρίς ακίνητο μάλλον ξαναγύρισαν εποχές πασοκ...πάντως  ξανασκεψου οτι αν ξαναπιασεις δουλεια πρεπει πληρωσεις δόσεις και προσαυξήσεις 6+ μηνων...εστω κ με διακανονισμο...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Katerinaki6978 είπε

Το αμάξι θα φανεί του χρόνου στην φορολογική μέχρι τότε θα έχω ξεχρεωσει πιστεύω μπορεί να δει η τράπεζα αν έχω αγοράσει αμάξι??

Αν το πηρες περυσι επερεπε να εχει φανει

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Katerinaki6978 είπε

Μίλησα σήμερα μαζί τους και έκανα ένα πολύ καλό διακανονισμό και δεν μου ανέφεραν τίποτα για το αμάξι 

Μήπως πήρες ένα καταναλωτικό απλό ; και όχι δάνειο μέσω αντιπροσωπείας πχ αυτά που δίνονται για αγορά αυτοκινήτου το οποίο δάνειο έχει παρακράτηση κυριότητας ; μάλλον γι'αυτό δεν ανέφεραν κάτι για το αμάξι αφού πήρες καταναλωτικό και δεν ξέρει η τράπεζα που χρησιμοποιήθηκε , όπως και να έχει στην άδεια αν έχει παρακράτηση κυριότητας θα πρέπει να αναγράφεται , αν δεν αναγράφεται είναι σκέτο καταναλωτικό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...